Viv’s Eetoverzicht week 6/2019

Afgelopen week had ik drukke dagen, en was ik wederom blij met een planning die ik al gemaakt had. Ik verzon vorige week zondag een aantal recepten met dat wat ik nog in huis had want dat was veel. En het moest op. Want weggooien daar proberen we niet aan te doen.

In ieder geval, onze week begon gezond. En dat zette door tot en met ongeveer dinsdag. Daarna introduceerde ik bij mezelf sinds tijden weer eens een pastasalade (natuurlijk, ook prima hoor, maar ligt wel een iets zwaarder op de maag dan bloemkoolcouscous bijvoorbeeld). Donderdag aten we op mijn werk na een hele drukke, toffe en lange dag en vrijdag en zaterdag zijn dezelfde maaltijd geworden. Gemak heerste dus wel de laatste dagen. En ik vond het helemaal prima.

Eetoverzicht Vivian week6 1

Zondag

Die grote rol die je hierboven ziet is gevuld met o.a. tonijn en kaas. Een tuna melt wrap dus. Erbij maakte ik een beetje salade en ik had een pot truffelmayo in huis dus dan weet je het wel, dat gaat overal bij.

Eetoverzicht Vivian week6 2

Maandag

Ik grilde zoete aardappel en zoete puntpaprika in de oven met flink wat kruiden en ik kookte wat bulgur. Dat mengde ik met verse spinazie en halve ringen rode ui. Op smaak gebracht met peper en zout en een scheut balsamicoazijn.

Eetoverzicht Vivian week6 3

Dinsdag

Ik maakte van de sperzieboontjes en de bloemkool een Oosterse variant. Met o.a. wat curry, gember, knoflook, kokos en ui. Erbij zilvervliesrijst.

Eetoverzicht Vivian week6 4

Woensdag

Pastasalade met radijsjes, rucola, paprika, pecorino en een beetje truffelmayo.

Eetoverzicht Vivian week6 5

Donderdag

Op mijn werk organiseerden we een evenement waar ook Sabine bij aanwezig was (en een presentatie hield!). Het was een toffe dag, maar ook een lange dag. Nadat iedereen weg was bestelden we een paar mega pizza’s aan de overkant, bij Domino’s. Voor een keer wel lekker.

Eetoverzicht Vivian week6 6

Vrijdag & Zaterdag

Ik maakte vrijdagmiddag al vroeg een flinke pan pasta want Tobias moest vroeg naar Apeldoorn om les te geven. Met een saus die lekker even heeft staan pruttelen. Er bovenop wat rucola. En omdat ik veel gemaakt had en gisteravond alleen thuis was, at ik het nog een keertje. Lekker makkelijk.

Voor de komende week moet ik de planning nog maken. En de boodschappen ook nog doen trouwens. Geen idee wat het allemaal gaat worden, maar dat komt wel weer goed ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close