Week van OMF #4-2020

Het was een week waarin ik bijna gillend gek werd om fulltime moeder te zijn tijdens mijn verlof maar waarin ik mijn kleine baby toch ook met een brok in mijn keel voor het eerst achterliet bij de gastouder. Waarin we ons weer even beseften hoe verschrikkelijk duur een hond kan zijn als het beestje niet helemaal in orde is (hallo €780 aan dierenartskosten). Maar ook een week waarin ik tijd voor mezelf nam door ‘even’ (4,5 uur) naar de kapper te gaan en waarin ik genoot van een weekendje met alleen mijn twee kleinste jongens.

foto14 3

Maandag

Dit is de afgelopen weken een beetje een vast beeld geworden van mijn ochtenden. Ontbijten met Vic, Tim die Vic naar de gastouder brengt terwijl ik met een kopje koffie even wat werk ga doen. Op de laptop met Cody gezellig naast me. Dat is weer verleden tijd want vanaf nu gaat ook Cody ‘gewoon’ naar de opvang.

foto9 3

Mini me en ik hebben dus nog wel even extra veel geknuffeld afgelopen week.

foto18 3

De boodschappen werden weer bezorgd, wat vind ik het toch heerlijk dat deze service er is. Ik maak er iedere week weer gretig gebruik van.

foto5 3

Ik moet oppassen dat mijn weekoverzichten niet vol staan met alleen maar foto’s van onze kindjes want ik blijf voornamelijk van die twee foto’s maken, haha.

foto7 2

Sporten is voor mij tegenwoordig ook écht een momentje van mezelf. Dus maandagavond kleedde ik me weer om en ging ik een lesje bodypump mee doen. Pittuuuhhhhgg, maar zo leuk! Ik wil vanaf nu iedere maandag gaan.

foto19 3

Dinsdag

Wat was het heerlijk weer afgelopen dinsdag! Frisjes, maar het zonnetje scheen en dus ging ik lekker naar buiten met de kinderwagen en hond. Je kunt hier in de buurt zo goed wandelen, heerlijk.

foto17 3

Mijn ontbijt cq. lunch: een flinke bak kwark met een beetje granola, walnoten en banaan. Ging er de rest van de middag op door, het vulde goed.

foto15 3

Cody heeft de afgelopen week wat moeite gehad met slapen in eigen bed overdag, maar dinsdag ging het ineens weer goed!

foto20 3

Dus ik kon lekker aan het werk, aan de slag met een aantal grote projecten die op stapel liggen voor dit jaar. Wat is mijn werk toch leuk.

foto12 3

Kijk dat kleine handje tegen die van mij aan tijdens het drinken. Zo schattig.

foto8 3

Woensdag

Goedemorgen moppies, tijd voor mamadag!

foto2.

Vic wilde graag dat ik zijn stoel wat opzij schoof zodat de Avengers ook mee konden ontbijten. Tuurlijk doe ik dat dan. Waar er twee kunnen eten kunnen er immers ook zes eten ;-)

foto13 3

Na ontzéttend veel herrie en bizar korte slaapjes van Vic en Cody, sleepte ik ze mee naar de sportschool in de middag. Ik even rustig zwemmen, die SPIERPIJN – omg, en mijn hoofd leegmaken: zij spelen bij de opvang.

foto16 3

Foodpost van Wakuli! Koffie rechtstreeks van de boer bij jou thuisbezorgd. Echt een topconcept. Check voor meer info even hun website.

foto10 3

Donderdag

Donderdag was een hele luie dag. We keken lekker veel televisie met z’n drieën.

foto3 3

Toen de jongens op bed lagen bereidde ik het eten vast voor omdat ik om 17.00u nog bij de dermatoloog moest zijn met Senna. Maar goed dat ik dat had gedaan want uiteindelijk was ik pas bijna 3 uur later thuis t.o.v. toen ik vertrok. Senna heeft een of andere allergie, wat dat precies is zijn we nu aan het onderzoeken, en daardoor ook vréselijk veel jeuk. De afgelopen maanden heeft ze zichzelf helemaal kapot en kaalgekrabd. Inmiddels zijn we honderden euro’s aan dierenartskosten verder en nóg weten we niet wat er is. Maar er lijkt nu schot in de zaak te zitten, hallelujah.

foto11 3

Ik bestelde weer een vleespakket bij Koop een Kip; deze werd donderdag geleverd. Vind het echt een tópconcept en het vlees is heerlijk (en biologisch), maar de hoeveelheid plastic doet me toch wel een beetje zeer. Zal vast lastig zijn om dit te minderen, maar er wordt vast ooit nog een niet plastic vacuümverpakking bedacht.

foto4 3

Donderdagavond zette ik de opvangtassen voor beide kindjes vast klaar. Het is dan echt zover!

foto6 3

Vrijdag

Ik bracht Cody en Vic naar de gastouder en reed zelf door naar de kapper. Dat was echt weer heel hard nodig namelijk. In oktober was ik er voor het laatst, foei.

foto1 3

Hallo kort haar! Weer lekker fris en fruitig ging ik boodschappen doen en daarna nog even thuis aan het werk voordat ik de kindjes weer moest ophalen.

foto23 3

Tim appte of alles goed ging thuis. Zeker! Oudste kind na het eten even voor de tv, baby de fles en de puinhoop op tafel even gelaten voor wat het was.

foto21 3

Maar toen ze allebei in bed lagen ging ik als een tornado door het huis zodat het weer leek alsof er helemaal geen kinderen woonden, haha.

foto24 3

Daarna lekker zen in bad. Kaarsje aan, WIDM terugkijken.

foto22 3

Weekend

Tikkeltje uit mijn comfortzone deze outfit incl. haar, maar ik vond het leuk staan.

foto26 2

Terwijl de kindjes ’s middags sliepen regelde ik eindelijk mijn AOV en pensioen. Wilde dat voor mijn 30e doen en dat is gelukt, yaay.

foto25 3

Eind van de middag kwamen mijn ouders. Zij pasten op de jongens terwijl ik naar Amsterdam reed voor een verjaardagsetentje van vriendinnetje Nanda. Vic bakte pannenkoeken met oma, super leuk.

foto27 1

Na een korte nacht bleven we gisterochtend lekker lang in bed liggen. Daarna in pyjama spelen terwijl de croissantjes in de oven zaten. Perfect toch!

foto28 1

Eind van de middag toen Tim weer thuis was gingen we nog even naar buiten. Het was zulk lekker weer!

En dat was de week weer. Mijn laatste verlofweek gaat in vandaag dus ik heb nog niet heel veel gepland staan, dat komt vanaf volgende week weer. Morgen heb ik een zakelijke afspraak terwijl Cody naar de opvang gaat en zaterdag ga ik op solo retreat. Heerlijk een dagje naar de sauna, uitgebreid eten en slapen + ontbijten in een geweldig hotel. Zoveel zin in! Goede afsluiting van mijn zwangerschapsverlof.

Fijne week! x

 

Join the Conversation

 1. Soraya says:

  Oh het ziet eruit als een heerlijke week! Wat heb je twee prachtige kinderen en die top met bloemen staat je heel leuk! Mooi ook je haar zo. Krijg altijd good vibes van je weekoverzichten, lijkt alsof je het leven met heel veel rust over je heen laat komen altijd, vind ik knap met 2 kinderen, een partner en een drukke baan.

  1. Sabine Author says:

   Wat een mooi compliment, dankjewel. Dat probeer ik inderdaad ook!

 2. Rachel Kromdijk says:

  Wat een knappert zeg, leuk dat je deze foto’s met ons hebt gedeeld

 3. Selma says:

  Staat je leuk die outfit en wat lijk je veel afgevallen?
  Ik krijg ook altijd inspiratie van je weekoverzichten, erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close