Week van OMF #17-2021

Jeetje, wat een gekke week is het geweest. De week begon nog heel gewoon met een bomvolle werkdag op kantoor maandag. Vervolgens was het natuurlijk Koningsdag en woensdag werd ik (eindelijk) geopereerd aan mijn knie. De rest van de week spendeerde ik daarom op de bank waar ik gelukkig prima kon werken en studeren, maar ook even mijn tijd nam om te herstellen.

IMG 1021

Maandag

De week begon met mooie foodpost. Van Gordon’s kreeg ik een perspakket thuisgestuurd met daarin hun nieuwe gin-smaak: Sicilian Lemon. Klinkt echt heerlijk dus die ga ik zeker proberen. Erbij zaten práchtige ginglazen, wat een verwennerij.

6582B964 E1A0 458C 9BE4 5414C16ED41A

Voor een samenwerking met HEMA moest ik nog even op de foto. Ik ben jurylid van hun taartenbakwedstrijd, hoe gaaf!

IMG 1025

De rest van de dag zat ik achter mijn pc, deadlines te halen en dingen af te ronden. Ik pakte de belangrijkste werkspullen in om mee naar huis te nemen voor de komende weken. Just in case.

IMG 1033

’s Avonds aan de studie!

IMG 1034

Dinsdag

En toen was het Koningsdag. Uiteraard waren we allemaal thuis en natúúrlijk aten we oranje tompoucen.

IMG 1039

Tim had een vriend over de vloer dus ik trok er lekker op uit met de jongens. Genieten van het mooie weer en we haalden een lekker ijsje.

IMG 1058

Woensdag

Woensdag was D-day, de dag van mijn knieoperatie waar ik echt al weken naar uitkeek. Ik heb zoveel duimen gedraaid in de hoop dat het, door afschaling, niet afgezegd zou worden. Gelukkig was dat niet het geval! Ik hoefde pas om 11.15u in het ziekenhuis te zijn dus was ’s ochtends eerst nog met deze twee knappies thuis.

IMG 1062

De kindjes speelden bij mijn ouders en Tim zette me af bij de ingang van het ziekenhuis. Vanwege de maatregelen mocht hij niet mee naar binnen. Charmant in joggingbroek volgens de aanwijzingen.

IMG 1063

Nóg charmanter werd het toen ik mijn operatieschort aan moest. Gelukkig wel warm onder een deken haha.

IMG 1066

De operatie ging prima! Ik kreeg een ruggenprik en keek mee via een scherm, vind ik super interessant. Er is uiteindelijk een groot deel van mijn meniscus weggeknipt en de knie is schoongemaakt.

2CB19CD5 C5B9 4219 B342 7C3896787C07

Het lekkerste eten van de héle dag. Ik moest nuchter blijven en had dus al 20 uur niets gegeten. Deze boterhammen, die ik mocht eten toen ik weer terug op de afdeling was, smaakten heerlijk.

IMG 1069

Rond 18.00u waren we weer thuis. Ik dook ’s avonds lekker vroeg het bed in met mijn boek, zachte badjas en de serie Vikings.

IMG 1077

Donderdag

Mijn uitzicht was donderdag min of meer de hele dag als volgt. Ik moest de eerste dagen echt rustig aandoen en mijn been omhoog houden, dus ik zat lekker op de bank. Gelukkig kan ik met laptop zowel leren als werken, dus ik heb me niet verveeld.

IMG 1087

’s Avonds hebben Vic en ik nog even met Kid K’Nex gespeeld. Hij kreeg dit voor zijn verjaardag en vind het mega leuk. Hij bouwt al die figuurtjes na.

IMG 1089

Mijn uitzicht ’s avonds was niet heel veel anders, al verruilde ik de laptop voor mijn boek.

IMG 1094

Vrijdag

Het nieuwe seizoen van de The Handmaid’s Tale is ein-de-lijk van start gegaan vrijdag en ik keek de eerst beschikbare afleveringen direct.

IMG 1098

Het lukte me vrijdag voor het eerst om een stukje zonder krukken te lopen en sindsdien staan ze aan de kant. Heb nog wel een worstenpootje door de tubigrip (steunkous) en zwelling haha.

IMG 1100

Súper lief, van de collega’s van Tim kreeg ik een GIGANTISCH boeket. Maar echt heel groot. Hij paste gewoon niet op tafel en kreeg dus een plekje bij de wijnkast.

IMG 1104

Weekend

Terwijl Tim met Cody boodschappen ging doen, vermaakte ik Vic thuis.

IMG 1106

Hij wilde dit ‘spelletje’ doen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Vrijwillig leren in het weekend, van wie zou hij dat hebben? ;-) Dit setje komt van Action; kochten we wel vorig jaar al.

IMG 1110

Foodpost van Tony’s, speciaal voor Moederdag. Moest heel hard lachen om de tekst op de doos. Er zitten drie repen chocolade in overigens.

IMG 1116

De rest van het weekend was rustig. Beetje bankhangen, hobby’en, lezen…

Aankomende week ben ik sowieso nog thuis en zal ik hoogstwaarschijnlijk nog steeds veel op de bank zitten. Hoewel ik me echt heel prima voel en ook best wel aardig kan lopen weer, is het niet de bedoeling dat ik al heel veel ga doen. OMF had ik klaargezet voor drie weken dus ik kan veel tijd besteden aan mijn studie, super fijn! Wel moet ik waarschijnlijk nog aan de slag voor een campagne, maar dat doe ik vanuit huis. En woensdag ben ik jarig!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close