Week van OMF #34-2017

Het is de merken dat de zomervakantie weer voorbij is. Mijn mailbox begint langzaamaan voller te raken en ook wij zijn een stuk drukker dan de afgelopen weken. Nu is dat ook een beetje de schuld van Viv en mijzelf, wij hebben namelijk het probleem dat we teveel dingen leuk vinden en ook teveel dingen aangrijpen. Een overload aan projecten dus aankomende maanden maar daar word ik in ieder geval heel gelukkig van. Afgelopen week probeerde ik het aangename met het noodzakelijke te combineren. Zo bracht ik een paar uur bij de kapper door mét de laptop op schoot, vond ik Vic ineens wel heel groot worden, ging ik met Senna naar de dierenarts voor haar inentingen en was de babyshower van vriendinnetje Annemie. Een leuke en volle Week van OMF deze week!

foto1 3

Bij Primark vond ik eindelijk een stoere pet voor Vic. Het is nog best een crime om een leuke pet te vinden voor een baby, maar het is gelukt!

foto2 3

Bij de boekhandel kocht ik dit boek. Heb er zoveel goeds over gehoord en was er nieuwsgierig naar. Ik heb er welgeteld nog geen enkel hoofdstuk in gelezen deze week in verband met tijdgebrek, maar dat gaat ongetwijfeld gauw gebeuren.

foto3 3

Vic was maandagochtend nog bij oma, hij was uit logeren geweest, dus ik kon in alle rust nog even een video opnemen. Dit deed ik op zijn kamertje.

foto4 3

Ook deed ik nog even gauw de boodschappen. Vanwege de Marley Spoonbox die geleverd werd afgelopen week had ik niet zoveel nodig en was het dus onzin om boodschappen te laten bezorgen.

foto5 3

Vic wil steeds vaker gewoon zitten, hij begint een hekel aan liggen/hangen te krijgen en daaraan merken we dat hij echt groot begint te worden. Ik bouwde de Stokke Tripp Trapp dus ook maar om. Dag newborn set, hallo kinderstoeltje. Wel even een dingetje dit hoor.

foto6 3

Maar onze kleine man vond het maar wat stoer. Wijs aapje.

foto7 3

Gelukkig was het de afgelopen dagen weer mooi weer, ik baalde maandag behoorlijk dat ik gewoon met trui aan zat te werken. Gatverdamme jongens, het is augustus nota bene!

foto8 3

Handig en leuk: op ons dashboard kunnen we nu zien waar jullie vooral naar zoeken op OMF.

foto9 3

Bij Primark kocht ik vorig weekend twee Harry Potter pyjamabroeken, fangirl hier. Ze zijn zo leuk en zitten zó fijn. Is het verantwoord om hier gewoon de hele dag in te lopen? Iedere avond weer een feestje om hem aan te mogen.

foto10 3

Ik liep qua werk een klein beetje achter dus ik was maandagavond nog braaf een video aan het editen. Hoort erbij.

foto11 3

Dinsdagochtend: op naar het ziekenhuis. Mijn darmen worden momenteel onderzocht op onder andere coeliakie. Denk niet dat ik hier last van heb maar de arts wil het graag uitsluiten. Ok!

foto12 3

Old school lunch: brood (één dun kapje zit er tussen trouwens) met kaas en komkommer. Heerlijk.

foto13 3

Vic had zijn dag niet helemaal dinsdag. Was huilerig en hangerig en zette het direct op een krijsen zodra ik hem in bed legde. Hij lag nog geen 2 minuten bij me of hij sliep. De draak. Dan maar even verplicht nietsdoen. Niet heel handig met werk maar ik blijf in de eerste plaats mama. Werk komt dan later wel.

foto14 3

 

Dinsdagavond werden de gerechten van Marley Spoon bezorgd, zo handig allemaal apart in zak verpakt! Daarna was het tijd om te gaan trainen.

foto15 3

Woensdagochtend deed ik wat kleine boodschappen met deze stoere man. Ik heb ook het zitje maar op de Joolz gezet. Vic gooide steeds zijn billen helemaal omhoog als hij in de bak lag. Nu zit hij steeds rustig om zich heen te kijken. Veel beter dus.

foto16 3

Foodpost van Belvedere! Tim en ik moeten eens wat vaker mixdrankjes maken thuis, dat is de boodschap die ik uit dit pakket haalde ;)

foto17 3

Hoe fantastisch is deze gieter trouwens?

foto18 3

Woensdagavond bracht ik Vic naar bed…

foto19 3

… en dook ik de keuken in om wat hapjes klaar te maken voor hem. Doperwtjes.

foto20 3

En verse appelmoes. Toen dat eenmaal in de vriezer stond was het voor mij weer tijd om te trainen.

foto21 3

Donderdagochtend nadat ik Vic had weggebracht naar de gastouder spendeerde ik 5 uur bij de kapper. Ja, mijn haar heeft flink wat onderhoud nodig om het wit te laten zijn haha. Ik had mijn laptop meegenomen dus ik kon wel lekker aan het werk. Multitasken!

foto22 3

Eenmaal thuis dook ik gauw de keuken in om wat video’s op te nemen. Ik maakte onder andere een GODDELIJKE cheesecake.

foto23 3

Die heeft mij uren aangestaard. Eerst in de oven, daarna in de koelkast. Best lastig hoor, zo’n taart nog een hele nacht te moeten laten opstijven. Foei.

foto24 3

Donderdagavond stond ik ook nog in de keuken, ik maakte hapjes voor de babyshower van Annemie! Onder andere deze MEGA schaal aardbeientiramisu met Oreo. Ook dit stond dus gewoon in de koelkast. Moet je nagaan hoe erg ik me heb moeten inhouden.

foto25 3

Vrijdagochtend: na het wegbrengen van Vic reed ik met Senna naar de dierenarts. Het was tijd voor haar jaarlijkse vaccinaties. Verder is ze helemaal goedgekeurd, top!

foto26 3

Eenmaal thuis kleedde ik me heel gauw om en ging ik trainen met Tobias. Daarna douchen en weer omkleden. Ik voelde me een beetje rockabilly zo? Wit haar, tattoo, sjaaltje in m’n haar… I like it.

foto27 3

Foodpost van MyMuesli: een koker van hun nieuwe Paleo Raw Cacao muesli en wat samples van andere smaken. Heerlijk.

foto28 3

De rest van de middag zat ik boven op kantoor. Mails wegwerken, video’s editen en artikelen schrijven.

foto33 1

Tegen half vijf reed ik naar Annemie, haar babyshower werd georganiseerd! Zo leuk en wat hadden we mazzel met het weer, we konden lekker in de tuin zitten. Super gezellig was het.

foto29 1

Zaterdagochtend terwijl Tim ging trainen ruimde ik was op in huis en deed ik vast wat in het huishouden. Ik verzamelde weer een tas vol met spullen voor een gezin dat het beter kan gebruiken dan wij. Ik doe dit best regelmatig: lege berging voor mij, andere mensen blij met de spulletjes die ik in overvloed heb.

foto30 1

Ik bakte ook direct wat koekjes van een bakmix die ik vond in de berging. Hoefde er alleen water bij te doen en that’s it. Lekker makkelijk dus en zo klaar.

De rest van de dag maakte ik geen foto’s meer. We gingen naar de markt, langs opa en oma, even langs mijn schoonmoeder en ’s avonds barbecueden we met zijn tweeën. Daarna keken we de film Baywatch, was leuk!

foto31 1

Zondagochtend waren we al vroeg op (dat is het leven met baby, uitslapen is overrated) en deden we het huishouden. Daarna keken we hét gevecht van de eeuw (Mayweather vs. McGregor) terug. Leuke partij om te zien!

foto32 1

Daarna liep ik even met Vic naar het pleintje om wat boodschappen te doen en pakte ik mijn koffertje in voor twee dagen Berlijn. ’s Middags werkte ik nog een beetje en aan het eind van de middag aten we bij Ken en Annemie wat super gezellig was.

Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar Berlijn, ik ben daar vandaag en morgen voor de lancering van een nieuwe kooktechniek van Miele. Hopelijk hebben we een paar vrije uurtjes zodat ik nog iets van de stad kan zien, morgen vlieg ik namelijk alweer terug. De rest van de week hebben we een huisbezichtiging op de planning, Viv komt een dagje werken, Tim gaat een avondje naar de UFC, papa is jarig en omdat ik de dagen waarop Vic bij de gastouder is geruild heb, moet ik tussendoor ook nog zien te werken. Drukke week dus, maar wel zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Ziet er weer uit als een geslaagde week! Wat wordt Vic toch al groot!

 2. Britt says:

  Wat groeit Vic toch snel, heerlijk koppie! EN zeker dat het verantwoord is om de hele dag in zo’n pyjama rond te lopen, ik doe het ook ;)

 3. Selma says:

  Oh wat een heerlijk ventje Vic. Die oreo aardbeien tiramisu lijkt me heerlijk. Komt het recept binnenkort online?

  1. Sabine Author says:

   Het is dit recept van Brenda, alleen heb ik er Oreo’s aan toegevoegd: https://www.brendakookt.nl/2015/06/10/aardbeientiramisu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close