Week van OMF #34-2023

Afgelopen week draaide voor mij eigenlijk maar om twee dingen: de eerste schoolweek van Vic in groep 3 – zeer trotse mama spreekt hier! – en het leggen van de nieuwe vloer op de benedenverdieping.

Afgelopen weken was ik al druk met plinten hakken, de woonkamer leeg halen etc. en dat was afgelopen week natuurlijk alleen maar meer het geval. De héle benedenverdieping moest leeg zodat donderdag de vloer gelegd kon worden. En oh jongens, ik ben zo blij! Het resultaat is alles wat ik had gehoopt en stiekem nog veel meer.

Maar goed, tussen de bedrijven door werd er gewoon gewerkt hoor. Ik had mezelf donderdag en vrijdag eigenlijk vrij gepland in verband met het klussen in huis, maar onderaan de streep was ik donderdag gewoon de hele dag aan het werk in de tuin. Omringd door alle spullen die normaal in huis staan, haha.

De week werd afgesloten met een hoop gezelligheid.

Maandag

De week begon natuurlijk met het naar school brengen van Vic. We mochten de eerste keer mee in de klas en dat was zo leuk. Vic vond het te gek en heeft het zo naar zijn zin in groep 3. Heel fijn voor ons als ouders. Naderhand bracht ik Cody naar de opvang en daarna…

IMG 9325

… Snel terug naar huis want de vloer werd geleverd. Mooie workout of the day: 49 pakken laminaat naar binnen sjouwen.

IMG 9326

Vervolgens gauw de keuken in, over tot de orde van de dag. Ik kookte een aantal lekkere gerechten waarvan de recepten in september online komen.

IMG 9334

De rest van de dag spendeerde ik achter de laptop. Er werden weer veel uren weggetikt aan de blog.

Dinsdag

Vanwege twee (online) meetings dinsdag, maakte ik niet heel veel foto’s die dag. Ik kan hier jullie immers niet zoveel van laten zien en iedere keer een foto van mijn laptop is ook zo wat, haha.

IMG 9340

Vic ging met een vriendje uit school mee naar huis en ik ging nog even langs Karwei om plakplinten te halen voor de vloer.

Daarna gauw weer door om te koken, Cass uit te laten, beide kinderen op te halen, te eten en daarna weer in de auto te stappen voor karateles.

IMG 9345

Woensdag

Woensdag stond in het teken van de woonkamer leeghalen. Dat ging steeds stapje voor stapje terwijl Cody mee hielp of lekker aan het spelen was.

IMG 9350

Tussendoor werd er uiteraard wel samen gespeeld of gekleurd!

IMG 9358

In de middag brachten we Cass naar zijn logeeradres en ’s avonds hielp een vriend met het weghalen van de grootste meubels. Toen was het aan mij om alles nog even grondig te stofzuigen en te dweilen. Gek wel hoor, zo’n lege woonkamer.

Ik spendeerde woensdagavond in bad en ging lekker op tijd in bed liggen met een boek.

IMG 9363

Donderdag

D-day voor de vloer! Ik plofte nog even neer in een lege woonkamer om te werken voordat de mannen van MD Laminaat zouden komen.

IMG 9364

Die kwamen met zijn drieën, ik had maar één persoon verwacht haha, en gingen daardoor echt als een speer. Omdat de nieuwe vloer over de oude heen werd gelegd, kon je echt het verschil goed zien.

IMG 9368

Als een kind zo blij hier hoor. Ik werd nog weer een beetje meer verliefd op mijn huis.

IMG 9370

Ondertussen was ik gewoon aan het werk in de tuin.

IMG 9372

Omringd door alle spullen die normaal binnen staan, hahaha. Gelukkig bleef het, ondanks de voorspellingen, grotendeels droog donderdag!

IMG 9374

Om kwart voor vijf waren de mannen klaar en wauuuuuuw, kijk nou wat een verschil! De kamer lijkt groter, lichter, chiquer… Het is alles wat ik in mijn hoofd had. Zo blij mee!

IMG 9378

’s Avonds kreeg ik hulp met alle meubels weer naar binnen sjouwen en toen kon het genieten beginnen.

IMG 9387

Vrijdag

Omdat ik donderdag onverhoopt de hele dag toch had gewerkt, was vrijdag en klusdag. Ik begon met het wegbrengen van al het afval dat is ontstaan na het leggen van de vloer. Met name snijresten en loze planken.

Na de vuilstort reed ik naar de Hornbach en daar haalde ik materiaal om de muurplinten en laminaatranden netjes af te werken/te lakken. Daar was ik vrijwel de hele dag mee bezig.

IMG 9401

’s Avonds had ik met een vriendin afgesproken om naar de Barbie film te gaan. We gingen lekker op de fiets en na de film kletsten we bij bij mij thuis. Om half twaalf ging ze naar huis.

IMG 9403

Weekend

Het weekend was een mix tussen gezelligheid en productiviteit. Zaterdagochtend ging ik eerst naar de markt, mijn ouders kwamen langs en daarna kwam een andere vriendin voor de lunch.

IMG 9406

Tussendoor werkte ik de kitranden van de muurplinten bij op de groene muren.

IMG 9415

’s Avonds plofte ik lekker op de bank.

Gisteren was vooral een doe-dag. Ik sliep uit (voor het eerst in ik-weet-niet-hoe-lang), poetste het héle huis, deed boodschappen en keek F1.

Aankomende week wordt weer een lekker gevarieerde week. Er staan behoorlijk wat afspraken in mijn agenda weer, dat houdt maar niet op de laatste tijd. Maar tussendoor is er ook genoeg tijd om te koken, fotograferen en tijd met mijn jongens door te brengen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close