Week van OMF #6

Bij het schrijven van deze Week van OMF moest ik mezelf echt even in mijn armen knijpen, wat is er ontzettend veel gebeurd in één week en wat staat er nog onwijs veel op de planning. Ik kan jullie nog niet vertellen over alle plannen die nu op tafel liggen maar ik beloof je dat ik dit heel snel ga doen. In ieder geval zodra het kan. Voor de ‘buitenkant’ bestond mijn afgelopen week in ieder geval voornamelijk uit thuis werken. Ik dook de keuken in voor een hele fijne video’s, tikte veel artikelen en was druk bezig met het bedenken van recepten voor diverse campagnes die van start gaan op OMF. Alleen op donderdag stapte ik de auto in richting Amsterdam voor een wijnproeverij van Gall & Gall. Verder stond ik vooral weer lekker vaak in de CrossFit box.

Maandag

foto1

Ik ontbeet in de ochtend met een kommetje Appeltaart Havermout. Ik maakte dit recept voor een campagne die ik samen met Quaker doe en ik moest mijn recept die dag nog inleveren. Aangezien ik geen tijd had in het weekend om het te maken, moest het maandag nog. Geen probleem hoor, ik ontbijt immers niet iedere dag met appeltaart ;)

foto2

Vorige week kon je al lezen dat ik naar de kapper ben geweest. Mijn haar was in het weekend nog een beetje grijs maar op maandag was het mooi zilver. Even wennen, maar ik vind het zelf erg tof. Inmiddels ben ik er zelf wel aan gewend en heb ik steeds wanneer anderen er iets van zeggen zo’n ‘oja, mijn haar is gekleurd’ moment. Haha.

foto3

’s Avonds was het uiteraard tijd om te CrossFitten. Blij met mijn PR op de ‘3 rep max Push Press’. Nog blijer met de coaches die het onderste uit de kan halen bij je. Zo fijn.

Dinsdag

foto4

Dinsdag boodschappendag. Het wisselt een beetje per week maar meestal doe ik op dinsdag of woensdag de boodschappen.

foto5

Daarna de keuken in om een video op te nemen en vervolgens spendeerde ik daar 3,5 uur. Ik maakte namelijk spekkoek! De video hebben jullie afgelopen donderdag al gezien.

foto6

Lunchen met leftovers van de avond ervoor: Thaise groentecurry. Geen straf hoor.

foto7

Rondje hondje. Senna is altijd zo stoer aan het doen met de – uitsluitend kleine – takjes die ze opraapt. Wat nou grote stok, zo’n mini takje of wat blaadjes zijn toch veel toffer.

foto8

Trots op mijn allereerste spekkoek-poging ooit!

foto9

Na het afkoelen sneed ik hem in stukken en verpakte ik ieder stukje apart. Ik legde het in de koelkast bij CrossFit zodat de liefhebbers een stuk mee konden nemen.

foto10

Na zolang in de keuken te hebben gestaan deden we s avonds lekker makkelijk met het eten. Ik zette alle ingrediënten voor de wraps gewoon op tafel.

Woensdag

foto11

Ik draag nóóit lipstick want ik vond dat het me niet stond en dat ik er een te kleine mond voor had. Nu mijn haar zo licht is leek het me echter wel tof om een keer te knallen met rode lipstick. Via de website Taaz.com kun je een (duidelijke) foto van jezelf uploaden en zo kijken welke lipstick-kleur je goed staat. Nog steeds onzeker plaatste ik de bovenstaande foto op Instagram en wauw, jullie waren zo enthousiast! Duidelijk dus: lipstick dragen.

foto12

De rest van de dag tikte ik veel artikelen en stuurde ik nog meer mails. Ik lunchte met een heerlijke salade.

foto13

’s Avonds weer CrossFitten.

foto14

KA-POT.

Donderdag

foto15

Hoe staat het met mijn mede-plankers? Houden jullie de challenge nog vol? Ik ga iedere dag direct als ik uit bed kom planken, dan heb ik het maar gehad haha.

foto16

Ik besloot direct maar lipsticks in huis te halen. Wel budget want ik moet er nog steeds aan wennen, maar vind het tot nu toe erg tof en heb het iedere dag nog gedragen! Ik kocht 02 All You Need is Red van Essence en 320 Kiss Kiss Hibiscus van Catrice.

foto17

Ik had trek in wat granen en een lunch met iets meer body dan bijvoorbeeld een salade, en dus nam ik de Quinoa met olijf en zongedroogde tomaat van Zonnatura. Ideaal, je hoeft het zakje alleen maar in de magnetron te mikken en met twee minuten is het klaar. Ik deed er zelf nog wat tomaatjes, pompoen- en zonnebloempitten door.

foto20

Om 14.30 uur vertrok ik naar Amsterdam, eerst naar de Bijenkorf. Na lang wikken en wegen kocht ik eindelijk de perfecte handbagage-/reis-/handtas: de Longchamp Le Pliage <3

foto18

Vervolgens op naar een fotostudio waar ik samen met mijn lieve foodie vriendinnetjes op de foto moest voor een campagne die binnenkort start. Wat een modellen-eten he? ;)

foto19

Dit was de studio, profi allemaal zeg. Officiële foto’s volgen snel.

Uiteindelijk was ik om 21.30 uur weer thuis uit Amsterdam.

Vrijdag

foto21

Snack-ontbijtje!

foto22

Daarna even naar de supermarkt om dingen in te slaan voor mijn bakdagje. Dit waren de hoofdingrediënten van vrijdag.

foto23

Hmmmm, red velvet cookiedough met witte chocolade!

foto25

Lekker lunchen met een kommetje yoghurt met homemade granola, kersen en blauwe bessen. Ik ga ondanks het Paleo eten af en toe weer wat graan eten (ivm stoelgang).

foto24

Naast red velvet cookies maakte ik ook deze muffins! Ze komen binnenkort online.

foto26

16.30 uur, tijd om een eiwitshake naar binnen te gieten..

foto27

… Time to go Crossfitting!

foto28

Mijn handen waren wat minder blij met de WOD van vrijdag. Ouch, blaren!

Zaterdag

foto29

Rise and shine! De zaterdag begint niet zonder CrossFit. Teamwod met zijn drieën deze keer, leuk!

foto30

Daarna naar de markt waar we lekkere lunch mee namen. Ik houd van kippeling!

foto31

’s Middags brachten we Senna weg en reden we door naar Dalfsen. We waren te gast bij Hotel Mooirivier om het hotel en het restaurant te testen. We streken ’s middags lekker neer bij het haardje met een wijntje en biertje. Quality time met meneer.

foto32

Lunchen hoefden we niet meer, maar de kaart van de bar zag er lekker uit!

foto33

Languit op de bank die op de kamer stond. Relaxt!

foto34

’s Avonds hebben we lang en zeer uitgebreid getafeld in het restaurant. Waanzinnig lekker gegeten ook, maar daar lezen jullie binnenkort meer over.

Tim sliep al vrij snel ’s avonds terwijl ik in bed nog een poos heb gelezen. Lekker rustig aandoen en nergens aan hoeven denken. Fijn!

Zondag

foto35

Gisteren was echt de meest perfecte zondag ooit. We startten de dag met een heerlijk hotelontbijtje in Hotel Mooirivier.

foto36

Thuis lag deze superleuke fles olijfolie op mij te wachten, afkomstig van acoupleofdrops.nl. Is ‘ie niet tof?

foto37

We waren vrij vroeg thuis en hebben de héle dag op de bank gehangen. Ik met een boek (welke ik helemaal uit las) en het enige dat ik verder heb gedaan was de wasmand leeg wassen. De tijd kroop echt voorbij, zo lekker.

foto38

’s Avonds bestelden we pizza om het perfecte weekend af te sluiten. Ik at deze Nutella-pizza, LOL! Was wel ok. Verder schreef ik dit artikel en gingen we op tijd naar bed.

Wat een fijne week was het en de komende weken beloven net zo leuk te worden. Deze aankomende week lijkt nog vrij rustig te zijn. Ik ga morgen naar de fabriek van Nature’s Pride voor een rondleiding, woensdag ga ik langs de sportmasseur om mijn rug weer los te laten masseren, aankomende donderdag komt Annemie eten en het staat op de planning om vijf keer te gaan CrossFitten deze week. Verder: schrijven, koken, video’s opnemen… heerlijk werkweekje dus!

Join the Conversation

 1. Marijke says:

  Hu, die nutella pizza? Wat vreemd ;-) Maar als het deeg niet zo zout is, kan dat misschien toch lekker zijn? Ik ben ook nog elke morgen flink aan het planken. Soms is het wel afzien, maar dan is dat inderdaad al achter de rug! Ik heb zelfs op weekend in Lille flink meegedaan! Ik ben wel erg benieuwd naar wat je in je schild voert en waar je niets over mag zeggen. Hopelijk komen we het snel te weten!!

 2. Lotte says:

  Lekker weekje! Ik ben nu toch wel nieuwsgierig wat er achter de schermen gaande is! En die nutella-pizza, wow! Zou er zelf never voor kiezen, (hartig ftw) maar jeetje wat een ding haha. Ik vroeg me af he, nu je paleo eet, hoe denk je over docu’s als ‘Forks over knives’ enzo? Daarin wordt juist een plantaardige levensstijl aangeprezen. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik ben vooral van mening dat iedereen moet leven zoals hij/zij daar het prettigst bij voelt. Tegenwoordig met paleo, vegan, gluten-vrij, suiker-vrij, clean eating enzo…wat is nou juist? Zelf eet ik al n aantal jaartjes vega, maar meer om smaakredenen dan ethische (alhoewel dat wel meespeelt). Daar voel ik me goed bij, maar ben dan toch weer benieuwd naar paleo. Ik hoop dat je je mening hierover wil toelichten! Lijkt me erg interessant.

  1. Sabine Author says:

   Je bracht me op een idee en heb er daarom maar een editorial over geschreven: https://www.ohmyfoodness.nl/omf-inspireert/editorial-waarom-ik-eet-hoe-ik-eet

 3. anouk says:

  Wauw die redvelvetcookiedough ziet er zooooo lekker uit!

 4. EasyDailyFood says:

  Ik kan niet waaaaachten op de red velvet cookies recept! En de olijfolie fles is inderdaad prachtig!

 5. Margot says:

  Wat staat die lipstick je inderdaad gaaf zo met je nieuwe haarkleur! En ik ben benieuwd naar al die plannen waar je het over hebt.

 6. Nadia says:

  Wat een leuke week ja!

 7. Rode lipstick staat je geweldig! Zeker doen

  1. Sabine Author says:

   Thanks! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close