Week van OMF #27-2018

Een hele goedemorgen! Het weekend is alweer voorbij (boo!) en het is maandagochtend, tijd voor een nieuwe Week van OMF dus. Afgelopen week begon in eerste instantie onwijs druk maar gedurende de week vielen er steeds meer dingen af omdat ze werden gecancelled waardoor ik ineens meer ruimte in mijn planning en agenda kreeg. Best lekker wel hoor, het gaf mij de kans om weer eens lekker voor OMF aan de slag te gaan. Ik stond weer eens achter en voor de camera, ging met vriendinnetje Nanda naar Amsterdam en genoot met Vic van het mooie weer. Het was een fijne week!

Maandag

De week begon een beetje gek, Tim én Vic waren namelijk thuis. Tim omdat de gemeente had besloten maandag de stroom eraf te gooien en het bedrijf waar hij werkt daar de dupe van was, Vic omdat we met hem naar het consultatiebureau moesten voor de BMR prik. We startten de dag dus een beetje rustig op en gingen daarna met Vic richting het CB. Ik heb hier geen foto genomen maar alles was ok!

foto1 1

Hartje voor leftovers als lunch.

foto2 1

En vlak nadat we klaar waren met lunchen stond Eru op de stoep met dit heerlijke borrelpakket. Wat een verwennerij!

foto6 1

Terwijl Vic op bed lag en Tim boven aan het werk was, legde ik de laatste hand aan de teksten voor CHEESECAKE. Wat een project is dit boek toch weer (geweest).

foto3 1

Ik word zo blij van het mooie weer momenteel, het is zó zó fijn om lekker buiten te leven! Vic lekker in het badje, man thuis… fijne dag zo.

foto4 1

Na het avondeten was het tijd om weer te trainen! Altijd afzien als je een poosje niet bent geweest maar het was wel fijn.

foto5 1

Dinsdag

Dinsdag dook ik de keuken in om video’s op te nemen voor het OMF-YouTubekanaal. Ook nam ik de Instagram over van Smeg.

foto7 1

Ik maakte onder andere deze heerlijke broodjes, zo lekker!

foto14 1

Workie workie workie. Met een lekkere homemade ijskoffie die ik maak met 2 dubbele espresso’s, ijsblokjes, scheutje sojamelk en 1 tl vanillesuiker. Jum.

foto9 1

’s Middags bereidde ik het avondeten vast voor. We wilden allebei sporten ’s avonds en dus aten we niet tegelijk. Er stond groenvoer op de planning zoals je ziet, haha.

foto8 1

Hi kleine oogjes. Je zou denken dat ik OF heel moe was OF last had van hooikoorts maar ik was gewoon strontverkouden afgelopen week. Hoezo echt, met zulke warme temperaturen?!

foto10 1

Wel verdient: een waterijsje na het trainen. Zo lekker vind ik deze, haha.

foto11 1

Woensdag

Ik probeer op woensdag tegenwoordig een beetje ‘vrij’ te zijn. Terwijl Vic op bed ligt werk ik wel, maar daar buitenom lukt dat eigenlijk niet meer. Misschien snap je het als ik zeg dat Vic om 08.15u ’s ochtends al 5 emmers water over zichzelf heen had gegooid? Haha!

foto12 1

’s Middags hadden we een date met vriendinnetje Kevser en kleine Duha. Het was zo gezellig en zo fijn om weer even bij te kletsen. We zaten lekker op een kleed in de tuin, kindjes dartelden rond en/of zaten in het opblaasbadje… Perfecte woensdagmiddag.

foto13 1

’s Avonds was ik onverwacht thuis. Ik zou eigenlijk uit eten gaan maar dit ging niet door. Ook wel lekker hoor, een vrije avond. Ik dook lekker op de loungeset in de achtertuin met een paar afleveringen van Masterchef Australia. Ik loop achter en heb dus wat in te halen.

foto15 1

Vlindertje in mijn nek, gezellig.

foto16 1

Donderdag

Donderdagochtend nadat ik Vic had weggebracht ging ik nog even aan het werk. In de ochtendzon, zo fijn!

foto17 1

Vervolgens op naar Amsterdam! Ik zou om half 2 een afspraak hebben maar degene met wie ik een afspraak had was het vergeten. Dan maar vast naar het Waldorf Astoria waar ik nog even aan het werk ging in de lounge…

foto18 1

Voordat we (Nanda en ik) een rondleiding kregen in dit práchtige hotel…

foto21 1

En mochten genieten van een werkelijk fantastische high tea. Deze high tea kun je de hele zomer nog iedere dag tussen 15.00 en 17.00 uur reserveren vanaf €42,50 per persoon. De high tea wordt compleet in het thema van een ‘oud Amerikaanse kermis’ geserveerd en zit vól met lekkers. Hotdogs met gefruite uitjes en zuurkool, huisgemaakte mini donuts, huisgemaakte macarons, mini burgers… Zalig, we hebben er echt van genoten.

foto19 1

En het was heel gezellig zoals je ziet <3

foto20 1

Met onze volle buiken reden we door naar de Harbour Club in Amsterdam Oost waar we uitgenodigd waren om te komen proeven van hun nieuwe kaart. In het eetoverzicht gisteren heb je uitgebreid kunnen lezen wat we hebben mogen proeven. Het was een bijzonder fijne en zonnige dag zo!

foto25 1

Vrijdag

Ik zou vrijdag een shootdag hebben maar deze werd gecancelled. Hierdoor had ik ietwat een offday, zo stom! Ik was best blij met mijn extra werkdag maar ik moest me er echt toe zetten vrijdag. Ik maakte dan ook niet bijzonder veel foto’s. ’s Avonds eigenlijk pas de eerste. In plaats van Vic in de kinderwagen mee te nemen tijdens het lopen met Senna, loopt hij nu zelf mee. Duurt eeuwen voordat we ‘de ronde’ klaar hebben, maar het is wel een stuk leuker zo.

borrelplank

’s Avonds kwamen Ken, Annemie en Nick gezellig borrelen. Toen onze kleine mannen moe werden hebben we ze in bad gedaan samen en in bed gelegd. Met zijn vieren hebben we nog een paar uur getafeld. Zo gezellig. Heerlijk zulke zomeravonden.

foto22 1

Zaterdag

Zaterdag was een hele rustige dag. ’s Ochtends trainden we bij de Barbell Club, mijn schoonzusje kwam langs en verder relaxten we vooral. Ook kwamen de opa en oma van Tim nog even langs, zij hadden een foto van Vic laten afdrukken en voor ons in een fotolijstje gedaan, zo schattig.

foto26 1

Zondag

Gisteren was een stuk actiever! We begonnen de dag uiteraard met het huishouden en toen Vic op bed lag keek Tim UFC en las ik een boek in de tuin.

foto23

Min of meer voor de lol was ik aan het klungelen met een tuin-app. We willen de tuin nog wel aanpakken, hebben we nog niet gedaan sinds de verhuizing, maar zijn er nog niet helemaal over uit hoe. Ik vond dit wel erg leuk zo! Stukje (kunst)gras en verder vooral terras.

foto27 1

Toen Vic wakker werd pakten we onze spullen en gingen we richting de Apenheul. Het was de eerste keer met Vic en hij vond het ge-wel-dig. Zo leuk om te zien hoe hij op de aapjes reageerden. Groot succes! We hebben direct een seizoenskaart genomen, zo kan ik doordeweeks ook lekker onbeperkt naar binnen.

foto24 1

Hoewel doodmoe wilde Vic niet meer slapen en dus besloot hij maar te gaan ‘zwemmen’. Met romper aan en een normale schone luier, lol. Knuppeltje.

Aankomende week is het lekker rustig, het zomerseizoen is nu echt begonnen en dat zorgt altijd voor momenten waarop ik weer kan ademhalen. De zomer is altijd stilte voor de storm want in het najaar barst de gekte weer los, maar voor nu geniet ik even van deze tijd. Ik heb vier volle werkdagen gepland aankomende week! Omdat onze gastouder binnenkort op vakantie gaat, is Vic de komende twee weken een dagje extra bij haar zodat ik wat in het voren kan werken voor de weken dat we minder opvang hebben. Best slim toch? Ik wil die dagen volop benutten met vooruitwerken, filmen en de laatste hand leggen aan CHEESECAKE dus ik heb mijn agenda zo goed als leeg gehouden. Fijn vooruitzicht!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Chantal says:

    Leuke week! Heerlijk om Vic zo te zien ontdekken en spelen. Waar is dat zwembadje van? Ideaal formaatje.

    1. Sabine Author says:

      Van Intex, gekocht bij Intratuin :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close