Sab’s Eetoverzicht #6-2021

De negen geplande gerechten om te koken afgelopen week werden er uiteindelijk ‘slechts’ vier maar toch kwam ik daarmee behoorlijk goed de eetweek door! Vanwege de hevige sneeuwval moesten we op maandagavond even freestylen – Vic mocht kiezen wat we gingen eten die dag. Verder kookte ik thuis vrij simpele gerechten voor het avondeten en haalden we op vrijdag eten bij een foodtruck (of eigenlijk fiets) in de buurt.

zondag 1

Zondag

Tim zorgde voor het eten zondagavond en wat heerlijk dat we daar niet meer de deur voor uit hoefden. Ik had me stiekem al een beetje voorbereid met de boodschappen vorig weekend. Tim maakte een clubsandwich met o.a. bacon, kipdijfilet en ei. Super lekker, zoals altijd.

maandag 1

Maandag

Zoals ik al zei moesten we maandag een beetje freestylen. Ik ging vanwege de sneeuw niet kantoor maar werkte thuis. Ik had eigenlijk wel iets van kantoor nodig voor het avondeten, maar dat moest dus maar even wachten. Gelukkig haalde ik recentelijk een voorraadje ‘makkelijke producten’ in huis voor in de vriezer en Vic mocht daaruit kiezen wat we aten. Hij koos voor de aardappelwafeltjes en doperwtjes, ik bakte er kipdijfilet mee die nog in de koelkast lag. Een AGV’tje dus om de week mee te beginnen.

dinsdag 1

Dinsdag

Een lekkere pasta op tafel dinsdag! Voor Fastfood Friday kookte ik over dag een One Pot Taco Pasta, het recept hiervan komt nog online binnenkort, en dat nam ik mee voor het avondeten. Alleen nog even opwarmen dus en afmaken met een beetje extra strooikaas.

woensdag 1

Woensdag

Van kantoor had ik Surinaamse kruidenpasta’s van Sorgh & Hoop (verkrijgbaar bij Jumbo) meegenomen en daar besloot ik er eentje van te gebruiken woensdag. Ik maakte uiteindelijk een kerrieschotel met kipdijfilet, sperzieboontjes, tomaat en een beetje kokoscrème. Erbij aten we rijst. Erg lekker was het, alle vier de borden waren helemaal leeg dus voor de jongens was het ook zeer geslaagd.

donderdag 1

Donderdag

Van een Albert Heijn campagne lagen er nog wat pizza(bodems) in de koelkast dus die schoof ik donderdagavond de oven in. Anders moesten ze weg en dat is natuurlijk doodzonde. We hadden nog een Funghi pizza liggen; de andere twee pizzabodems belegde ik met parmaham, buffelmozzarella en nog meer restjes uit de koelkast.

vrijdag 1

Vrijdag

Voor vrijdag hadden we weer een reservering bij een foodtruck via Buurtkeukens.nl geplaatst. Een paar hofjes verder stond Rolling Grillmaster, een soort BBQ-fiets. Omdat we tijdens het bestellen niet konden kiezen, bestelden we het hele menu: Griekse souvlaki, Thaise kipsaté, bavette met chimichurri en cheeseburgersliders. Erg lekker was het allemaal en gelukkig ook nog warm toen ik het had opgehaald.

zaterdag 1

Zaterdag

Ik had nog een zak met wokgroenten in de koelkast liggen en zoetzure saus staan die ik eerder al had gemaakt en dat combineerde ik met noedels en hamlapjes. Een simpele maaltijd maar daardoor prima voor de zaterdag.

Ik kook aankomende week weer wat meer, beide kookdagen staan gepland aan het begin van de week. Gelukkig is er weer genoeg om mee naar huis te nemen dus ik hoef niet lang na te denken over de eetplanning.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close