Week van OMF #5-2019 | Eindelijk is het zover!

Mijn afgelopen week stond eigenlijk in het teken van maar één ding: de sleutels in ontvangst nemen van mijn kantoor. Nu stond deze happening pas op vrijdag gepland en dus moest er in de dagen daarvoor gewoon gewerkt worden. Ik had een afspraak in Laren, Vic was een extra dagje bij de gastouder zodat ik kon filmen en verder had ik op mijn mamadag goede hoop dat ik met Vic kon gaan sleeën maar viel de voorspelde sneeuwval echt vét tegen.

foto2

Maandag

Ik maakte weinig foto’s maandag. Ik reed naar Laren voor een afspraak en stond ’s ochtends voor die tijd al vroeg te frituren voor een campagne. Ik maakte de krokante honing-sesamkip die afgelopen zaterdag online kwam. Echt een aanrader, zo lekker!

foto3

Dinsdag

Nadat ik Vic had weggebracht naar de gastouder dinsdag, dook ik de keuken in voor het filmen van vier kookvideo’s.

foto4

Ook bleek het pakketjesdag te zijn, de pakketbezorger sjouwde zich een ongeluk.

foto5

Dit kwam er allemaal uit. Allemaal toffe WW producten waarmee Tim en ik een proefvideo mee gaan doen, handige GFT-containertjes en vaatdoeken voor op het aanrecht, nieuwe ruby IIII chocolade van Libeert, een doosje met alle smaken Tony’s in miniformaat én instant havermout van Queal. Onze kastjes zijn weer gevuld.

foto6

Ook kreeg ik van Keukenloods de definitieve tekeningen binnen voor mijn keuken op kantoor. Zó tof en zo blij mee. Eind februari wordt hij geïnstalleerd, onwijs benieuwd naar het resultaat straks.

foto7

Woensdag

Mamadag dus lekker rustig opstarten met een filmpje op de bank. Vic is zo’n knuffelbeertje, heerlijk.

foto8

Omdat er veel sneeuw werd verwacht besloot ik de slee te ‘fixen’. Er moest even een rekje op gezet worden maar omdat de slee zo oud is, pasten de bijgeleverde klemmen niet. Schroeven dus. Helaas viel de sneeuwval dik tegen en kon er niet gesleed worden. Bummer.

foto9

Donderdag

Goodmorning! Laatste werkdag achter de laptop voordat ik mezelf een week ‘vrij’ geef voor alle kantoorzaken.

foto10

In de middag reed ik met mijn schoonzusje naar IKEA om wat dingetjes te kopen voor op kantoor. ’s Avonds ging ik nog trainen.

foto11

Vrijdag

JAHAAAAA, it’s mine! Om 09.00u ’s ochtends nam ik de sleutels van kantoor in ontvangst en de hele dag ben ik bezig geweest met mensen de ruimte laten zien, iedereen is nieuwsgierig- haha, en schoonmaken. Ook filmde ik een before officetour. Deze komt volgende week online.

foto1

Van de gastouder kreeg ik deze foto doorgestuurd, Vic had het naar zijn zin in de sneeuw.

foto12

Eind van de middag was ik flink gaar. Nog even onderuit voordat ik Vic moest ophalen.

foto13

En omdat je niet iedere dag de sleutels van een kantoor krijgt, vierden Tim en ik het ’s avonds met een stuk taart. Moet kunnen.

foto14

Weekend

Rise and shine kleine man.

foto15

De elektricien kwam langs op kantoor om bezig te gaan met de aansluitingen voor de keuken. Hij bleef uiteindelijk veel langer dan verwacht omdat hij meer gedaan kreeg dan verwacht, maar da’s prima. Ondertussen zetten wij (Tim, ik en mijn schoonzusje) de eettafel op kantoor, wat stoelen in elkaar en kochten we stellingkasten terwijl Vic bij oma aan het spelen was.

foto16

Eind van de middag reden we naar Deventer voor een gezellige borrel met Tobi en Viv waar we uiteindelijk een paar uur bleven hangen.

foto17

Ook had ik eindelijk tijd om wat pakketjes open te maken gisteren. Onder andere de bakmixen van Pauline werden bezorgd. Hebben jullie vast al vanalles over gehoord op social media en haar blog. Ik hoop ze gauw te kunnen proberen, ben onwijs benieuwd.

foto18

Zondagochtend gingen we met Ken, Annemie en kleine Nick naar de kinderboerderij, lekker om even  buiten te zijn.

foto19

En de rest van de zondag was ik bezig met het huishouden, plannen en OMF.

Aankomende week staat volledig in het teken van mijn kantoor. De schilder begint vandaag, morgen wordt het internet aangesloten en ook komt de elektricien weer langs om de verlichting en aansluitingen voor de keuken in orde te maken. Morgen worden er allemaal meubels geleverd dus ik kan flink aan de slag met de inrichting en dat is dan ook hetgeen dat ik hoofdzakelijk ga doen aankomende week. Alleen donderdag ziet er iets anders uit, dan geef ik een presentatie op het (andere) werk van Viv! Verwacht volgende week veel kantoorkiekjes in het weekoverzicht.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Simone says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe kantoor, zo gaaf! Ik wens je veel plezierige werkuren op deze prachtige plek.

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel!

 2. Wat een ontzettend mooi kantoor, het kan niet anders dan dat het er prachtig uit gaat zien wanneer de keuken er ook in komt! Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

 3. V.M.A. says:

  Gefeliciteerd met het kantoor! Een nieuwe, grote stap. Gaaf hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close