Week van OMF #27-2023

De kop van juli is er alweer af en wat een gekke week was het zo, vind je niet? Van enorme storm op woensdag naar tropische hitte afgelopen weekend. En van úren wegtikken achter de laptop naar een vrije middag met vrienden voor mij.

Er waren veel privédingen die geregeld moesten worden afgelopen week en daarom was ik iets minder actief op zowel Instagram Stories als met het maken van foto’s. Je zult me dus maar op mijn woord moeten geloven als ik je hieronder vertel wat ik allemaal heb gedaan :)

IMG 8239

Maandag

De maandag begon met het ophalen van Cass bij de opvang en daarna tikte ik behoorlijk wat uurtjes achter de laptop werk.

IMG 8302

Na de lunch stapte ik in de auto naar kantoor om daar de rest van de middag te werken. Ik moest de tweede versie van het Slowcookerboek nakijken en dat doe ik het liefst op groot scherm. Bovendien is het ook gewoon gezellig om bij Workmode te merken.

IMG 8306

Bij thuiskomst direct de kindjes ook enthousiast maken voor de Ninja Creami. Zij maakten hun eigen milkshakes. Succes gegarandeerd!

IMG 8308

’s Avonds een minirondje door de tuin om een net zo mini oogst te plukken.

IMG 8315

Deze was vier dagen bij de opvang i.v.m. de bruiloft die ik vorige week had, een volle werkdag en een dagje Amsterdam. En hij had me wel gemist. Zodra ik op de bank ging zitten kroop Cass erbij ’s avonds.

IMG 8328

Dinsdag

De dinsdag bracht ik grotendeels weer achter de laptop door. Eind van de middag haalde ik Vic op van school en daarna reden we direct door naar de wasstraat. De auto was aan een (zeer) hoognodige wasbeurt toe.

IMG 8333

Laatste karateles voor de zomervakantie. Stiekem heel fijn om daar een paar weken niet heen te hoeven.

IMG 8334

Ineens werd er een enorme bos bloemen bezorgd, wauw! Zo lief, van de vrienden van wie ik hun bruiloft heb gefotografeerd.

IMG 8337

Woensdag

Cody had een speelafspraak met een vriendje en Vic zat op school, dus ik ging even heerlijk rustig in mijn eentje boodschappen doen. En speelgoed van school schoonmaken.

IMG 8348

Liefde voor bloemetjes.

IMG 8352

Dit zakje was véél te snel leeg. Zo gevaarlijk.

IMG 8353

Ik verwonderde me over mijn plantencollectie. Ik heb geen groene vingers, maar door de app Flora groeien al mijn planten als een malle.

IMG 8370

Donderdag

Dag nummer zoveel dat ik op stond met een ontstoken oog. Inmiddels staat de teller op zes weken dat ik met zo’n oog wakker word. Eindelijk aangeklopt bij de huisarts en gevraagd om antibiotica. Gedurende de dag wordt het vaak wel minder, maar het blijft jeuken en rood zijn. Ik hoop dus dat de zalf gaat helpen!

IMG 8378

De rest van de dag stond ik in de keuken voor het maken van vier recepten, ik had twee privé afspraken in de middag en eenmaal weer thuis ging ik een rondje met de hond.

IMG 8380

Daarna lekker padellen, dat was al even geleden. Ik had behoorlijk wat frustraties, dus een balletje slaan (en gal spuwen bij mijn moeder <3 ) is dan zéér welkom.

IMG 8385

Week weer niet van mijn zijde de rest van de avond.

IMG 8389

Vrijdag

Ik had vrijdag nog een kleine to do lijst, maar uiteindelijk was ik het grootste deel van de dag vrij. Ik ging naar yoga in de ochtend en rond de middag haalde ik de jongens van school en de opvang, en reden we door naar een vriendin. De kinderen speelden met elkaar, we aten broodjes knakworst en wij kletsten bij. Heel fijn zo’n spontane middag.

IMG 8392

Daardoor ging/moest ik ’s avonds nog wel een paar uurtjes aan het werk. Maar daar had ik geen problemen mee.

IMG 8401

Weekend

We sloegen de markt op zaterdag een keertje over en deden gewoon boodschappen. Eindelijk kwam ik deze Almhof Bites tegen, die gingen mee naar zwemles. Super lekker vonden we ze allemaal.

IMG 8403

’s Middags laadde ik de vriezer weer vol met bakjes voor de Ninja Creami.

IMG 8423

Gisteren gingen we zwemmen met z’n drietjes bij mijn ouders, we keken Formule 1 en ik draaide een van de bakjes ijs. Heeeerlijk citroenijs dat we aftopten met blauwe bessen en koek.

Aankomende week wordt een beetje gek; de jongens zijn namelijk deze en volgende week bij hun vader. In mijn huis zal het dus vooral stil zijn gok ik, niet echt iets waar ik naar uit kijk om eerlijk te zijn.

Ik moet gelukkig nog gewoon aan het werk tot mijn vakantie en heb wel wat dingen ingepland. Ik ga vanavond naar yoga met een vriendin, morgen heb ik een evenement van Lays, woensdag padellen, ik wil nog een keer boksen tussendoor en zondag ga ik naar IKEA met mijn ouders en uit eten met vrienden.

Tussendoor vol aan de bak zodat ik met een gerust hart zelf er twee weken tussenuit kan.

Vervelen zal ik me niet doen!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Florina says:

    Voortaan niet in het bezemhok een foto maken van je ontstoken oog Of heb je een halfzijdige
    Borstelkoppie laten knippen?

    1. Sabine Author says:

      Dat is m’n nieuwe coupe, vind je het niet mooi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close