Week van OMF #36-2020

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen in deze Week van OMF: ik heb even getwijfeld of ik het weekoverzicht deze week wel online zou moeten zetten. Het was best een drukke week waardoor ik eigenlijk bijzonder weinig foto’s heb gemaakt. Er valt dus niet zoveel te delen maar omdat ik weet dat dit artikel altijd gemist wordt op het moment dat hij niet online komt, neem ik je toch nog even mee in mijn afgelopen week. Weliswaar iets meer in tekst dan in beeld deze keer, maar hopelijk krijg je ook zo een indruk van wat ik allemaal heb gedaan!

IMG 7138

Maandag

Ik was maandag de hele dag op kantoor aan het werk en dan met name achter de pc. Ik had een call met het bureau dat de nieuwe website heeft verzorgd en vervolgens had ik nog een digitale meeting met mijn agency voor een campagne in 2021. Duurt nog even dus, maar de voorbereidingen beginnen vaak al best ver van tevoren! Dinsdag zou de nieuwe website live gaan en ik maakte nog even deze screenshot van de oude receptenbox om er zeker van te zijn dat alle gegevens ook zichtbaar zouden zijn in de nieuwe.

d78d2225 1f55 4fb2 979d f67ed366ff3b

Dinsdag

Dinsdag was D-DAY! Ik had de hele dag geblockt ten behoeve van de verhuizing. Zo’n verandering van website heeft altijd best wat voeten in de aarde en hoewel ik het deze keer uitbesteedde, is er voor mij op zo’n dag ook altijd nog voldoende aan te passen. Gelukkig verliep alles top en kon iedereen vanaf 16.00u op de nieuwe site terecht. Ik ben er zelf zo blij mee!

IMG 7150

Eenmaal thuis was mijn bestelling van Diamond Art Club binnen, yeeeees! Mijn eerste dure diamond painting. Op mijn diamond-painting Instagram-account deed ik een unboxing en daar deel ik ook de voortgang.

IMG 7156

Woensdag

Woensdag had ik zowaar een vrije dag zonder kindjes! Omdat Tim de afgelopen tijd veel weg is geweest, nam hij een dag vrij zodat ik even mijn eigen ding kon doen. Super fijn, dat was echt welkom. Ik begon met een uurtje sporten.

IMG 5274

En vervolgens besloot ik naar Bataviastad te rijden. Daar wilde ik al eventjes kijken en het was er nu een mooie dag voor.

IMG 9388

Ik besloot nog even te lunchen bij een Aziatisch tentje met super lekkere pho voordat ik weer naar huis ging. Ik ben goed geslaagd overigens!

woensdag

Aan het eind van de middag reed ik naar mijn ouders voor de verjaardag van papa.

IMG 5166

’s Avonds tijd voor de hobby, ik maakte alles klaar om met de painting van Diamond Art Club te beginnen.

IMG 9471

En aangezien ik er nog tijd voor had, begon ik direct maar met een stuk.

IMG 7179

Donderdag

Prachtige foto door Vic gemaakt om de donderdag mee te beginnen.

IMG 7181

Ik stond donderdag vrijwel de hele dag in de keuken om recepten voor OMF te koken. Ook dat moet nog gewoon gebeuren natuurlijk.

IMG 7182

Perféctie.

IMG 7183

Ik maakte er 6 en zette deze ook direct allemaal op de foto.

IMG 7186

Tim liet weten dat hij (weer) over moest werken donderdag dus ik ging iets eerder naar huis zodat ik Senna vast kon uitlaten voordat ik de jongens moest ophalen. Het is altijd al spitsuur genoeg ’s avonds dus het is dan wel extra fijn als de hond al is uit geweest.

IMG 7188

Nog zo’n gevalletje mom duty: LEGO in elkaar zetten.

B680488F 41B7 4BB5 8991 2EF511D73819

Ik was met mijn moeder heen en weer aan het appen over de diamond painting die ik aan het maken ben, zij is net zo verslaafd als ik haha. We waren ons aan het verlekkeren over de prachtige steentjes.

IMG 7199

Vrijdag

Foodpoooost! Het nieuwe boek van Rutger waarin zijn 100 allerbeste recepten staan. Tof hoor, ik ga er zeker iets uitmaken binnenkort! Cody was ook onder de indruk zoals je ziet.

IMG 7202

De rest van de dag besteedde ik weer aan het boek van Fatima! Er stonden 11 recepten op de planning om te fotograferen.

IMG 7217

Weekend

Het weekend vlóóg echt voorbij, niet normaal. We hadden helemaal geen plannen en toch was het een fijn weekend. Terwijl Tim zaterdag ging sporten deed ik het huishouden en ruimde ik ook Vics kledingkast uit. Er lagen inmiddels zoveel kledingstukken in die niet meer pasten of te zomers waren voor het huidige weer. Bij Action haalden we bedboxen dus alle zomerkleding is opgeborgen en de kast weer netjes.

IMG 7223

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. Ons buurmeisje kwam met Vic spelen, Cody was druk bezig met oefenen met kruipen en gaan zitten en de twee broertjes samen speelden met de ‘oude’ loopwagen van Vic. Deze gaven we hem voor zijn eerste verjaardag maar eigenlijk was hij toen al net iets te oud/wijs om er daadwerkelijk mee te spelen. Cody vindt het nu met 10 maanden echt heel leuk.

IMG 7236

Zondagochtend was het weer tijd om te gaan wandelen met mama. Ik werd wakker met een mega opgeblazen buik, ik leek wel zwanger… Tijdens het wandelen had ik er geen last meer van maar eenmaal thuis kwam het weer terug – bah.

IMG 7239

We liepen naar de heide want die staat momenteel (nog) in bloei. Zo mooi al dat paars.

IMG 7244

Halverwege dronken we een kopje koffie op het terras bij de hei (we gingen naar Het Leesten in Apeldoorn) en daarna liepen we weer naar huis. 11km gehad!

Deze week ben ik iets meer op pad. Vandaag ga ik voor een perslunch naar Amsterdam waar Emma de Thouars EINDELIJK haar Amazing Asia kookboek lanceert – ik ben razend benieuwd. Morgen ga ik op kraamvisite bij mijn lieve vriendinnetje en vrijdag staat er weer een shootdag met Fatima op de planning. Tussen de bedrijven door ben ik voor OMF aan de slag en duik ik zelf ook nog de keuken in voor het maken van recepten. Ik hoop dat ik er deze week meer aan denk om foto’s te maken.

P.S. Wat vinden jullie van de nieuwe website?!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Linda says:

  Mooie website!
  En ik kijk er altijd naar uit jouw weekoverzicht te lezen dus leuk dat je deze geplaatst hebt

 2. José says:

  Website ziet er mooi uit! Mis alleen bovenin bij de header wie het artikel geschreven heeft. Kan dat weer terugkomen?

  1. Sabine Author says:

   Helaas is dat geen optie binnen de nieuwe website.

 3. Corrie says:

  Hoi Sabine, Ik vind de website echt supermooi geworden! Hele mooie fotos’s (altijd natuurlijk al haha) Maar die komen nu helemaal goed tot zijn recht.
  Gefeliciteerd!

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel!

 4. Melanie Huyghe says:

  Supermooie nieuwe site! Ook op mijn smartphone is hij top!!!!

  1. Sabine Author says:

   Aaah fijn, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close