Video: De grote kruidnotentest

Hoewel de kruidnoten al maanden in de winkels liggen vind ik het pas echt leuk om er in de week voor Sinterklaas iets mee te doen. Aankomende week zullen jullie nog verscheidene recepten voorbij zien komen maar vandaag deel ik een video met jullie van een net ander kaliber. Vandaag is het namelijk tijd voor De grote kruidnotentest! Ik kocht bij diverse winkels zakken kruidnoten en proefde ze stuk voor stuk allemaal met de camera op mijn neus. Wat vind ik de lekkerste kruidnoten en welke kun je naar mijn idee beter laten staan, je ziet het vandaag!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Eline says:

  Zelfgemaakte blijven toch het lekkerst vind ik!

 2. Bettie says:

  Ik vind die van bolletje heerlijk. Die koop ik meestal. Al is die van Action ook wel lekker eigenlijk haha

 3. Jolien says:

  Leuk, zo’n vergelijking! Hier in België heb je nauwelijks keuze in kruidnoten, enkel bij Albert Heijn en Hema kun je ze krijgen denk ik..

  1. Sabine Author says:

   Echt? Is het Sinterklaasfeest bij jullie niet zo groot als hier?

   1. Veronique says:

    Ik kom ook uit België, dus ik neem even de vrijheid om hierop te antwoorden. :-)

    Sinterklaas is hier ook wel een heel groot feest, maar er zijn best wel wat verschillen tegenover bij jullie. Wij vieren vooral met chocolade figuurtjes (dus Sinten en Zwarte Pieten) in plaats van chocoladeletters en met speculaas in plaats van kruidnoten.

    Daarnaast valt het hele feestgebeuren hier op 6 december in plaats van 5 december. Pakjesavond kennen wij niet. :-) Bij ons komen Sinterklaas en Zwarte Piet in de nacht van 5 op 6 december over de daken en liggen de pakjes ’s morgens op de zesde klaar.

 4. Laura says:

  Ik vind die van de Aldi het lekkerst! Goed & goedkoop :)

 5. Roxanne says:

  Zelfgemaakte zijn altijd het lekkerste! De blauwe zak heb ik hier nergens gezien, maar ik heb die van Bolletje gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close