Sab’s Eetoverzicht week 38/2019

De hele week heb ik zin gehad in vette hap (McDonald’s met name) en op alle doordeweekse dagen heb ik me ervan kunnen weerhouden door op het moment van de cravings direct de keuken in te duiken om alles klaar te zetten voor het avondeten. Schouderklop voor mezelf want aangezien Tim ook wel oren had naar McDonald’s, was dat helemaal niet zo eenvoudig iedere dag – haha. We aten afgelopen week lekker gevarieerd. De ene dag licht, de andere dag wat zwaarder, passend bij het weer dus.

zondag 3

Zondag

Tim dook zondag de keuken in voor het avondeten. Het is dan weliswaar altijd iets simpels, maar voor de zondag vind ik dat perfect en bovendien ben ik allang blij als ik een keer niet voor het eten hoef te zorgen. Hij maakte burgers op kaas-uibollen en gebruikte rookkaas in plaats van normale kaas. Lekkeeeeer!

maandag 3

Maandag

Er was wat gedoe met het bestellen van de boodschappen bij Albert Heijn waardoor, na het maken van de hele eetplanning, mijn boodschappen te laat kwamen voor het avondeten maandag. Heel irritant, maar er lag nog genoeg in huis om deze pasta mee te maken gelukkig. Het is officieel mini farfalle maar zo klein viel de pasta na het koken eigenlijk niet uit. Verder zat er gehakt, courgette, rode paprika en tomaat door de saus.

dinsdag 3

Dinsdag

Soepie?! Ik maakte een simpele maar heerlijke groentesoep en daarbij aten we toast met chorizo, kikkererwten en tomaat naar dit recept. Omdat Vic het zo lekker vindt had ik voor hem toast met Lurpak. Het liefst eet hij dit iedere dag, haha.

woensdag 3

Woensdag

Woensdag stond er een stamppotje op de planning waarvan het recept al een poos op OMF staat. Ik maakte paksoi & bosui-stamppot met Oosterse varkenslapjes. Er overheen nog wat seroendeng en gebakken uitjes.

donderdag 2

Donderdag

Een lichter maaltje op de donderdagavond. Ik maakte een recept van Viv: soft taco’s met kabeljauw en cocktailsaus. Lekker was het en ook fijn: het staat in no-time op tafel. Vind dat toch wel de fijnste recepten om te maken na een dag werken op kantoor.

vrijdag 3

Vrijdag

Wederom een receptje van OMF, wederom ook weer een van Viv. Een hele makkelijke ook deze keer, ik maakte de broccoli met aardappeltjes, gekruide kip en cheddar. In de ovenschaal zie je voornamelijk cheddar zitten, maar ik beloof je dat daaronder zat van de andere ingrediënten zat, haha! Lekker was het in ieder geval zeker.

zaterdag 3

Zaterdag

We hadden gezellige plannen overdag gisteren en zouden ’s avonds een snackdinertje gaan doen en een film kijken, maar helaas haalde ik Vic (erg) ziek op vrijdagmiddag en voelde hij zich gisteren niet veel beter. Tim bouwde de salontafel vol met lekkers terwijl de tv gewoon aanstond en ondertussen bekommerden we ons over onze zieke peuter. Niet helemaal zoals we hadden bedacht, maar ach.

Ik geloof dat aankomende week ook vrij normaal gaat verlopen. Er staan geen bijzondere dingen op de planning die van invloed zijn op het avondeten dus we gaan gewoon weer aan de slag met een eetplanning en de boodschappen zijn ook alweer besteld. Ideaal, hoef ik daar niet meer over na te denken.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Zo’n tapasavondje is dan wel weer zo’n hoogtepunt ik hou daar wel van!
    Vanmiddag ga ik verse soep maken en dan ook lekker met broodjes en smeersels… even nog wat lekkere eiersalade maken, JAMMIE! Fijne week nog verder en bedankt weer voor het delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close