Viv’s Eetoverzicht week 51/2018

Ik had een hele drukke, en best wel chaotische week de afgelopen week en wat betreft het eten kwam het neer op óf heel makkelijk (moeten) doen, óf gewoon geen puf meer hebben om te koken waardoor ik niet al teveel bijzonders op tafel zette. Mijn planning is hierdoor wel aardig overboord gegooid… Ach, deze weken zitten er ook zeker wel eens tussen. Veranderen we helemaal niets aan. Op zulke momenten vind ik oké dan ook goed genoeg. Gelukkig eindigde de week iets minder druk en kookte ik vrijdag twee Ottolenghi recepten voor een vriendin en gisteravond zijn we na een volle ochtend sporten met een hele groep uit eten geweest. Welverdiend wel. Kortom, een wisselend weekje!

Eetoverzicht Viv week51 1

Zondag

Zondag begon goed met een risotto met paddenstoelen en Parmezaan. En ken je dat, dat je wel eens een deel van het recept vergeet uit te voeren waardoor je naderhand denkt; hmm, ik geloof dat het niet helemaal is geworden zoals ik het normaal gesproken maak? Hier aan de hand; knoflook en ui vergeten.

Eetoverzicht Viv week51 2

Maandag

Ik had een drukke dag op mijn werk en had bij thuiskomst absoluut geen puf meer om nog te koken. Ik maakte een simpele zuurkool waar ik niet al teveel voor hoefde te doen.

Eetoverzicht Viv week51 3

Dinsdag

Ja hier weer zo’n geval van iets vergeten. Er hadden nog zongedroogde tomaten in deze salade van spinazie, tonijn, mayo, citroen, bulgur en avocado moeten zitten. Maar ook zo, wel lekker!

Eetoverzicht Viv week51 4

Woensdag

De planning was: vooruit koken voor woensdag. De realiteit was: geen tijd. Dus ik hopte snel nog even een Appie binnen voor een maaltijdsalade. De variant met falafel en couscous, altijd goed.

Eetoverzicht Viv week51 5

Donderdag

Ik moest een extra les draaien bij de Barbell Club dus ik had ingepland een gevuld tomatensoepje op te warmen, even simpel.

Eetoverzicht Viv week51 6

Vrijdag

Twee salades van Ottolenghi die ik je echt kan aanraden eens te maken. Een salade met geroosterde bloemkool en een hele lekkere dressing. De andere met bulgur, paddenstoelen en feta.

Eetoverzicht Viv week51 7

Zaterdag

Sushi! We aten met een clubje bij Yume in Apeldoorn. Leuk gezelschap, lekker gegeten!

Vandaag hebben we een erg volle dag dus wat het vanavond gaat worden met het avondeten… ik heb werkelijk nog geen idee. We zien wel even hoe het loopt. Voor de rest van de week ligt er al een aardige planning klaar vanwege kerst.

Fijne zondag en fijne feestdagen!

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    oh die risotto ziet er echt enorm goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close