Viv’s Eetoverzicht week 49/2019

Ik at de afgelopen week ‘een soort van’ volgens planning. Laten we zeggen; de planning was er voor een deel, maar was deels ook nog open om geheel naar wens ingevuld te worden. Zo begon ik mijn eetweek namelijk met een bezoekje aan de supermarkt om avondeten voor mezelf te halen (Tobias had al gegeten) en ik wist van tevoren dat dit de verkeerde kant op zou gaan. Want ik had werkelijk géén idee waar ik trek in had en ik weet dat als ik de supermarkt in ga om daar te beslissen wat ik ga eten, dan wordt het helemaal niks. Ik kan het dan gewoon niet vinden. Dus ik ben nadat ik een reep chocolade en een zak chips heb gekocht doorgelopen naar de sushi-toko bij ons om de hoek en bestelde daar een pokébowl. Lekker en makkelijk. Want zin om te koken had ik eigenlijk ook niet. Zo’n luie zondag was het zeg maar.

Voor de rest van de week was het wisselend; van snelle maaltijden omdat ik nog een gezellig avondprogramma had, tot een nasi die wel heel erg goed gelukt was.

Eetoverzicht viv week 49 1

Zondag

De pokébowl dus. Mijn favoriet met verse tonijn.

Eetoverzicht viv week 49 2

Maandag

Ik maakte maandag een aubergineschotel die ik wel eens vaker maak. Eentje die bij ons behoorlijk favoriet is omdat hij zo lekker van smaak is.

Eetoverzicht viv week 49 3

Dinsdag

Dit is een klein beetje een left-over, in combinatie met verse groenten. Ik maakte een salade van rucola met courgette in panko en Parmezaan, met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes.

Eetoverzicht viv week 49 4

Woensdag

Ik had een klein beetje haast en daar was ik op voorbereid dus ik trok een zak tomatensoep open en at snel even wat.

Eetoverzicht viv week 49 5

Donderdag

Heerlijke nasi, al zeg ik het zelf. HA!

Eetoverzicht viv week 49 6

Vrijdag

En ook al was er nog wat nasi over, ik had toch meer trek in een pasta. Ravioli gevuld met tomaat en kaas, met tomaat en kaas. Zo ongeveer. Wederom even makkelijk want vrijdag was een dag vol afspraken hier en daar.

Zaterdag

Ik ben momenteel een weekend in Antwerpen en ik heb hier allerlei lekkers gegeten en ik ga nog het e.e.a. eten hier. Dus, er komt binnenkort een Foodie in Antwerpen online en daarom sla ik de foto van het avondeten van gisteren even over.

Voor de rest van de week ga ik het nog bedenken, wellicht weer even wat gezonde en lichte maaltijden.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Helena says:

    Zo, dit is een heel snel, slordig eetoverzicht. Het lijkt alsof jij er vanaf wilde zijn. Jammer, normaal gesproken haal ik inspiratie van jouw weekoverzichten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close