Sab’s Eetoverzicht #22-2022

Na een weekje vakantie gingen we deze week weer terug naar normaal. Ik stond maar liefst drie dagen in de keuken en kon al die dagen eten mee naar huis nemen. Dat bleek ook zo veel te zijn dat ik halverwege de week een kliekjesdag inlaste en uiteindelijk maar één dag echt in de keuken stond thuis. We sloten de week af met Tims verjaardag.

zondag

Zondag

Een, voor ons, echt old school maaltje op tafel zondagavond: een kippetje uit de oven met gebakken aardappeltjes en salade. De aardappels maakte ik sinds lange tijd weer eens op de ouderwetse manier: eerst voorkoken, dan lekker krokant bakken. Heerlijk.

maandag

Maandag

Het avondeten van maandag was zéér lastig om fatsoenlijk op de foto te krijgen, maar ik geloof dat dit de lading wel dekt – haha. We aten crunchwraps. Gevulde wraps met gekruid gehakt, groenten en kaas. Het recept hiervan krijgen jullie binnenkort van me. Heel lekker was het in ieder geval; bij de kindjes ging het ook zo naar binnen.

dinsdag

Dinsdag

Tim had een diner, dus ik at dinsdag met alleen met de kinderen. Gelukkig kon ik ook die dag eten meenemen van kantoor. We aten aardappelsalade met nog een restje gebraden kip en zelfgemaakt kaas-ui brood.

woensdag

Woensdag

De koelkast begon steeds voller te worden met bakjes, dus ik besloot een kliekjesdag in te lassen. Er stond nog een restje pasta met Toscaanse kip en daar had ik wel zin in.

donderdag

Donderdag

Eindelijk aten we weer even lekker buiten donderdag – zó fijn. Wederom ging er eten mee naar huis vanaf kantoor: frisse pastasalade met garnalen en Koreaans gefrituurde kip.

vrijdag

Vrijdag

De enige keer dat ik echt ’s avonds de keuken nog in moest was vrijdag en dat was voor een lekkere maar zeer eenvoudige maaltijd. Ik maakte kip in zwarte bonensaus; zo smaakvol.

zaterdag

Zaterdag

Tim was gisteren jarig en hoewel het de bedoeling was om op zondag te barbecuen, besloten we dat in verband met de weersvoorspellingen een dagje te vervroegen. Zo fijn om weer een hele dag buiten te kunnen zijn! We hadden nog wat salades van de kookdagen in de koelkast staan, dus die maakten we direct gisteren maar op.

Vandaag vieren we nog een staartje van Tims verjaardag en we bestellen ’s avonds iets te eten omdat de geplande bbq gisteren dus al plaatsvond. De rest van de week sta ik in ieder geval thuis weer zelf in de keuken, hoewel ik waarschijnlijk ook genoeg op te warmen heb na mijn geplande kookdag aanstaande dinsdag…

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close