Sab’s Eetoverzicht #33-2021

Zoooo, dát was even afkicken voor mij zeg! Ineens moest ik na twee weken amper koken de keuken weer in – haha! Ok, tijdens onze vakantie naar Italië heb ik echt wel een paar keer in de keuken gestaan hoor, maar dan maakte ik Caprese, pasta, bakte wat worstjes of schoof nacho’s in de oven. Niet veel bijzonders dus. Nu moest ik echt weer even voor de eetplanning gaan zitten. Maar ok, heel eerlijk: dat was niet zo ingewikkeld. Zoals altijd reden we op onze terugweg naar huis langs McDonald’s, er lagen nog poffertjes in de koelkast en vrijdagavond bestond ons avondeten uit een heerlijke borrelplank. Er zijn vervelendere eetweken zo direct na een vakantie.

mcdonalds

Zondag

Zoals gezegd: McDonald’s op zondag! We reden die dag terug vanuit onze tussenstop in Zwitserland en kwamen tegen 16.00u weer terug. De koelkast was nagenoeg leeg en onze traditie is om McDonald’s te eten op terugkomdag. Daar waren de kindjes het overigens ook helemaal mee eens. Ik nam een burger met kip, mijn fave.

maandag 1

Maandag

Mijn schoonzusje, zij paste op ons huis terwijl wij weg waren, had poffertjes in huis gehaald voor de terugkomdag maar dat werd dus uiteindelijk McDonald’s. Aangezien de boodschappen maandag laat bezorgd zouden worden, besloten we de poffertjes maar op te warmen als avondeten. Lekker verantwoord, maar ach. We hielden de vakantievibe er nog even mee vast haha!

dinsdag 1

Dinsdag

Dinsdag stond ik wel weer zelf in de keuken en kwam er een fatsoenlijke maaltijd op tafel. Ik maakte zoete aardappelsalade en we aten er een kip corn bij. Althans, ik at een hapje kipcorn want de rest moest ik afstaan aan Cody. Typisch. De helft van mijn bord verdwijnt altijd in de mondjes van mijn kleuter en dreumes.

woensdag 1

Woensdag

Mijn schoonzusje kwam langs om de jongens na drie weken weer te zien en ze bleef gezellig eten. Er stond pokébowl op de planning; die maakte ik deze keer met mango, surimi en warmgerookte zalm. Erbij een sausje van tahin, sesamolie, mayonaise en kerrie. Super lekker.

Donderdag

Woensdagmiddag stond ik al even in de keuken voor het eten van donderdag: heerlijke Rendang! Het was alweer zo lang geleden dat we dit hadden gegeten, yum. Erbij ging rijst en sajoerboontjes. Maar OMG, zo dom… ik ben gewoon vergeten een foto te maken. HOE DAN?!

vrijdag

Vrijdag

Vrijdag aan het einde van de middag vertrokken Tim en ik naar Kootwijkerbroek voor een verwenavond en -ochtend bij B&B De Lichtboei. Morgen in Week van OMF lees je hier nog wat meer over en als je me volgt op Instagram heb je al veel kunnen zien. Hoe dan ook: aangezien we er om 16.00u waren hadden we het een en ander meegenomen voor het avondeten. Dat werd een borrel vanuit de jacuzzi. Wat-een-luxe.

zaterdag 1

Zaterdag

Voor gisteren hadden we wraps op de planning staan, lekker makkelijk! Erop ging gegrilde paprika, augurk, tomaatjes en krokante kip uit de oven. Super simpel, maar perfect voor het weekend.

Aankomende week moet ik er toch echt weer aan geloven. Op kantoor sta ik twee dagen in de keuken en hoogstwaarschijnlijk neem ik daarvan wel het een en ander mee naar huis. Ik moet nog even kijken waarmee ik de rest ga aanvullen, maar dat komt ongetwijfeld wel goed.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close