Viv’s Eetoverzicht week 17/2018

Ik vrees dat mijn eetoverzicht deze keer niet heel inspirerend is. Ik kookte wel, maar het was een rommelige week. Met mijn verjaardag, drukke dagen en koningsnacht- en dag. Ik deed eigenlijk ook maar een klein boodschapje vorige week zodat we in ieder geval wél het een en ander in huis hadden om te maken, maar niet dat ik met een volle koelkast zou blijven zitten omdat we óf niet thuis aten óf geen tijd hadden om uitgebreid te koken. Een planning had dus eigelijk ook niet zoveel nut.

Komende week hoop ik dat weer anders aan te pakken maar omdat we weer een drukke week tegemoet gaan die een beetje anders is dan anders, – we openen dinsdag The Barbell Club in Apeldoorn; vermoedelijk ben ik daar iedere avond te vinden ;-) – zou het maar zo eens kunnen dat het weer een gekke week wordt. Ik ga maar gewoon een globale planning maken vanmiddag, zien we vanzelf waar het schip strandt!

Zondag

We hadden nog wat hapjes over die ik voor mijn verjaardag zaterdagavond maakte, en we hadden vooral weinig zin om te koken. Heel makkelijk dus, een snack-diner op de zondagavond.

Maandag

Ik maakte een couscous salade op een manier waarbij je eigenlijk aan een pasta zou denken; met een beetje tomatensaus, verse basilicum, pijnboompitjes en mozzarella.

Dinsdag

Ik was dinsdag jarig en zoals ik vroeger op mijn verjaardag mocht kiezen wat we aten (friet), deed ik dat dinsdag lekker ook. En hoe kan het ook anders, een MEGA poké bowl stond op het menu. Intens van genoten.

Woensdag

Een gezonde hap, daar vond ik het tijd voor. Ik maakte bloemkoolcouscous met gegrilde aubergine, feta en een bosuitje.


Donderdag

Ik maakte woensdag couscous van 1 grote bloemkool en daar kun je dus 2 dagen van eten. Dus ook donderdag bloemkoolcouscous maar met wat falafel-spinazie balletjes.

Vrijdag

Koningsdag! En dit is wat we ‘s middags allemaal aten. Samen met 8 vriendinnen hebben we de traditie om ieder jaar met Koningsdag samen te lunchen en daarna de stad in te gaan. Iedereen maakt altijd wat en een mega volle tafel is het gevolg. Op een dag als vrijdag werd het avondeten eigenlijk een beetje overgeslagen.

Zaterdag

Gisteravond had ik behoefte aan iets makkelijks, maar wel een beetje gezond. Tobias kwam met het idee om deze tortizza’s uit de pan weer eens te maken. Goeie. Ik maakte ze met humus, rode paprika, tomaat, witte kaas en rucola.

En vandaag ga ik een poging doen een gezonde eetplanning te maken voor de komende week, eentje met gerechten die ook snel te maken zijn omdat we niet veel thuis zullen zijn. Gaat lukken.

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close