Week van OMF #17-2018

Wow, dat was me weer een week die voorbij is gevlogen, gevolgd door een weekend dat nóg sneller ging. Mag ik even zeggen hoe bizar ik dit vind? Dan heb je vrijdag, zaterdag en zondag vrij en dan voelt het alsnog alsof je slechts één dagje ‘pauze’ hebt gehad. Hoort denk ik een beetje bij mijn weken. Ik ga een hele drukke week tegemoet aankomende week, maar eerst blik ik nog even terug op afgelopen week – die was leuk! Ik bakte weer veel cheesecakes, maar nam ook de tijd om met mijn schoonzusje de stad in te duiken, we vierden Koningsdag, speelden met Vic bij Kids Playground en de kleine man ging uit logeren waardoor wij weer eens datenight hadden – zo fijn. Een gezellige Week van OMF en die trend zet zich de komende weken nog wel even door denk ik.

foto1 4

Maandag

Mijn week begon vreselijk beroerd. Ik kon er van zondag- op maandagnacht drie keer uit voor Vic, Senna had haar behoefte DRIE(!) keer in huis gedaan, mijn microfoon ging kapot en mijn filmcamera wilde niet scherpstellen. Tot overmaat van ramp brandde toen ook nog mijn karamelsaus aan, dit gebeurde allemaal voor 9.30u, dat ik er de brui aan gaf voor de rest van de dag. Ik voelde aan alles dat dit hem niet ging worden – dan maar niet.

foto2 4

Mood de rest van de dag. Overigens voerde ik wel een constante strijd in mijn hoofd, ik kan het namelijk niet zo goed verkroppen als ik op een werkdag niet werk.

foto7 4

’s Avonds ging ik ter ontspanning lekker in bad.

foto8 4

Overdag bestelde ik direct al nieuwe microfoons voor bij het filmen en CameraNU had de optie om voor 1,90 euro de bestelling dezelfde dag nog thuis te bezorgen. Top! Gebruik van gemaakt natuurlijk.

foto9 4

Dinsdag

De dinsdag verliep een stuk beter gelukkig. Vic ging onverwacht naar de gastouder omdat zij er vrijdag natuurlijk niet zo zijn, dus ik kon mooi het een en ander inhalen van gisteren. Ik filmde vier video’s, woohoo!

foto3 4

En mikte ook weer twee cheesecakes in de koelkast. Voor de nieuwsgierigen: ik loop op schema. Er komen 50 recepten in het boek en ik heb er nu 18 gemaakt, super fijn. Zeer binnenkort kun je via de OMF shop trouwens het boek al pre-orderen en krijg je daar, wanneer je dat doet, een gratis attentie bij. Ik update je asap wanneer het zover is.

foto4 4

Westworld is begonnen aan seizoen 2 en dinsdagavond ploften we op de bank met de eerste aflevering. Geweldig weer! Ik zit er direct weer in.

foto5 4

Woensdag

Foodpost op de woensdagochtend. Om te beginnen deze heerlijke vegan magnums van Abbott Kinney’s. Ik heb hem toevallig net geproefd, echt héél erg lekker en een stuk minder zwaar dan de echte magnums.

foto10 4

Ook kwamen deze nieuwe vis en zeewierburgers van Sea Green binnen; ik en Vic vonden ze echt súper lekker. Ook fijn: ze kosten slechts 3 Smart Points voor Weight Watchers per 2 stuks. Zo ideaal. Deze ga ik zelf ook nog eens kopen.

foto11 4

Het moment brak ook aan dat mijn allereerste cheesecake mislukte. Boooh. Moest er toch een keer van komen, maar zonde is het wel. Overigens was ik wel blij dat ik niet probeerde hem alsnog te redden, de volgende versie van deze cheesecake die ik maakte was namelijk perfect.

foto12 4

Mijn schoonzusje appte of ik zin had om mee de stad in te gaan. YES! Eerste stop was Costes.

foto13 4

Waar we beide slaagden. Sowieso slaagden we goed die dag zoals je ziet, haha.

foto6 4

Vic kreeg nieuwe ZoefZoef dieren, gezien de andere twee in de vijver liggen.

foto15 4

Terwijl Vic na het winkelen naar bed ging, dook ik weer achter mijn laptop om te werken.

foto16 4

Donderdag

Van Chocstar mocht ik een eigen reep samenstellen speciaal voor Moederdag, zó lief! Het werd een melkchocoladereep met chocolate-chipcookies, pindakaas en butterscotch. Zo belachelijk lekker. Je kunt deze door mij samengestelde reep binnenkort ook tijdelijk bij hen bestellen – hoe leuk is dat.

foto14 4

Ritje naar het ziekenhuis om bloed te prikken sloot ik af met een soja-cappuccino bij Starbucks. Apeldoorn heeft sindskort een Starbucks en laat het medisch centrum daar nou nét tegenover zitten.

foto17 4

Thuis had ik weer even een jubelmoment, op mijn Smeg ovens kun je namelijk zelf programma’s instellen. Ik heb nu een cheesecakeprogramma waardoor ik maar op twee knopjes hoef te drukken om het juiste programma voor mijn cheesecakes te starten, woohoo. Het zijn de kleine dingen die het doen!

foto18 4

#multitask

foto19 4

Lunchtijd! Ik nam de tonijnburgers die ik eerder deze week kreeg, samen met wat Orzosalade die we nog over hadden.

foto22 4

Dit dus, man man.

foto23 4

Eind van de middag reden we naar oma om bij haar asperges te eten.

foto20 4

Vrijdag

Koningsdag! We doken de stad in samen met Lotte, Ken, Annemie en kleine Nick.

foto21 4

Vic moest nog wel even wennen aan de draaimolen, hahaa. Zieltje. Ging ook wel bizar harde muziek tekeer, jemig.

foto27 4

’s Avonds proefde meneer voor het eerst sushi, ging er best wel in zoals je ziet. Vooral de rijst overigens.

foto24 4

Zaterdag

Voor iedereen die vraagt hoe het is met Weight Watchers: goed! Ik heb een maandje bijna stilgestaan omdat ik niet goed genoeg mijn best deed, maar inmiddels is er al 11 kg minder van mij <3

foto28 4

foto25 4

Het was smerig weer zaterdag en omdat we nog wat tijd te overbruggen hadden voordat we Vic naar mijn ouders konden brengen, reden we naar kids Playground waar Vic lekker los ging in de ballenbak.

foto29 4

Datenight ’s avonds. We keken al ZO lang uit naar deze film en eindelijk hebben we hem gezien. Hij was zo, ZO goed.

foto26 4

Zondag

Gisteren maakte ik nauwelijks foto’s. We sliepen uit tot half 9 (wow – zolang niet meer gedaan!), deden het huishouden, haalden Vic op en ’s middags kwamen onze nieuwe buren borrelen. ’s Avonds koos Vic zijn eigen badspeeltjes voor in bad uit en sloot ik de dag af in bad en daarna in de keuken.

Leuk toch? Ik werd in ieder geval heel blij van de combinatie werk en sociaal doen. Zoals ik al zei is deze week lekker vol. Ik ben vandaag op pad om te filmen in Den Haag vanochtend en vanmiddag in Rotterdam. Verder staan er behoorlijk wat cheesecakes op de planning want as. vrijdag schiet ik met Viv samen een setje potentiële coverfoto’s en auteurfoto’s voor het boek. Ik moet weer even langs het medisch centrum voor een check-up, heb een aantal deadlines EN ik ben zaterdag jarig! 28 lentes jong word ik dan, mooie leeftijd he? Ik hou van die ronde getallen. Last but not least starten Tim en ik aankomende dinsdag ook weer met trainen, Tobias zijn gym opent in Apeldoorn: The Barbell Club. Sinds de verhuizing hebben we eigenlijk stilgestaan wat trainen betreft dus het zal ongetwijfeld weer even opbouwen worden maar man, wat heb ik er zin in. Hopelijk sta ik gauw weer 3 – 4 keer te shinen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Wauw, wat boek je goed resultaat met Weight Watchers, heel knap! En je ziet er geweldig uit in die blouse en jeans. Waar is de panterprint blouse van trouwens? :)

  1. Sabine Author says:

   Dankje! De blouse is van Costes.

 2. Marion says:

  Ik kan niet wachten op je cheesecake boek.
  Ik ben zo benieuwd!

  1. Sabine Author says:

   BIJNA te preorderen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close