Viv’s Eetoverzicht #33-2022

Onze afgelopen eetweek was een lekkere! Ik maakte vorige week vrijdag al de planning en deed toen ook de boodschappen. Daarvoor ging ik langs twee verschillende supermarkten en daarna reed ik ook nog langs de bakker. Een uitgebreide ronde was het, maar ik had alles weer binnen. Er stonden voornamelijk salades op het menu. En hoewel ik voor tot en met donderdag gepland had (vrijdag en zaterdag waren al ingevuld), was er één dag die anders liep. Voor de rest was het zoals ik van tevoren bedacht had al wisselde ik hier en daar van dag en gerecht. Een zomerse eetweek hadden we!

Vivian Eetoverzicht week33 1

Vivian Eetoverzicht week33 2

Vivian Eetoverzicht week33 3

Vivian Eetoverzicht week33 4

Vivian Eetoverzicht week33 5

Vivian Eetoverzicht week33 6

Vivian Eetoverzicht week33 7

Vivian Eetoverzicht week33 8

Zondag

Onze eetweek begon heel erg uitgebreid met een barbecue bij vrienden. Ik zou een salade maken maar als je vraagt of ik een salade wil maken, dan maak ik er met liefde meer zodat we wat keuze hebben. Dat is het lekkerst, nietwaar? Verder werd er vooral in de keuken veel lekkers met citroen gemaakt en op de barbecue lag dorade. Ik maakte een salade met pesto, eentje met watermeloen en tabouleh.

Vivian Eetoverzicht week33 9

Maandag

Ik maakte maandag een hele makkelijke, lekkere salade met gekruide kippendijen, avocado, ei en pestomayonaise. Stond zo op tafel.

Vivian Eetoverzicht week33 10

Dinsdag

Dinsdag werd het een buddha bowl maar dan zonder de bowl. De inhoud bleef hetzelfde: zilvervliesrijst met gegrilde aubergine, pompoen en champignons. Verder nog wat avocado en ik maakte een dressing van miso, yoghurtmayonaise en wat water. Af met gebakken uitjes erover. Een lekkere en gezonde hap!

Vivian Eetoverzicht week33 11

Woensdag

Dat wat ik donderdag maakte stond gewoon voor woensdag op de planning maar ik was laat thuis. Ik had eigenlijk ook helemaal geen honger meer maar we moesten echt nog wel even wat eten. Dus hoewel we het doordeweeks eigenlijk nooit doen, deden we dat deze keer wel. We bestelden wat. Voor ons allebei een pokébowl. De allerlekkerste van Pokelivery met zalm, wasabimayonaise, edamame, mango en komkommer.

Vivian Eetoverzicht week33 12

Donderdag

Ik maakte eerder deze week een bakje pestomayonaise en daar was nog wel aardig wat van over. Ik gebruikte het ook voor deze omelet-wrap met krokante kip (gemaakt met cornflakes), avocado en zongedroogde tomaatjes. Een superlekkere hap en omdat ik veel kip klaargemaakt had, was één zo’n wrap meer dan voldoende voor ons allebei.

Vivian Eetoverzicht week33 13

Vrijdag

Ik reed vrijdagmiddag met Louie naar mijn ouders en samen met mijn broer, schoonzus en neefje aten we bij het Pannenkoekenhuis in Den Hout. En omdat ik gék ben op aardbeien kook ik voor deze pannenkoek (en at ik ook nog softijs met aardbeien na).

Vivian Eetoverzicht week33 14

Zaterdag

Ja hoera! Lekkere friet bij m’n ouders. Ik was rond half 7 weer bij mijn ouders na een hele dag op pad en toen ik er was haalde mijn vader dit bij de frietboer. Had ik hartstikke zin in dus dit was heerlijk.

Ik ben net weer thuis en voor de komende week heb ik nog helemaal niks geregeld qua boodschappen en planning. Mooi klusje voor vanmiddag vond ik zo.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close