Sab’s Eetoverzicht #33-2022

Week 33 is alweer voorbij jongens, jeetje. Toen ik het zojuist typte dacht ik wow; we zijn alweer ver over de helft van het jaar! Ik heb maar niet uitgerekend hoeveel dagen het nog is tot Kerst – haha. In ieder geval zit er ook weer een eetweek op! Die verliep een beetje rommelig, hoewel jullie daar aan de ‘buitenkant’ helemaal niet zoveel van merken. Ik had twee kookdagen thuis en dat betekende dat ik voor het avondeten vaak alleen nog maar dingen hoefde op te warmen. Fijn! Zeker nu ik weer thuis kook en het niet meer van kantoor naar huis hoef mee te slepen.

zondag 1

Zondag

Sinds lánge tijd hadden we weer eens een snackdiner gepland op zondag. We spendeerden de hele dag op Bussloo gezien het mooie weer, dus dit was een prima afsluiter van een fijne zomerdag. We snoepten er met z’n vieren van en keken ondertussen een film via Disney Plus.

maandag 1

Maandag

Voor mijn samenwerking met BBQuality dook ik de keuken in maandag en ik maakte waanzinnig lekkere (en slechte) gevulde cheeseburgers. Het recept hiervan komt aankomende woensdag online en geloof mij: dit wil je eten! Van een aantal ingrediënten uit de koelkast maakte ik nog een salade voor erbij.

dinsdag 1

Dinsdag

Ook dinsdag was het een kwestie van eten opwarmen. Ik maakte gebakken rijst met hoisin kip. Heel simpel, heel lekker. Op de foto ziet het er wat minder smaakvol uit omdat ik alles door elkaar heb gemixt, maar het uiteindelijk recept dat ik binnenkort met je ga delen ziet er wat appetijtelijker uit. Pinky promise.

woensdag 1

Woensdag

We hadden gezellig twee personen extra aan tafel woensdag. Ik maakte een wat ouder recept van OMF, eentje die bij iedereen altijd wel in de smaak valt: tomatenorzo met Griekse kip en tzatziki. Ik volgde het recept niet helemaal nauwkeurig overigens. Zo voegde ik aan de orzo nog wat kruidenkaas toe die echt op moest en mikte ik er wat kruiden en specerijen bij. Lekker was het in ieder geval zeker.

donderdag 1

Donderdag

Ik had eerder deze week al knoflooknoedels met gemberchampignons gemaakt en die krikte ik donderdagavond weer een beetje op. Om de vriezer wat leger te eten wokte ik er ‘spekjes’ door van Oumph, vegetarisch dus. Súper lekker was het!

vrijdag 1

Vrijdag

Vrijdag was ik de héle dag bezig met verhuizen en om 17.15u werd er nog een verkochte kast opgehaald op kantoor. Ik was dus een keer later thuis dan Tim en hij had vast restjes van eerder deze week opgewarmd: rijst met hoisin kip, knoflooknoedels en we hadden er brood bij die écht op moest.

zaterdag 1

Zaterdag

Nog een keertje Aziatisch! We roofden onze vriezer leeg en aten héérlijk. Pannenkoekjes met eend en diverse dips, lente-ui pannenkoekjes en gestoomde broodjes.

Aankomende week verloopt een beetje hetzelfde: twee kookdagen waarop ik een aantal dingen maak die we als avondeten kunnen maken. Ik denk dat ik nog voor twee of drie dagen het avondeten moet bij bedenken. Gezien de weersvoorspellingen worden dat weer een aantal zomerrecepten gok ik zo.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close