Week van OMF #20-2017

Wat een heerlijke start van de week was het zo met die lentedagen, vind je niet? Ik heb het er dan ook maar even van genomen. In mijn achterhoofd houd ik nog steeds een beetje dat mama’s die normaal voor een baas werken nog steeds zwangerschapsverlof zouden hebben, dus ik gun mezelf dat zo af en toe ook nog een beetje. Ik werkte in het begin van de week dus vrij weinig, maakte ik later en in het weekend weer goed hoor, en genoot samen met Vic van het mooie weer. Ik rommelde veel in de tuin deze week, ontving weer flink wat foodpost en winkelde wat af. Tijd voor een nieuwe Week van OMF!

foto1 3

Goedemorgen op een zonnige morgen, tijd voor wat boodschappen. Het lukte me niet om op tijd boodschappen te bestellen en een eetplanning te maken afgelopen week, dus ik keek per twee dagen wat we zouden eten. Ik wandelde dus veel op en neer met de kinderwagen naar de supermarkt. Goed voor de benen ;)

foto2 3

Vic zat in een niet te stoppen huilbui en ik besloot ter afleiding maar eens te kijken hoe hij zou reageren op baby filmpjes. Maja de bij was een groot succes, Nijntje nog meer. Score! 

foto3 3

Er stond een hele verzameling veilingkistjes in de tuin en schuur. Ik besloot er een kastje van te fabriceren voor in de tuin. Best leuk zo toch?

foto4 3

Baby knuffels en een bakje fruit, prima avondje.

foto5 3

Dinsdagochtend, tijd om een recept op de foto te zetten. Lekker vrolijk met (neppe) bloesemtakken.

foto6 3

Daarna ging ik even de stad in. Ik had wat spullen nodig bij Prénatal en van andere winkels.

foto7 3

Bij Intratuin kocht ik een vijverbak zodat we een watertje in de tuin zouden hebben, is Tim fan van. De bak is inmiddels verplaatst maar hoe leuk is het.

foto8 3

IEL IEL IEL. Als je goed kijkt zie je dat dit allemaal spinnetjes zijn. Ik háát spinnen en nu hadden we een nestje in de tuin. Brr.

foto9 3

Volgende tuin-activiteit: onkruid tussen de tegels vandaan halen, pff. Zorgt wel altijd voor groots resultaat maar wat een pokkeklus is het toch.

foto10 3

Vic lacht tegenwoordig steeds vaker en je kunt het ook heel makkelijk uitlokken. Zo schattig.

foto11 3

Van oude, lelijke grindtegels fabriceerde ik een bankje. Best leuk zo toch?

foto12 3

En maar weer op en neer naar de supermarkt voor wat boodschappen op woensdagochtend.

foto13 3

Je hebt pioenrozen en pioenrozen, dit zijn toch wel echt de mooiste die ik heb gezien. Kost wat maar inmiddels staan ze al 1,5 week en zijn ze nog steeds prachtig. Ik geniet zo van die bloemen als ze in het seizoen zijn.

foto14 3

Vriendinnetje Nanda kwam ’s middags langs en nam een heerlijke lunch mee. Bagels van Central Park, juuumm.

foto15 3

Het nieuwe kookboek van Chickslovefood kwam binnen!

foto16 3

Donderdag was het helaas even afgelopen met het mooie weer. Ik moest al vroeg op pad en kijk hoe donker het nog was in de woonkamer! Het was een regelochtend donderdag, ik streepte heel wat dingen van mijn to-dolijstje.

foto17 3

Daarna aan het werk. Met een hangerig jongetje maar lang leve de laptop.

foto28 2

Vrijdagochtend even wat boodschapjes doen, onder andere verse vis bij de visboer.

foto18 3

Onze nieuwe posters voor op de wijnkast kwamen binnen, zo tof nu!

foto19 3

Foodpost met verse vis, wow! Bijna 2,5kg aan verse scholfilet. Schol zwemt in onze eigen Noordzee en het is een ondergesneeuwd visje. Zonde want hij is hartstikke lekker en gezond én dus oer Hollands. Ik ga lekker aan de slag met dit visje aankomende week.

foto20 3

Foodpost van een heel ander kaliber: drank! Ook lekker ;)

foto21 2

Het nieuwste boek van Julius Jaspers, oooohh. Man naar mijn hart! Ik ga hier zeker meer over vertellen binnenkort.

foto29 2

Vrijdagmiddag was de sample sale van Penn & Ink N.Y., het modelabel waar Vivian van maandag t/m woensdag voor werkt. Zulke mooie kleding maar flink aan de prijs (logisch hoor, de stoffen die ze gebruiken zijn geweldig). Ik ging samen met mijn schoonzusje en ben goed geslaagd. YAY!

foto22 2

Lotte paste een avondje op Vic…

foto23 2

… terwijl Tim en ik naar de verjaardag van Ken en Annemie gingen. Super gezellig!

foto24 2

Op zaterdag waren we lekker burgerlijk bezig. Terwijl Tim naar Tobias ging voor een spierbehandeling ging ik naar de markt. ’s Middags naar de bouwmarkt en het tuincentrum.

foto25 2

Ik bestelde dit jasje vd week voor Vic. Mag ik even zeggen dat ik het belachelijk vind dat je voor leuke babyjasjes €50 betaalt? Van de zotte vind ik het. Deze vond ik bij Zeeman voor negen euro.

foto26 2

Nog een keer verse foodpost, deze keer van BBQuality. Spareribs en bavette, oeehh.

foto30 2

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. Tim en ik namen het er ’s avonds van toen de kleine op bed lag. Heerlijk.

foto27 2

Zondagochtend: huishouden en de boodschappen bestellen. De rest van de middag rommelden we in de tuin en staken we de barbecue aan. Heerlijk, daar had ik zóveel zin in.

Wat een fijne week was het weer! Aankomende week is ook relaxt, Tim werkt maar drie dagen en heeft dan lang weekend. Super gezellig. Bovendien wordt het ook nog eens súper mooi weer, heerlijk. Vandaag ben ik richting Groningen voor een bezoek aan de koolzaadvelden van Becel, heel benieuwd naar, en verder zien we het wel weer.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Patricia says:

    Ik ben dol op jullie fotodagboeken, erg leuk om te lezen weer!

  2. Roxanne says:

    Oh bah die spinnetjes, brrrr!
    Het is echt belachelijk wat je voor babykleertjes betaalt, of andere baby spullen. Als er maar ‘baby’ in staat dan kost het meteen stukken meer….en dat terwijl bijvoorbeeld Zeeman ook hartstikke prima babykleertjes heeft! Ze hebben het maar zo’n korte tijd aan soms….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close