Sab’s Eetoverzicht week 35/2018

Het is zaterdagavond, iets over zevenen en ik heb zojuist mijn kleine man in zijn campingbedje gelegd voor de nacht. Wie dit artikel heeft gelezen afgelopen week of me volgt op social media weet dat ik er een weekje tussenuit ben met Vic, even gezellig samen op vakantie. Als je wel eens op een camping hebt gestaan dan heb je vast ondervonden dat het een unicum is als er over de hele camping (gratis) WiFi beschikbaar is. Op Camping Les Mouettes waar ik nu zit is dit het geval maar het is even spannend of het uploaden van dit artikel gaat lukken. Er is internet, er is WiFi maar daar is zo’n beetje alles wel mee gezegd. Het is altijd een uitdaging om WiFi verspreid over het terrein stabiel te krijgen en hier kwakkelt het ook een beetje. Maar goed, ik doe een poging! Of het lukt merk ik zo wel.

Het was een aparte eetweek afgelopen week. Ik at vier(!) keer buitenshuis, pfoeeee.

yume

Zondag

Vorige week besloten we vrij spontaan om ’s avonds sushi te gaan eten. Dit wilden we doen bij Shabu Shabu maar we waren even vergeten dat het de laatste vakantiedag was voor ons deel van het land. Resultaat? Shabu Shabu zat om 17.30u knettertje vol. Gelukkig hebben we Yume nog in Apeldoorn en dus gingen we daarheen. Lekker hoor.

visstoof

Maandag

Een groooot bord met eten want ik had zó’n honger na de training van maandag. Ik maakte van te voren al deze Braziliaanse visstoof. Hadden we al een hele poos niet meer gehad en het is een ideale maaltijd voor een doordeweekse dag. We aten het met rijst.

knoflookpasta

Dinsdag

Ik had niet echt boodschappen gedaan deze week omdat ik maar weinig thuis zou zijn ’s avonds en dus ook weinig zou koken. Dinsdag roeide ik even met de riemen die ik had. Ik kookte de laatste zak pasta die ik mee had genomen uit Italië en daarbij heel veel knoflook (4 teentjes), knoflookolie, knoflook-kippendijen, verse basilicum en buffelmozzarella. Stinkeeeen.

zusje

Woensdag

Sinds lange tijd had ik eindelijk weer eens een date met vriendinnetje Kevser zónder onze (kleine) mannen erbij. We gingen eten bij ’t Zusje, altijd lekker. We tafelden van 19.00u tot 22.30u; het was een hele fijne en gezellige avond.

chinees

Donderdag

De dag voordat Vic en ik op vakantie gingen aten we met z’n drieën bij mijn ouders. Zij gaan namelijk vandaag op vakantie en mijn liefste papa is jarig vandaag (hoeraaaa!), dus het was wel zo leuk om zijn cadeautjes in real life te geven en nog even gedag te zeggen. Mijn ouders hadden Chinees besteld en dat is altijd goed natuurlijk.

holymoly

Vrijdag

Rond 08.00u vrijdagochtend vertrokken Vic en ik op vakantie! We reden in twee keer omdat het voor Vic (en voor mij trouwens ook, ik reed natuurlijk alleen), te ver zou zijn en overnachten deden we vrijdagavond in Rouen. Ons hotel had niet echt een restaurant dus we trokken even het centrum in. Eten deden we bij Holy Moly Burger waar ik een kipburger met friet nam. Was overigens niet echt een burger maar een broodje met kipfilet. Wel lekker!

maaltijdsalade

Zaterdag

Gisteren reden we het laatste stuk, ook nog eens 5,5 uur. Ik had van tevoren gedacht op de camping te eten of iets te halen bij het afhaalrestaurant, maar ik had behoefte aan iets voedzaams en kookte toch zelf even.De supermarkt op de camping had een zeer beperkt assortiment dus het werd een ietwat sober maaltje maar goed… toch beter dan pizza. Ik kookte volkoren farfalle en mixte dit met ei, sla, bacon, kipfilet, emmentaler en mosterdvinaigrette.

Is het gelukt? JA, het is gelukt he? Wooohoo!

Goed, aankomende week zijn Vic en ik nog in Frankrijk; zondag komen we weer thuis. Verwacht dus veel campingmaaltjes in het volgende eetoverzicht.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Britt says:

    Ik kijk nu al uit naar de campingmaaltjes, geeft voor mij toch altijd inspiratie voor de makkelijkere maaltijden! Veel plezier daar ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close