Sab’s Eetoverzicht week 37/2017

Om het even zacht uit te drukken: afgelopen week liep werkelijk alles in de soep. Morgen in Week van OMF vertel ik er meer over maar in het kort: in plaats van een drukke, gezellige werkweek lag ik tweedagen en 1 nacht in het ziekenhuis en kwam er van werken niet al teveel terecht. Dit uit zich ook in dit Sab’s Eetoverzicht, er werd bijzonder makkelijk en snel gegeten. Enerzijds omdat ik twee dagen niets goed kon binnenhouden en anderzijds omdat ik ook vrijwel geen puf had om te koken. Niet een al te best eetoverzicht maar ook het leven van een blogger gaat niet over rozen.

snackdiner

Zondag

Vorige week had ik maar één dag echt weekend in verband met mijn tripje naar Londen. ’s Middags moesten Tim en ik nog wat boodschappen doen en aangezien we totaal geen zin hadden om moeilijk te doen met het eten of om te koken, lasten we een snackdinertje in. We haalden vers stokbrood en kaasjes en aten dit als avondeten. Althans, avondeten… We begonnen om 15.00u met snacken aangezien ik vanaf 18.00u niets meer mocht eten. Poeh.

spaghetti

Maandag

Maandagmiddag had ik een darmonderzoek maar ’s avonds voelde ik me prima genoeg om eten te koken. Ik maakte spaghetti met avocadopesto en garnalen met geroosterde trostomaatjes uit de oven. Was erg lekker! Beetje jammer dat niet veel later alles er weer uit kwam en ik die avond werd opgenomen in het ziekenhuis.

soep stokbrood

Dinsdag

Gelukkig ging het dinsdag goed genoeg en mocht ik weer naar huis, maar qua energie had ik niet veel meer over. Tim was zo lief om ’s middags soep en stokbrood te halen dus dat was ons avondeten voor die avond. Ging met moeite op maar het was fijn weer wat in m’n maag te hebben.

soep bruschetta

Woensdag

Woensdag was het niet veel anders. Nog steeds kon ik niet heel veel en zat ik in no-time vol van het eten. We aten dus weer soep (dat is echt een unicum, twee keer in de week) met brood. Een kommetje kippensoep en ik sneed het stokbrood dat we nog over hadden in plakjes. Hier maakte ik simpele bruschetta’s van met tomaat, mozzarella en verse basilicum.

pizza

Donderdag

Hoewel het steeds beter leek te gaan met me, ging het donderdag toch weer mis en bracht ik de middag wederom door in het ziekenhuis. Door alle zorgen en energieslurperij hadden Tim en ik er zo de pest in ’s avonds dat we maar pizza bestelden. Comfortfood waar we niet over na hoefden te denken. Ik kreeg ‘m overigens niet helemaal op maar hij smaakte wel echt even goed.

healthy kapsalon

Vrijdag

Afgelopen vrijdag had Tim een bedrijfsuitje en dat betekent dat ik alleen moest eten. Geen probleem! Ik mikte wat groentefriet in de oven, bakte reepjes kippendij op met wat shoarmakruiden en maakte een grote salade (waardoor het allemaal bijna niet meer op mijn bord paste, haha!). Yoghurt-knoflooksausje erbij en tadaaa, een soort van gezonde kapsalon. Maar dan anders. Lekker!

quinoa tacobowl

Zaterdag

In eerste instantie zouden we gisteren spareribs uit de slowcooker eten, maar uiteindelijk hadden we er beide niet zoveel zin in en gingen we liever voor gezond. Ik maakte een quinoa-tacobowl, erg lekker! Het recept hiervan ga ik binnenkort met jullie delen. Toch nog een goede afsluiter van deze eetweek.

Hopelijk gaat het aankomende week allemaal weer een stuk beter want hier word ik op z’n zachtst gezegd niet vrolijk van. Een hoop dingen die ik eigenlijk voor afgelopen week op de planning had staan schuiven door naar aankomende week en verder is het vooral een drukke week. Hoop ik dan, het zou fijn zijn als ik er niet weer af kom te liggen ;)

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Wat vervelend dat het even helemaal niet goed ging! :( Hopelijk knap je snel op en heb je wat meer energie!

  2. Britt says:

    Jeetje, hopelijk ben je gauw weer 100% opgeknapt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close