Sab’s Eetoverzicht #28-2021

Mijn eetdagboek was vooral eenvoudig te noemen afgelopen week. De week werd afgetrapt met een etentje bij de Hanger waar het eten prima was maar de service zoals altijd beroerd (zo jammer). Er stond een old school gerecht op tafel en verder nam ik vooral eten van kantoor mee naar huis wat me weer een hoop tijd ’s avonds scheelde.

zondag 1 1

zondag 2

Zondag

Mijn schoonmoeder was afgelopen week jarig en dat vierden we met een etentje bij restaurant de Hangar. Ik vind de Hangar altijd een hele leuke plek om te borrelen omdat je vanaf het terras de vliegtuigen kunt zien opstijgen van vliegveld Teuge en parachutisten kunt zien springen, maar voor het avondeten vind ik het altijd beroerd. Het eten is er prima hoor, maar de service is er ie-de-re keer dat ik er ben geweest (nu… 5/6 keer?) zó beroerd. Lang wachten tot er iemand een bestelling komt opnemen, drankjes vergeten, lang wachten met het afruimen van de tafel… Iedere keer hoop ik dat het beter wordt maar nop. Zo zonde. We hebben DRIE(!) mensen moeten vragen of we de dessertkaart mochten zien. Zou niet moeten mogen zulke dingen. In ieder geval: ik at carpaccio vooraf, steak als hoofdgerecht en crème brûlée als toetje.

maandag 4

Maandag

Het avondeten van maandag ziet er echt niet florisant uit terwijl het súper lekker was. Dat is een beetje het nadeel van eten meenemen van kantoor naar huis: ’s avonds ziet het er altijd een stuk minder appetijtelijk uit. Hoe dan ook: we aten Caesar Salad wraps. Het recept hiervan gaan jullie over een paar weken zien en ik garandeer je dat ze er dan een stúk lekkerder uitzien – haha!

dinsdag 4

Dinsdag

Ultiem comfort food is voor mij soms te vinden in old school gerechten. Dinsdag aten we Foe Yong Hai zoals mijn moeder het altijd maakte: met een zakje Babi Pangangsaus van Conimex. Zo lekker vind ik dat, haha.

woensdag 2

Woensdag

Soep met brood op woensdag. Wel lekker brood en lekkere soep overigens. Spinazie-broccolisoep en erbij maakte ik burgers met de Dutch Weed burgers. Die kun je tegenwoordig gewoon bestellen bij Albert Heijn en ze smaken prima. Ik vind wel dat die burgers echt wat extra smaakmakers nodig hebben, los vond ik ze namelijk niet fantastisch maar zo op een broodje zijn ze prima.

donderdag 2

Donderdag

Voor donderdag nam ik couscoussalade mee naar huis die ik op kantoor overdag had gemaakt. Het recept van de couscoussalade gaan jullie binnenkort nog zien op OMF. Erbij aten we Italiaanse braadworstjes en we hadden nog Turks brood in de lade liggen van ons snackdiner van zaterdag, dus die schoof ik er even bij in de oven voordat het zou gaan schimmelen.

vrijdag 2

Vrijdag

Aangezien het Vic zijn laatste schooldag was vrijdag en ik nog niets gepland had voor het avondeten, mocht hij kiezen wat we gingen eten. Dat werd McDonald’s. Zo gezegd zo gedaan dus, McDonald’s it is!

zaterdag 4

Zaterdag

Gisteren aten we allemaal iets anders, hoewel we wel allemaal een pitabroodje aten. Van kantoor had ik parelcouscoussalade meegenomen (recept volgt nog), maar Tim mocht deze in verband met zijn notenallergie niet eten en bij mijn kinderen krijg ik er (nog) geen salades in. De mannen aten alle drie (zelfgemaakte) falafel; ik parelcouscoussalade met een pita kaas.

Aankomende week verloopt hoogstwaarschijnlijk een beetje rommelig. Vandaag brengen we Vic naar Zeeland voor een logeerpartij op het vakantieadres van zijn tante. Vanavond zullen we dus ergens daar eten voordat we weer aan de 2,5 uur durende rit naar huis beginnen. Morgen ben ik een dagje met vriendinnetje Nanda in Amsterdam en eet ik ook daar. Dinsdag eet ik daarentegen wel weer thuis maar alleen met Cody. De rest van de week verloopt waarschijnlijk wel weer aardig normaal. Zoals ik al zei: een rommeltje dus en dat gaat zich ongetwijfeld uiten in het eetoverzicht.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close