Sab’s Eetoverzicht #36-2020

En weer was er een week voorbij! Een echte herfstweek als je het mij vraagt, wat een regenachtige dagen hebben we achter de rug hè? Gelukkig was er op woensdag een lichtpuntje en hebben we zelfs nog kunnen barbecuen. De rest van de week was een mengelmoesje van gemak en zelf koken. Het was een niet hele bijzondere eetweek maar ik denk dat jullie inmiddels ook wel weten dat ook ik niet iedere dag spectaculair eet – haha.

zondag

Zondag

Tim was een dagje weg vorige week dus ik at met de jongens alleen. Het was de bedoeling dat we soep zouden eten ’s avonds, maar Vic had er geen zin in en ik stiekem ook niet meer haha. We hadden wel zin in ‘zoesie’ zoals het Vic het noemt, dus bestelde ik dat! We bestelden bij Green Leaf, een van onze favoriete Aziatische restaurants in Apeldoorn. Zij bezorgen sinds de lockdown begin dit jaar en ik moet je zeggen: dat is absoluut geen straf. Het is de lekkerste sushi die ik tot nu toe heb besteld in Apeldoorn. We aten alle drie behoorlijk veel, Cody vond de bami geweldig – die had ik voor hem besteld, maar hielden ook nog genoeg over voor de volgende dag.

maandag

Maandag

Het soepje dat bleef liggen ging maandag op tafel, samen met nog andere leftovers die in de (koel)kast lagen: sushi, een stukje stokbrood die ik in de oven had gestopt met knoflookolie en wat droge worst. Heerlijk zo’n scharrelmaaltje.

dinsdag

Dinsdag

Dinsdag werd er wel gewoon weer gekookt hoor. Tim moest overwerken helaas, maar dat kwam wat betreft het eten wel goed uit. Ik maakte zoete aardappelsalade met gerookte makreel, dus voor Tim kon ik gewoon een bordje apart houden. Vic is niet van de salade maar die at de rest van de ingrediënten wel gewoon, minus de sla en de dressing dus.

woensdag

Woensdag

Mijn vader was woensdag jarig en hoewel er in eerste instantie geen plannen voor het eten waren, kreeg ik maandag toch een appje van mama: we gaan barbecuen woensdag – schuiven jullie aan?! Eh ja, gezellig barbecuen bij mijn ouders dus. Het was er het perfecte weer voor. Het biertje was van Tim trouwens, haha.

donderdag

Donderdag

Ik had donderdag een kookdag op kantoor en gelukkig kon ik wat meenemen voor het avondeten zodat ik ’s avonds alleen nog maar hoefde op te warmen. Ik maakte Kip Madras, van het pakje maar dan zónder het pakje. Het recept komt binnenkort online.

vrijdag zaterdag

Vrijdag & Zaterdag

Ik neem de vrijdag en zaterdag voor de verandering een keer samen want ik at op allebei de dagen exáct hetzelfde. We hadden zoveel eten over de shoot met Fatima vrijdag, dat we hier twee dagen van konden eten. Zelf koos ik twee keer achter elkaar voor dorade, Tim houdt namelijk totáál niet van vis ‘plukken’ en voor de kindjes was dit gerecht ook niet heel erg geschikt. Zij aten alle drie dus iets anders. Voor mij geen straf, ik ben dol op vis namelijk.

Aankomende week is voor mij iets minder hectisch en ik hoop voor Tim ook! Morgen ben ik voor een perslunch in Amsterdam, sinds héle lange tijd overigens, dus ik zet maar iets makkelijks op tafel ’s avonds denk ik. Verder denk ik dat ik eerst maar eens de vriezer en voorraadkasten in duik om daar wat van te maken. Ik moet zeggen dat ik helemaal niet zo goed weet wat we allemaal nog in huis hebben. Goed teken om daar wat van op te maken.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Die sushi en de salade zien er echt heerlijk uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close