Viv’s Eetoverzicht week 11/2019

Ik heb helaas een niet al te bijzondere eetweek achter de rug. Met drukke dagen, en avonden die ook volgepland waren moest ik soms even improviseren en het kwam er dan ook een paar keer op neer dat ik nog een keer hetzelfde at als de avond ervoor. Kwam op zich goed uit natuurlijk, dat ik genoeg had voor twee avonden, maar het was niet helemaal zo bedacht. Maar oké, die weken zitten er ook wel eens tussen. Verder zit ik volgens mij in een lasagne-flow want die staat momenteel aardig vaak bij ons op het menu. In verschillende varianten, dat wel. En gisteravond sloten we de week geheel in stijl af; ik vergat te eten en at wederom hetzelfde als vrijdagvond maar dan in de auto, want; ook ons weekend zat lekker volgepland.

Goed, dit is het de afgelopen week geworden!

Viv Eetoverzicht week11

Zondag

Lasagne! Met chorizo. Ik maakte zaterdagavond een grote schaal en daar konden we met gemak 2 dagen van eten. In het weekend is dat ook wel eens fijn, gewoon de tweede dag alleen maar de oven aan hoeven te zetten en weer een lekkere maaltijd. Favoriet van Tobias deze.


Viv Eetoverzicht week11 2

Maandag

Ik had zondag dus bedacht dat ik voor maandagavond alvast zou koken. Ik moest namelijk vanuit mijn werk direct door naar Apeldoorn om les te geven dus dat zou dan wel goed uitkomen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Maar, ik had zondag zó geen zin om nog te koken dat ik het dan ook niet gedaan heb. Ik besloot maandag gewoon even een salade te halen, probleem opgelost.

Viv Eetoverzicht week11 3

Dinsdag

Ik kwam thuis en Tobias had al gekookt, fijn! Groenten uit de oven, lekker en makkelijk.

Viv Eetoverzicht week11 4

Woensdag & Donderdag

Ik maakte woensdagavond een grote bak couscoussalade en het was de bedoeling dat alleen voor de woensdagavond te maken. Maar uiteindelijk was de hoeveelheid toch iets meer dan gedacht en konden we hier 2 dagen van eten. Kwam goed uit want donderdag moest ik wederom snel weer door naar de Barbell Club om les te geven dus ik kon dit nog net even naar binnen werken.

Viv Eetoverzicht week11 5

Vrijdag & Zaterdag

Ik maakte vrijdagavond deze lasagne, met ricotta, veel courgette en bacon. Een oldie, die we zo af en toe nog eens maken. En omdat Tobias geen honger meer had toen hij ’s avonds thuis kwam (hij had eerder al wat gegeten), at alleen ik ervan en was er nog meer dan genoeg voor de zaterdagavond. Wat ik gisteren dus in de auto opat omdat we al op tijd naar Haarlem moesten voor een housewarming. Gelukkig had Tobias de lasagne voor me opgewarmd want ik was in alle haast waarschijnlijk zo in de auto gestapt zonder eten mee te nemen.

Vandaag gaan we naar Rotterdam; lunchen in de Euromast ter ere van de verjaardag van mijn vader. Wat we vanavond doen zien we nog wel. En voor de rest van de week; dat zien we ook nog wel ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close