It’s my Birthday!

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik 22 werd en dat betekent dat ik vandaag jarig ben, hurraaaaay! 23 jaren jong inmiddels en hoewel het lijkt alsof iedereen om ons heen zwanger raakt of gaat trouwen, staat dit alles bij ons nog láng niet op de planning, blijven we voorlopig zitten waar we zitten en gaan we allebei vrolijk door met het werk dat we doen. En zo cliché als het is, doe ik even een korte recap van mijn 23e levensjaar, want wat is er veel gebeurd.

5 mei 2012 – 5 mei 2013
In een jaar gebeurt er altijd ontzettend veel maar zo’n crazy jaar als mijn 23e levensjaar zal er wellicht niet snel weer komen. Even een aantal highlights op een rij:

 • In juni 2012 ben ik eindelijk afgestudeerd en mocht ik mijn diploma voor HTRO in ontvangst nemen. Ik ben nu Bachelor in Business Administration. Hoera. 
 • In juli 2012 werkte ik hard aan de restyling van OMF en kwam het eruit zoals het er nu uit ziet. Ik ben er (gelukkig) nog steeds blij mee!
 • Begin augustus 2012 startte ik met mijn eerste echte fulltime baan bij een vijfsterren hotel en Michelin restaurant.
 • In september 2012 maakte ik samen met mijn lief de reis van mijn dromen: drie weken naar Amerika waar we New York, Las Vegas en Los Angeles aandeden. Ik mis het nog iedere dag en er gaat geen week voorbij dat we het hebben over de volgende reis er heen.
 • Sinds augustus 2012 kende OMF een ongekende stijging in bezoekersaantallen, begon ik dagelijks te updaten en later zelfs twee keer per dag, ontving ik perspakketten en meer en meer uitnodigingen voor leuke events.
 • Begin februari 2013 werd OMF te groot om te combineren met een fulltime baan en dankzij mijn aansluiting bij Adfactor werd OMF mijn baan. Sindsdien werk ik fulltime aan de site en ben ik van plan dit ook te blijven doen. Als er iets op mijn pad komt voor een parttime baan elders grijp ik het aan, maar ik ga er niet actief naar op zoek. Van je hobby je werk maken is het meest bijzondere/leuke dat er is.
 • Begin maart 2013 ging ik voor het eerst op persreis voor OMF, drie dagen naar Zweeds Lapland.
 • Anno vandaag, 5 mei 2013 ben ik 23 en staan er waanzinnig leuke dingen op de planning voor het komende jaar. Zo ga ik halverwege deze maand twee dagen naar Groningen om de stad en de provincie op culinair gebied te verkennen, vertrek ik 27 juni wederom naar Zweden maar dit keer voor een vijfdaagse culinaire persreis én staat er begin augustus een zonvakantie van twee weken op de planning met lieve vrienden.

Een veelbewogen jaar kun je het wel noemen. Met moeilijke maar spannende keuzes en leuke gebeurtenissen die vooral gepaard gaan met veel dankbaarheid van mijn kant voor alle kansen en ontwikkelingen. Ik kan in ieder geval niet wachten op het komende jaar en ben benieuwd wat er allemaal op mij te wachten staat.

De weergoden lijken ons goed gezind te zijn vandaag en dus vier ik mijn verjaardag voor het grootste deel buiten. Vanochtend heeft Tim iets op de planning staan en ik heb geen idee wat, aan het begin van de middag komen mijn ouders en schoonmoeder/-oma langs en rond een uur of 16.00 uur komen een aantal vrienden gezellig borrelen en eten.

Natuurlijk heb ik mijn eigen verjaardagstaarten weer gemaakt, ik maakte gisteren een rijstevlaai met chocoladekrullen en een slagroomtaart met verse aardbeien. De recepten van deze taarten komen in de komende weken online te staan!

Geniet van jullie mooie zondag! Vanmiddag komt gewoon zoals altijd het Wat stond er op tafel artikel online.

Join the Conversation

 1. Josianne says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! :D Wat heb je een leuk jaar gehad zeg, op naar een volgend geweldig jaar :D

 2. Sabine says:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een superdag van. Liefs Sabine

 3. Hester says:

  Gefeliciteerd! Fulltime aan je blog werken lijkt me echt heel erg gaaf, zo leuk dat bloggen een hobby is waarbij dat kan!

 4. Ashleey says:

  Van harte gefeliciteerd! X

 5. Gefeliciteerd :) maak er een leuke dag van!

 6. Lieke says:

  Van harte!

 7. Lydia says:

  Van harte gefeliciteerd! ^_^

 8. Joyce says:

  Heel leuk om te lezen! En natuurlijk gefeliciteerd!

 9. Janouschka says:

  Gefeliciteerd!

 10. Maxime says:

  Gefeliciteerd, en een hele fijne dag! Je hebt gelukkig een mooi zonnetje erbij :)

 11. Judith says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!

 12. Brenda says:

  Van harte gefeliciteerd!!

 13. Sanne - xminimuis says:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je veel leuke dingen gedaan afgelopen jaar!

 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nog vele jaren toegewenst :D
  Ik woon in de provincie Groninen en wat gaaf dat je daar heen gaat om naar de eetcultuur te kijken. Ben benieuwd wat je vind aan (onbekende) eetdingen!

 15. Roxanne says:

  Nogmaals een happy bday! Ik hoop dat je een super dag hebt gehad :)

 16. charlotte says:

  Een dagje te laat maar alsnog gefeliciteerd!

 17. Kaylani says:

  Een beetje aan de late kant, maar beter laat dan nooit: Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close