Week van OMF – de allerlaatste!

Ooh ja jongens, jullie lezen het goed: de editie van Week van OMF die je nu gaat lezen is de aller-, allerlaatste. Ik geloof dat ik inmiddels al 7 jaar iedere maandag deel hoe mijn week eruit heeft gezien. Hier en daar een vakantie en twee keer zwangerschapsverlof daargelaten. Maar nu komt er toch echt een einde aan.

Ik twijfelde al langer of ik wilde stoppen met het delen van Week van OMF en tijdens mijn vakantie naar Sicilië heb ik de knoop doorgehakt. Hoe leuk ik het ook vind om meer van mijn leven met jullie te delen, ik werd het zat om overal foto’s van te ‘moeten’ maken. Ik wil mijn telefoon af en toe onderin mijn tas kunnen laten of zelfs helemaal thuis laten liggen. Ik heb geen zin meer om op zondag nog aan dit weekoverzicht te moeten werken en wil gaan proberen mijn weekend ook écht weekend te laten zijn.

Kortom: de koek is een beetje op en daarom is dit weekoverzicht de laatste die je gaat lezen.

Mocht je me volgen via Instagram dan kun je gerust zijn, ik zal daar in stories nog meer dan genoeg van mijn verdere leven laten zien.

097673fd cb9e 4178 9484 8b1ee50dde69

Maandag

Ik kon direct maandag weer volle bak aan de slag na een weekje vakantie. Na het wegbrengen van de kinderen stapte ik voor 1,5 uur in de auto. Ik had namelijk een shootdag gepland staan met Stichting Hartekind en Brenda! Ook dit jaar mogen wij weer ambassadeurs zijn van Hartekind Bakt en we namen gezamenlijk leuke video’s op.

688989e7 b4bb 416a a23e e81ac41eef12

Het resultaat ga je binnenkort kunnen zien op Instagram. Tot die tijd: meld je vooral vast aan voor Hartekind Bakt! We gaan in november weer massaal de keuken in om geld op te halen voor zeer belangrijk onderzoek. Hartafwijkingen zijn namelijk nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar…

IMG 0058

Vic zit sinds dit schooljaar in groep 3 en ik vind het bi-zar hoe snel de ontwikkeling ineens gaat. Rekenen, schrijven, lezen… Zo leuk om te zien.

IMG 0061

Dinsdag

Na een afspraak bij het consultatiebureau met Cody dinsdagochtend, dook ik thuis gauw de keuken in want er stond een shoot met Iglo gepland. Ik maakte een lekkere traybake en zette deze op de foto.

IMG 0063

Ook voerde ik wat wijzigingen in mijn planning/schema door. Tijdens de vakantie merkte ik heel erg de behoefte aan minder prikkels, een betere werk-privé balans en vooral meer rust. En dus staat er sinds afgelopen week een afwezigheidsbericht aan in mijn DM’s op Instagram en Facebook. Op woensdagen en in het weekend ben ik niet (meer) aanwezig om privéberichtjes te beantwoorden.

IMG 0067

Woensdag

De woensdag begon met het halen van taart.

GROOT NIEUWS namelijk: het Slowcookerboek is binnengekomen op plek 10 in de Bestseller60 EN is het best verkochte kookboek van Nederland. Wooooohoooooo. Dat moest natuurlijk gevierd worden.

IMG 0068

Cadeautje voor mezelf: een polkadot plantje. Was er al langer op aan het azen, vond hem zo leuk.

IMG 0074

Woensdagmiddag ging ik met de jongens naar de bieb. Daar zijn we sinds kort lid van, nu Vic ineens volledig interesse heeft in boeken lezen.

IMG 0075

Cadeautje van de uitgeverij om het succes van het Slowcookerboek te vieren. Ik kan weer verder met Aperol Spritz, haha.

IMG 0076

En een leuk pakketje met de nieuwste smaak Licor43: crème brûlée. Heel benieuwd naar.

IMG 0086

Donderdag

Donderdag stapte ik in de auto naar Utrecht. Het zoveelste proostmoment op het succes van het Slowcookerboek. Deze keer met de uitgever en redacteur.

IMG 0087

We lunchten bij Fort de Gagel, waanzinnig leuke plek. Ik had een lekkere sandwich met muhammara.

IMG 0095

Vrijdag

Voor het eerst sinds de vakantie had ik eindelijk weer even tijd om achter de laptop te kruipen vrijdagochtend. Ik werkte veel to do’s weg, keek vooruit naar het najaar, stelde een nieuwe to do lijst op… Na zo’n vakantie is mijn hoofd een grote warboel, maar nu is er weer orde in de chaos. Gelukkig.

IMG 0096

Mijn auteursexemplaren van het Slowcookerboek kwamen binnen. Blijft toch te gek hoor, zo’n stapel van je eigen boek!

IMG 0103

Weekend

De jongens gingen zaterdagochtend naar hun vader. Ik ging naar de markt en bleef daar iets langer hangen dan normaal, want ik kwam een vriendin tegen. Daarna dook ik thuis de keuken in. Ik had zaterdag een werkdag ingepland want, helaas, blijft tijdens mijn vakantie mijn werk altijd liggen.

IMG 0104

Maar ik ging op mijn dooie gemakje lekker aan de slag met recepten voor aankomende maand. Zonder afleiding en eigenlijk is dat ook wel weer heel fijn.

IMG 0107

Tussendoor maakte ik ook ein-de-lijk weer eens zuurdesembrood. Fruitvliegjes waren tijdens de zomer veel te dol op mijn starter, dus ik heb het bakken van brood even moeten uitstellen.

IMG 0113

De dag begon gisterochtend met de F1 race kijken en daarna een wandeling met mijn moeder. Eenmaal weer thuis ontbeet/lunchte ik..

IMG 0117

… en na het douchen ging ik voor de tweede lange wandeling van de dag. Deze keer met Cass!

IMG 0120

Ik was plots alle kussens op de bank zat, dus die verhuisde ik tijdelijk naar boven. Tot het vloerkleed en de nieuwe gordijnen er zijn, want dan kan ik ze ook weer wat beter laten matchen met alles.

IMG 0122

En na het doen van het huishouden plofte ik de rest van de dag op de bank met een boek. Heerlijk.

Bedankt JIJ, als je altijd een trouwe lezer bent geweest van Week van OMF. Het was een feestje en een voorrecht dat jullie geïnteresseerd zijn/waren in dit stukje van mijn leven.

Dat er nu niet meer iedere week een Week van OMF gaat komen, wil natuurlijk niet betekenen dat ik helemaal niets meer van mijn leven achter de schermen ga delen. Ik zal dit wat vaker doen in losse, uitgebreidere posts waarin ik kan toespitsen op een specifiek onderwerp.

Dus hopelijk ga ik je ook in die artikelen terugzien!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Mariëlle says:

  Supergoed dat je nu voor jezelf kiest!!
  Maar ik ga je overzichtjes wel missen hoor

 2. Marita says:

  Altijd genoten en heerlijke start van de week. Je beslissing is volkomen begrijpelijk en een goede keuze. Bedankt voor het inkijkje in je leven van de afgelopen jaren! Blijf je natuurlijk volgen op Instagram.

 3. Dionne says:

  Goed dat je voor jezelf en je rust kiest. Bedankt voor het delen van de week van OMF de afgelopen jaren. Ik lees ze altijd met veel plezier.

 4. Salima says:

  Oh jeetje. Zo jammer, maar heel begrijpelijk. Vind jouw overzichten zo inspirerend en superleuk leuk om te lezen. Heb geen Instagram om je daar te volgen, ga je missen. Het allerbeste voor jou en je familie!

 5. Ah balen man! Was stiekem het enige artikel waarvoor ik kwam. En de what I eat in a day

 6. Renate says:

  En jij bedankt voor je gezellige foto’s en stukjes op de Maandag!

 7. Vond het ook altijd heel leuk alles te lezen!! Maar ik snap je punt ook helemaal.
  Bedankt voor al het schrijven en foto’s!

 8. Vond het altijd gezellig om te lezen maar blijf je zeker volgen.Dank!

 9. Linda says:

  Wat jammer!! Maar begrijpelijk. Bedankt voor al je overzichten, ik heb ze met veel plezier gelezen :)

 10. Lieve Van Rompaey says:

  Alle begrip, maar ook ik ga deze berichten missen.

 11. Nihal says:

  Hoi Sabine,
  Stille volger hier. Heel jammer, maar ook zeker begrijpelijk. Tof dat je met een trots moment kunt afsluiten.
  Bedankt voor alle inspiratie, alle tijd en moeite, ook op dagen waarop je dat eigenlijk niet zag zitten. Ik kijk naar je op.
  Wens jou en je jongens alle goeds toe!
  Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close