Sab’s Eetoverzicht #44-2020

Zoals ik vorige week al even aangaf: het was een weekje met hele makkelijke maaltijden. Ik wist van tevoren al dat het een drukke week zou worden door de lancering van onze Membersomgeving vandaag en mijn hoofd liep simpelweg ook een beetje over. Ik maakte het mezelf dus gemakkelijk vandaag. Soms moet je kijken op welke manieren je jezelf een beetje kunt ontzien en voor mij was dit deze week in het koken. Neemt niet weg dat we niet lekker aten overigens, in tegendeel!

zondag

Zondag

McDonaaaaaald’s. In mijn vorige eetoverzicht had je al kunnen lezen dat dit gepland stond voor in het weekend. We kwamen onze belofte na zoals je ziet ;-)

maandag

Maandag

Maandag was het kliekjesdag. De koelkast moest leeg voordat de boodschappen kwamen dus we hadden een heel gemengd diner. Allebei nog een halve burrito en wat pittige pasta. Er stonden nog pindanoedels op tafel; die at Vic. Cody at nog een klein prakje hutspot.

dinsdag

Dinsdag

Ik heb me rot gezocht maar ik kon de foto van ons avondeten van dinsdag gewoon niet meer vinden. Geen idee waar deze is gebleven, maar we aten een gerecht dat ik overdag al maakte in opdracht voor een klant. Ik heb dus wel de ‘goede’ foto: het is een visschotel met bloemkool en aardappelpuree. Het recept is ergens in de komende maanden te vinden via Njam.tv.

woensdag

Woensdag

Een gouwe ouwe van Ohmyfoodness. In de vriezer lag nog een 1-persoons restje satéschotel met gehakt en sperzieboontjes en daar besloot ik een verse portie bij te maken. Het ziet er altijd ongelofelijk oncharmant uit maar lekker is het wel!

donderdag

Donderdag

Donderdag moest ik halsoverkop nog aan de slag voor een campagne dus de (eet)planning ging even op zijn kop. Ik maakte voor de campagne echt waanzinnig lekkere ‘Mongolian Beef’, krokante beefreepjes in zoete saus uit de wok. Ik nam het mee naar huis en Tim en ik aten dit ’s avonds. De kindjes hadden een kliekje van de visschotel van dinsdag.

vrijdag

Vrijdag

Tim zorgde voor het eten vrijdag, heel fijn want hierdoor kwam ik niet direct in een gigantisch spitsuur terecht na het ophalen van de kinderen. Ik had aardappelschotels gehaald en daarbij aten we lekkere kip-kaasschnitzels.

zaterdag

Zaterdag

Doordat donderdag de planning om werd gegooid hadden we nog een gerecht over op de eetplanning. Die aten we gisteren! Een wereldgerecht van Knorr om uit te pluizen voor een Zonder pakje-recept op OMF: de risotto met kippendijen, champignons en courgette.

Aankomende week is het een beetje een gekke week. Om te beginnen is mijn aller liefste kleine baby jarig aankomende donderdag jarig – Cody wordt gewoon 1. Ongelofelijk he hoe snel de tijd is gegaan? We zijn in ieder geval die dag allemaal thuis en wat we met het eten gaan doen… ik heb nog geen idee. Cody kan zelf nog niet echt kiezen wat hij wil eten ’s avonds natuurlijk dus ik denk dat ik dat gewoon moet doen haha. Zijn verjaardag wordt gevierd over drie/vier dagen verspreid dus op die dagen zullen we ongetwijfeld ook iets makkelijks eten. Buiten de feestgekte om heb ik nog twee kookdagen ingepland op kantoor en op die dagen kan ik vast iets meenemen voor het avondeten.

Hoe de eetweek eruit gaat zien… ik heb nog geen idee.

Fijne zondagavond! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close