Sab’s Eetoverzicht #21-2024

Pfft, het leek bijna wel een vakantieweek als ik zo terug kijk op het eetoverzicht. Het Pinksterweekend bestond volledig uit niet zelf gekookt eten. Daar hebben we even flink van genoten, maar stiekem vond ik het wel fijn om de rest van de week gewoon weer in de keuken te staan.

Pas op donderdag had ik weer een kookdag gepland en van die gerechten heb ik heel erg genoten. Verder was het vooral een hele normale week.

IMG 4083

Zaterdag

Zaterdagmiddag kwam ik terug uit Maastricht, mijn tips voor daar krijg je aankomende week van me!, en met mijn ouders had ik afgesproken om daar te blijven eten. Er werd Chinees besteld en dat is gewoon al-tijd goed.

IMG 4085

Zondag

Ik had een dag vol huishouden, een huisbezoekje bij een vriendin en een verjaardag. ’s Avonds had ik nul zin in het eten dat ik had uitgehaald en ik bedacht me dat het alweer véél te lang geleden was dat ik een pokébowl had gegeten. En dus bestelde ik die lekker voor mezelf. Op een of andere manier vind ik eten voor jezelf bestellen (als je alleen eet dus) ZO’N luxegevoel geven.

Ik had overigens een pokébowl met tonijn en surimi, heel lekker.

IMG 4113

Maandag

Op Tweede Pinksterdag fietste ik met mijn jongens naar de Open Boerderijdagen waar we een paar uur hebben gespendeerd. Daarna reden we nog langs hun tante en ineens was de volledige dag gevuld. We waren alle drie een beetje moe en hadden nergens meer zin in, behalve in pizza. Die ging er bij ons allemaal goed in.

IMG 4172

Dinsdag

Over met de pret hoor, tijd om weer gewoon boodschappen te doen en normaal te eten dinsdag. Ik maakte noedels met kipgehakt, bosui en een zelfgemaakt pindasausje. Daarbij grilde ik broccoli in de oven met sesamolie en sesamzaadjes. Vic vond de broccoli echt MEGA lekker, hij schepte er twee keer van op. Punten voor deze moeder!

IMG 4183

Woensdag

Mijn luie huisvrouwenpasta kwam op tafel woensdag, oftewel de pasta met feta. Ik maakte hem deze keer met cherrytomaatjes, truffelpasta en flink wat kruiden en specerijen. Het blijft een ideaal gerecht als je het mij vraagt en is nog lekker ook.

IMG 4224

Donderdag

Zoals ik al zei stond ik donderdag in de keuken voor OMF en kookte vier lekkere recepten. Twee daarvan bewaarde ik voor het avondeten: parelcouscous met garnalen en caprese met halloumi en gegrilde courgette. Beide super lekker. De recepten kun je in juni verwachten op OMF.

IMG 4234

Vrijdag

Vrijdag had ik de jongens weer thuis en de dag liep even compleet anders dan gepland. Uiteindelijk zat ik met een van de twee de hele middag op de spoedeisende hulp. Achteraf viel het gelukkig mee en konden we begin van de avond weer naar huis. Gelukkig had ik al kippensoep gekookt en aten we dat als avondeten. Samen met broodjes krokante kip.

Aankomende week moeten jullie het heel even zonder een eetoverzicht van mij doen. Donderdag vlieg ik namelijk naar Malaga om een paar dagen door te brengen in deze, hopelijk, heeeeerlijke stad! In een apart artikel zal ik later delen wat ik daar allemaal heb gegeten en uiteraard deel ik t.z.t. ook al mijn tips met jullie.

Tot over twee weken dus. Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close