Sab’s Eetoverzicht #5-2021

Ik had een makkie met het eten afgelopen week, geen een keer hoefde ik nog iets te koken – ik kon alles opwarmen thuis haha. Ik stond weer veel in de keuken op kantoor en dat was te merken, stápels bakjes gingen mee naar huis. We begonnen de week met een thuisbezorgdmaaltijd van een nieuw tentje. Althans, hier hadden we nog nooit eerder besteld. Ook maakten we deze week voor het eerst kennis met het concept Buurtkeukens. Iemand in onze buurt had de Cuban O’s foodtruck geboekt via Buurtkeukens.nl en wij hadden er een tijdsvak gereserveerd. We sloten de eetweek af met onder andere Cubaanse sandwiches… Nom!

zondag

Zondag

Zoals ik al zei begonnen we met een thuisbezorgdmaaltje. We bestelden eten bij MikMak en hadden daardoor de hele tafel volstaan. Mijn schoonzusje at mee dus we hadden wat extra’s besteld. Zo stond er een schaal met nacho’s op tafel, kozen mijn schoonzusje en Tim voor spareribs en at ik kipsaté, die echt heel lekker was. Voor de kindjes hadden we een borrelbox vol met lekkers waaronder chipjes, druiven, wraprolletjes, knakworstjes en poffertjes. Vonden ze allebei heel leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

maandag

Maandag

Op maandag begon mijn opwarmweek. Hoewel ik de gerechten overdag natuurlijk gewoon vers kook, heb ik door het opwarmen toch een beetje het idee alsof we magnetronmaaltijden eten ’s avonds haha. Slaat natuurlijk nergens op. Vic mocht kiezen wat we gingen eten ’s avonds: Kip Tandoori of curry. Hij koos voor de eerste. Ziet er zo opgewarmd en door elkaar gemixt wat minder smakelijk uit dan de bedoeling is, maar lekker was het wel!

dinsdag

Dinsdag

De curry ging dan dinsdag op tafel. Het is een gele curry met knoflookgarnalen en babymais; het recept hiervan komt binnenkort online. Erg lekker vond ik het, maar ik ben dan ook dol op rijstgerechten én curry’s.

woensdag

Woensdag

Op kantoor had ik eerder deze week al Franse uiensoep gemaakt en die stond nog in de koelkast thuis. Die aten we dus woensdagavond, samen met Quiche Lorraine.

donderdag

Donderdag

Ik had verschillende gerechten om uit te kiezen donderdagavond en uiteindelijk werd er gekozen voor een pastagerecht. Daarbij wilde mijn grote man echter ook graag de chickenwings die ik had gemaakt dus het was een bijzonder maaltje donderdag, haha.

vrijdag

Vrijdag

Mijn schoonzusje bleef eten vrijdag en ik trok van alles uit de koelkast om op tafel te zetten. Alle gerechten die je ziet staan komen in de OMF agenda 2022 óf in mijn kookboek dat in september uitkomt.

zaterdag

Zaterdag

Onze buurt is vrij actief met het reserveren van foodtrucks via Buurtkeukens.nl – súper leuk. CubanO’s stond bij ons om de hoek en daar besloot ik twee weken terug een bestelling te doen. We proefden vanalles en het was erg lekker. We hadden een cubano met pulled pork, een bun met jerk chicken, spareribs, hasselbacks, de kindjes hadden een burger… Leuk om een keer zoiets te doen. Vrijdag doen we het weer, haha.

Aankomende week sta ik iets minder vaak in de keuken: twee kookdagen (8 gerechten in totaal) i.p.v. drie (16 gerechten in totaal) van afgelopen week. Wel hebben we voor vrijdag weer een tijdsvak gereserveerd bij een foodtruck via Buurtkeukens. Weer iemand in de buurt heeft Rolling Grillmaster geboekt en wij hebben daar de hele menukaart gereserveerd hahah. Ben super benieuwd!

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Ik heb al best veel soepen gemaakt en gegeten behalve franse uiensoep.. die moet ik echt eens gaan toevoegen aan mijn lijstje!

    1. Sabine Author says:

      Zooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close