Week van OMF #34

Zo terugkijkend op de week was het een hele normale week. De basisscholen begonnen bij ons weer afgelopen week dus ons normale ritme is weer helemaal terug. Tot groot enthousiasme van Vic overigens, die had er echt méga veel zin in. Verder werkte ik een boel, studeerde ik de nodige uren, hadden we een startactiviteit van school, wandelde ik met een vriendin en sloot ik de week af met een sushidate.

Maandag

De week begon goed met een kookdag thuis! Ik dook de keuken in met heerlijke kazen van Weydeland.

Ik kookte de rest van de recepten voor het jaar, dus met mijn hoofd zat ik ook al een beetje bij de feestdagen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, haha.

In de middag fietste ik naar mijn oude kantoor, daar werd de vaatwasser opgehaald die ik had verkocht via Marktplaats. De laatste paar dingen verhuisde ik vrijdag en toen was het kantoor écht leeg.

Dinsdag

Voordelen van weer thuis werken is dat ik, voordat ik Vic naar school breng, alvast het een en ander kan voorbereiden voor een kookdag. Zo stond ik dinsdag al om 7.45u in de keuken.

En had ik voor 10.00u al vier van de zes recepten gemaakt. I-de-aal.

Het was wel bloédje heet. Kookdagen inplannen met dertig graden is verre van ideaal nu ik geen airco meer heb. Maar ja, so be it. Gelukkig kan ik er goed tegen!

Na het avondeten fietste ik met Vic naar karateles.

En daarna had ik afgesproken met vriendin Kevser voor een wandelen. We wandelden 1,5 uur door onze ‘achtertuin’ en kletsten even hoognodig bij. Hier moeten we een vast dingetje van maken, daar waren we het al snel over uit.

Woensdag

Mijn mamadag was met name ’s ochtends heftig in verband met de extreme driftbui die Cody produceerde. Maar met de lunch werd het gelukkig beter. Dat snap ik, als je zulke lekkere broodjes krijgt – haha.

Het was 30+ graden maar school organiseerde een startactiviteit op het plein en daar wilden we natuurlijk wel even heen. Binnen 5 minuten was Vic doorweekt want hij had de watertafel gevonden.

Terwijl Cody zich stortte op de popcornkraam, hahaha. Typisch mijn kinderen.

’s Middags maakte ik een verfrissend drankje van water met bevroren passievrucht, citroen en mango. Dat viel bij ons allemaal in de smaak.

’s Avonds dook ik weer in de studieboeken.

Donderdag

Donderdag maakte ik maar één foto. Ik was de hele dag op kantoor bij #WorkMode en zat alleen maar achter de pc. Ik werkte recepten uit, schreef voorstellen voor potentiële klanten, beantwoordde mails en werkte mijn artikelen met tips voor Scandinavië af. Het was een hele productieve dag!

Vrijdag

Ik haalde Cody donderdag helaas ziek op van de gastouder en die voelde zich vrijdagochtend nog steeds niet helemaal lekker. Die hielden we lekker thuis, maar gelukkig was Tim ook thuis en konden wij dus afwisselen. In de ochtend was ik vooral héél druk met op en neer rijden naar de vuilstort en naar de opslag; de laatste dingen van kantoor wegbrengen.

Tijdens het middagslaapje van Cody dook ik even gauw mijn studieboeken in, maar dat was van korte duur.

Meneertje was vooral heel hangerig. Merkte ook de poes. Sinds Senna er niet meer is, is Dino ontzéttend aanhankelijk. Zo maf.

Mijn nieuwe ondergrondjes van Errer Backdrops kwamen binnen. Zó mooi weer! Deze week lekker mee fotograferen.

In de avond had ik afgesproken met vriendin Annemie en haar oudste zoon. Met z’n vieren gingen we gezellig sushi eten. Dat was een groot succes!

Weekend

Tim was zaterdag de hele dag de hort op en ik spendeerde een hele gezellige dag met de jongens. We knutselden…

Gingen naar zwemles en daarna naar de kinderboerderij.

We haalden een ijsje…

En er werd thuis flink gespeeld. Top dus.

Gisterochtend ging ik zoals altijd weer met mijn moeder wandelen. 8.5km in het Deelerwoud waar de Schotse Hooglanders lopen. En die kwamen we zeker tegen, zo mooi.

Ik moest heel even langs kantoor want het allerlaatste item dat er nog stond werd opgehaald. Nu is de ruimte écht helemaal leeg.

Daarna ploften we op de bank voor de F1.

Aankomende week verloopt een beetje hetzelfde al is mijn werkplanning nog vrij leeg. Ik ben een dag op kantoor bij Hashtag Workmode vanwaar we ook een boksles én een padeltoernooi hebben deze week, super leuk. Qua beweging gaat het dus sowieso goed zitten deze week. Aan het eind van de week is mijn paps jarig, dus daar gaan we ongetwijfeld ook nog even langs.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close