Viv’s Eetoverzicht #34-2022

Ja goedemiddag! Klaar voor een nieuw eetoverzicht? Er stonden bij ons de afgelopen week vooral wat lichtere maaltijden op tafel. Doordeweeks hoor, want in het weekend ging het een totaal andere kant op. Zo begonnen we zondag met een flinke schaal nacho’s (Tobias kwam met dit idee en dit hadden we al héél lang niet gegeten dus direct geregeld die hap) en kwamen we gisteren niet verder dan een borrelplank. Maar die lichtere maaltijden, dat waren een paar favorieten. Ik bakte weer eens halloumi want mega fan van halloumi hier, en de immer geliefde zoete aardappel stond ook weer eens op het menu. Goed, dit is wat we aten!

Eetoverzicht Vivian week34 1

Zondag

We hebben zondagmiddag lekker op het terras gehangen aan het einde van de middag en bedachten daar wat het avondeten zou gaan worden. Tobias kwam met het lumineuze idee om weer eens nacho’s te maken. Dit aten we vroeger heel vaak samen als avondeten in het weekend. Hangend voor de televisie dan welteverstaan. Voor Louie had ik een verse hap uit de vriezer (ik vries regelmatig versgemaakte porties in en dat komt altijd goed uit op dagen zoals deze) en terwijl we die aan hem gaven smolten de twee kazen over de nacho’s en het gerulde gehakt heen. Aan het gehakt had ik wat kruiden toegevoegd dus een lekker smaakbommetje dit.

Eetoverzicht Vivian week34 2

Maandag

De combinatie van zongedroogde tomaatjes en geitenkaas vind ik een hele goede en gebruik ik regelmatig door verschillende gerechten heen. Deze keer maakte ik een salade op basis van bulgur en met pompoen en broccoli. En geitenkaas en zongedroogde tomaatjes dus + wat grof gehakte noten. Door zoiets gooi ik ook altijd wat extra vierge olijfolie en peper en zout.

Eetoverzicht Vivian week34 3

Dinsdag

In de oven grilde ik blokjes zoete aardappel en kikkererwten. Met een flinke lading (Oosterse) kruiden. Ik bakte op hoog vuur wat champignons op en daarnaast stond ook een pan voor de plakken halloumi. Alles bij elkaar was dit een lekker maaltje. Volgende keer doe ik er nog wat knoflookyoghurt bij.

Eetoverzicht Vivian week34 4

Woensdag

Ik trainde woensdagavond direct uit mijn werk en bij thuiskomst vergat ik zowaar dat ik nog moest eten. Ik had niet veel trek maar gelukkig had ik voor deze dag ook een makkelijk, snel en licht gerecht ingepland. Ik maakte het toch nog even. Tortillapizza met tomaat, geitenkaas, kappertjes, olijven en rucola.

Eetoverzicht Vivian week34 5

Donderdag & Vrijdag

Een flinke pan risotto en ik maakte bewust wat meer deze keer omdat ik al wist dat ik vrijdag te druk zou zijn om te koken. Met champignons en Parmezaan, een van mijn favorieten denk ik wel!

Eetoverzicht Vivian week34 6

Zaterdag

Ja! Wij zitten HEEEERLIJK in Spanje. We zijn hier gisteren naartoe gevlogen en na zo’n reisdag verlangde ik vooral naar een wijntje en wat hapjes zoals deze. Er werd dus nog niet gekookt en we gaan zien wat het deze week allemaal gaat worden.

Gepland wordt er in ieder geval niet echt. Ik denk dat we wel even zien hoe de dagen lopen en dan bepalen waar we zin in hebben. Voor vandaag staat er in ieder geval een kleine barbecue op de planning.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close