Videoreview: Euro Patisserie Tompouces

Ik liep vorige week in de supermarkt en daar kwam ik een soort bakmix tegen voor Tompouces van Euro Patisserie. Ik vond het bij de Albert Heijn in het bakschap en omdat je volgens de beschrijving alleen maar water hoefde toe te voegen, wekte het mijn interesse. Ik kon me bijna niet voorstellen dat je door slechts alleen het toevoegen van water echt lekkere tompouces kon maken en daarom nam ik de doos mee naar huis. Ik zette de camera aan en ging met de mix aan de slag. In de video van vandaag zie je het eindresultaat!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Euro Patisserie Tompouces

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat raar van het glazuur, maar wel een leuk experiment!

 2. Sabine says:

  hee naamgenoot! haha wat grappig om je eerlijke struggles te zien! Ben nu nog aan het kijken, hoop dat je op een gegeven moment wel door krijgt dat je de harde stukken in drieën moet snijden?

 3. Nathalie says:

  Haha, love zulke reviews. Ik sta me echt altijd te bedenking in de winkel “hmm… hoe slecht kan het zijn?” :D
  Wanneer ik zelf de keuze krijg tussen water of melk om iets in te mengen van voeding dan kies ik wel bijna altijd melk (of 50/50 melk -water) dat zorgt toch voor wat extra smaak en romigheid. Doe ik bvb ook bij poederpuree of poedersausjes!

 4. Birgit says:

  Ongeveer 20 jaar geleden maakte ik al zulke tompoucen met mijn moeder. Die pakketten zijn al onwijs oud. Om op tafel te zetten voor je visite vind ik ze inderdaad ook niet echt aan te raden. Maar om met kinderen te maken op een vrije woensdagmiddag is het erg leuk.

 5. Laura - Dagelijkse hap says:

  Super leuk om te zien!! Nou hou ik niet enorm van tompouces, maar mijn vriend is er wel gek op :) Ik laat hem vanavond dit filmpje wel zien ;)

 6. Aranka says:

  Dit maakten wij vroeger (denk 15 jaar geleden) altijd op de camping als campinggebak. Toen kon je het heel af en toe bij de Aldi kopen. Stiekem vind ik ze wel erg lekker, ondanks de chemische smaak. Misschien snel weer eens zo een verpakking kopen!

 7. Laura says:

  Oh ik heb dit járen geleden ooit eens gemaakt met m’n moeder! Als kind vond ik het erg leuk om te maken maar of ze nou echt lekker waren… :P

  Oh enne, het bladerdeeg had in drieën gemoeten, dan haal je er wel 6 uit ;)

 8. Christa says:

  Wat leuk om weer te zien. Alle zakjes zien er nog exact zo uit als vroeger, alleen de doos eromheen is anders. Dit aten we thuis vaak op zaterdagavond en dan voelde ik me supertrots dat ik die had gemaakt (ik was toen denk ik een jaar of 10; bijna 30 jaar geleden). Het heeft in ieder geval wel alle stormen in de supermarktschappen overleefd!

 9. Geralda says:

  Wat ontzettend leuk dat je zulke reviews doet! Ik heb ze ook wel eens gegeten ze zijn inderdaad best te doen.

 10. Roxanne says:

  Wat een fail haha! Maar wel leuk, dit soort video’s! Ik sta vaak genoeg in de winkel te twijfelen of ik het nou eens moet proberen of niet.
  En tompoucen eens zelf maken, dat zou ik zeker eens willen proberen :)

 11. Ingrid says:

  Op het pak dat ik altijd kocht staat dat er 2 bakjes water of melk op1 zakje puddingpoeder toegevoegd moeten worden. De pudding is dan prachtig gladen als je melk gebruikt echt lekker. Wat de bodem betreft vind ik de deze van de tompoucen uit de supermartkt vaa erg nat en slap en van smaak zeker niet beter. Jammer genoeg verkoopt AH ze bij ons niet meer. Voordat zo’n filmpje op internet kom tis het handig als het produkt van te voren goed uitgeprobeert is. Dan kom je beslagen ten ijs

  1. Sabine Author says:

   De bedoeling van dit filmpje was juist het ‘live’ te maken, voor een eerste keer. Het is een review met een knipoog, niets serieus.

 12. Beste thuisbakker, je maakt tijdens het aanmaken een grote fout!!! Lees de verpakking beter!

  Vul het maatbakje 2 maal met water of melk en giet dit bij 1 zakje puddingpoeder.
  Voor 2 zakjes poedingpoeder heb je dus 4 maatbakjes nodig.
  Ik gebruik altijd 200ml melk op 1 zakje, roer het geheel door elkaar totdat het een gladde massa is, ik laat de mix nog een paar minuten staan dan wordt het iets steviger heerlijk!! Altijd zeer knapperig, ik weet dat Aldi ze zo nu en dan verkoopt, weet iemand waar ik ze anders nog kan kopen?

  1. Tinie says:

   Inderdaad, de instructies op de verpakking beter lezen, en met melk inplaats van water maken. Dan heb je 6 lekkere tompoucen. Nog te koop bij Jumbo

 13. Haha! Niet slecht bedoeld, maar dit is wel tenenkrommend :D Je snijd het bladerdeeg al voor je begonnen bent, nog verkeerd gesneden ook, beslag te dik en 2 zakje glazuur is echt wel veel te veel, LOL! Al was dit de eerste keer, zo komt het product wel erg slecht over, terwijl ik ze al jaren exact maak als op de foto van de verpakking, inclusief gladstrijken van de zijkanten. Beetje jammer ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close