Oreo IJskoffie met Nutella

Sinds een aantal jaar vind ik het heerlijk om een paar keer per week een goede cappuccino te drinken. Ook na een uitgebreid diner in een restaurant bestel ik altijd een kopje koffie. Maar op warme dagen ben ik toch iets meer fan van ijskoffies. Bij Starbucks bijvoorbeeld ook, heerlijk die Frappuccino’s. Vandaag ging ik aan de slag met een eigengemaakte ijskoffie. Vriendinnetje Nanda was laatst bij ons en zij vertelden dat ze in het hotel waar zij werkt, Oreo ijskoffie serveren. Say whut? Hoe goddelijk klinkt dat? Ik kreeg meteen een dit-moet-ik-ook-proberen-gevoel en dus ging ik met het recept aan de slag. Deze Oreo IJskoffie met Nutella moet je echt een keer gemaakt hebben. Het is zoals een frappuccino van Starbucks, maar dan net een tikkeltje beter. Echt, geloof mij.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Oreo IJskoffie met Nutella

5 van 1 stem

Oreo IJskoffie met Nutella

Porties2 glazen

Ingrediënten

 • 2 koppen koffie
 • 1 grote bol vanilleijs
 • 1 el Nutella
 • 8 Oreo's
 • 1 glas crushed ijs of ijsblokjes
 • dot slagroom

Instructies

 • Zorg ervoor dat je de koffie iets laat afkoelen voordat je deze gaat gebruiken.
 • Doe de afgekoelde koffie samen met het vanille-ijs, de Nutella, Oreo's en crushed ijs in een blender. Blend het geheel tot het ijs en de Oreo's vermalen zijn.
 • Schenk de Oreo IJskoffie in een glas, garneer met een flinke dot slagroom.

Join the Conversation

 1. Laura | I scream beauty says:

  Ziet er weer lekker uit!! Ik ben gek op Oreo!

 2. Wendy says:

  Ik heb dit recept afgelopen week geprobeerd en ik moet zeggen dat deze Oreo ijskoffie fantastisch smaakte.

  Bedankt voor dit geweldige recept!

  Groetjes Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close