Babyupdate: Vics eerste hapjes

Het leven met een baby gaat aan de ene kant ontzéttend snel terwijl het aan de andere kant soms te langzaam gaat. Zo kan ik het bijna niet geloven dat Vic inmiddels alweer 4,5 maand is maar duurden de afgelopen weken voor mijn gevoel héél lang. Ik was namelijk aan het aftellen naar het moment dat ik nu met jullie ga delen: Vics eerste hapjes. Vanaf Vics geboorte wisten we eigenlijk al dat we met 4 maanden wilden beginnen met oefenhapjes. Hoe en waarom leg ik allemaal uit in de video, maar het leek me in ieder geval heel leuk om dit moment vast te leggen. Voor onszelf uiteraard, maar ook vanuit jullie (voornamelijk op YouTube) kreeg ik heel vaak de vraag of ik het moment dat hij zijn eerste hapje kreeg ging filmen. We doen dat voeden heel erg op gevoel en houden ons wel aan de regels, maar kijken wel wat wij zelf het beste achten voor onze uk. Het leek mij dan ook een goed idee om in ieder geval de hoofdfocus op groente te leggen in het begin, aangezien ik er vanuit ga dat fruit er toch wel in gaat. In ons geval begonnen we met wortel en hoe dat eraan toeging zie je hieronder. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Wat leuk om zo mee te mogen kijken! Het lijkt me heel leuk om met hapjes te kunnen gaan experimenteren.

  2. Oma Ninke says:

    niet opwarmen in de magnetron, please! die mooie biologische wortel wordt vermoord door de straling…. net als kanker.
    warm zijn overheerlijke hapje op au-bain-marie. Dan is zijn eten nog levend….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close