De week van OMF #26

Hoewel de weersvoorspellingen niet zo florisant waren voor de afgelopen week, kan ik zeggen dat ik toch aardig wat uurtjes heb doorgebracht in de zon. Tja, als je dan toch verplicht thuis moet werken kun je het er net zo goed van nemen toch? In de zon werken is toch een stukje aangenamer dan op de bank. Verder vierden Tim en ik ons jubilee, keken we voetbal tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn en bracht ik weer bezoekjes aan de fysio. Je ziet het allemaal in De week van OMF.

Maandag

foto 1Lekker ontbijtje! Sojayoghurt met frambozen en bosbessen, muesli en wat geraspte kokos. Ik ben weer begonnen met Weight Watchers afgelopen week en dus tel ik weer fanatiek punten.

Ik trapte de week af met een bezoekje aan de fysiotherapeut. Mijn knie zag er gelukkig al een stuk beter uit dan de vrijdag ervoor en ik heb zelfs even op de fiets gezeten. Inmiddels weet ik ook dat ik de komende drie weken nog geen auto mag rijden en nog niet mag beginnen met het werken in het hotel. Eind juli mag ik het langzaam weer gaan opbouwen. Nog even wat weken alle tijd voor OMF dus, al betekent dit ook dat ik de komende weken nog niet naar afspraken en events kan. Toch jammer.

foto 2Eenmaal thuis ging ik hard aan het werk. Ik moest aan de slag met een advertorial en werkte een flinke batch recepten uit.

foto 3’s Middags ging ik aan de slag met het OMF YouTubekanaal. Ik maakte een goede header en dacht na over nieuwe indelingen, brainstorms en concepten.

foto 4Ook zette ik alvast de kip in de marinade voor de makkelijke Kip Ketjap die we ’s avonds eten.

foto 5Vlak voor de voetbalwedstrijd moesten we nog even met Senna naar de dierenarts voor haar inenting. Ze vond het allemaal wel leuk geloof en ik verliet druk kwispelend de praktijk. Ideaal zo’n makkelijke pup! ;-)

Dinsdag

foto 6Goedemorgen! Dinsdag begon ik de dag met een kommetje sojayoghurt met banaan, muesli, kokos en honing. Banaan en yoghurt zijn wat mij betreft een gouden combinatie.

Mamma kwam na het ontbijt langs om me te helpen met het huishouden. Toch fijn! Ik kan wel wat dingen zelf, maar ik kan niet het hele huis in één keer onder handen nemen omdat dit nog teveel van m’n been vergt. Samen kwamen we in ieder geval een heel eind!

Voor de lunch kwam oma ook nog even langs om te checken hoe het met mij ging en om kennis te maken met Senna. Ik heb hier geen foto’s van gemaakt.

foto 7En toen was het alweer tijd om te lunchen, time flies. Ik nam twee rijstwafels met kaas en komkommer en een gekookt eitje. Jum.

foto 8’s Middags scheen de zon en dus verplaatste ik mijn werkplek naar de tuin.

foto 9En dat ging gepaard met een kommetje meloen en ananas. Niets is lekkerder dan vers fruit op warme dagen!

foto 10Mijn bestelde weckpotten van HEMA kwamen binnen en daarna ging ik direct aan de slag met het reorganiseren van mijn bakkast. Hoe ik dat heb gedaan hebben jullie afgelopen vrijdag in de video kunnen zien.

Woensdag

foto 11Woensdag startte ik de dag al voor 09.00 uur met het editten en uploaden van de video van afgelopen donderdag.

foto 12Om 09.00 uur zat ik klaar achter de laptop voor een afspraak via Skype. Tja, als ik niet naar Amsterdam kan komen moet het maar via Skype. Werkt ook wel prima.

foto 13’s Middags lekker lopen met de kindjes (haha!). Dino liep zoals altijd weer een stukje mee.

foto 14Eind van de middag streek ik nog weer even neer in de zon met een boek. Fijne ontspanning, ik lees weer een stuk meer dan voorheen!

Processed with MoldivWat wordt ze groot he? Links is ze vijf weken, rechts negen weken. Ik moet maar veel foto’s maken want voordat je het weet is ze groot.

Donderdag

foto 16Donderdag was de dag dat ik voor het eerst weer alleen het huis uit ging (op bezoekjes aan de fysio en het wandelen met Senna na). Ik liep naar de Albert Heijn om wat boodschapjes te doen. Het viel niet mee en ik had het gevoel dat ik een halve marathon had gelopen, maar ik heb toch maar mooi weer zelf wat boodschappen gedaan. Yes!

foto 17Om mijn knie vervolgens weer rust te gunnen streek ik een paar uurtjes neer op de bank om te werken. Toch fijn dat ik de luxe heb om thuis te kunnen werken.

foto 18Hmmm lekkere lunch! Salade van veldsla met tonijn, cherrytomaatjes, rode ui, augurk en een klein beetje pasta. Dat is het grote voordeel aan thuis werken: uitgebreid kunnen lunchen.

foto 19De koerier kwam langs met een pakketje van Jumbo. Althans pakketje… er zaten meer dan 20 komkommers in de kist. Wow.

foto 20Het zonnetje liet zich ’s middags ook nog even en dus dook ik de tuin in met mijn OMF boekje om te brainstormen.

foto 21’s Avonds na het avondeten (Tim was weg) werkte ik nog heel even op mijn kantoor boven. Toen ik binnen kwam lopen zag ik deze nieuwe accessoire in mijn vensterbank. Ahw!

Vrijdag

foto 22De vrijdag begon weer mooi op tijd. Om half negen moest ik weer bij de fysio zijn en daar ging ik lopend heen.

foto 23Vervolgens nog even de Albert Heijn (die zit daar om de hoek) in om wat kleine boodschapjes te doen.

foto 24Eenmaal thuis ging ik direct aan de slag met het maken van brownies. Tim en ik waren afgelopen vrijdag 8 jaar bij elkaar en dat moet/mag best gevierd worden.

foto 25Op Facebook vroeg ik donderdagavond of jullie wekelijkse updates wilden lezen op OMF van mijn Weight Watchers ervaringen. Er werd massaal met ja geantwoord en een handvol van jullie wilden zelfs dagelijkse updates – helaas, dat kan echt niet – en dus ging ik ’s middags aan de slag met het schrijven van mijn eerste artikel. Best spannend, persoonlijker dan dit wordt het bijna niet?

foto 26Drollie!

foto 27Ik lunchte met toast met homemade tonijnsalade.

foto 28Aan het eind van de middag dekte ik de tafel vast, dinner for two <3

foto 29Aaaaah en de Mr. kwam thuis met een prachtige bos bloemen! Zo lief.

Zaterdag

foto 30Jaaaa, weekend (en cheatdag!). Goed beginnen met een lekker ontbijtje: pannenkoekjes met aardbeien en bosbessen.

En toen maakte ik ineens geen foto’s meer. We gingen naar de markt, deden de boodschappen en lieten Senna uit.

foto 31’s Middags namen we Senna mee naar Coco, de hond van mijn schoonmoeder. Wooow, ze vonden het zó leuk! Ze hebben alleen maar samen gespeeld en waren beiden he-le-maal kapot aan het eind van het uur.

foto 32Oh YES! Afgelopen week tweette Ben & Jerry’s een foto van deze smaak: Peanutbutter Cups. I looooove peanutbutter cups en wat was dit ijs lékker zeg.

Zondag

foto 33Gisteren stond volledig in het teken van het Drakenbootfestival in Apeldoorn! Ieder jaar organiseert de stad drakenboot races en dit gaat gepaard met een driedaags ‘festival’ met concerten, een grote markt etc. ‘Ons’ team – ik racete niet mee maar moedigde hard aan, compleet met bijbehorende Kings & Queens outfit – heeft het supergoed gedaan en werd zevende van de 49 deelnemers.

foto 34Daarna iets voor zessen richting het uitgaanscentrum (Caterplein) van Apeldoorn waar we met veel mensen voetbal keken. Zo gezellig en de goals gingen gepaard met bierdouches. We stonden vrijwel de hele wedstrijd in de zon te kijken, fijn hoor.

foto 35Jaaaa, top weekend!

Aankomende week wordt iets drukker dan de afgelopen weken. Vandaag ben ik de hele dag lekker thuis maar morgen moet ik naar de fysio en komt Nanda ’s middags na haar werk. Verder staat er een meeting in het hotel gepland waar ik even bij moet zijn en sowieso nog een bezoekje aan de fysio en wat andere dingen. Prima, iets drukker mag het wel weer worden.

Fijne (werk)week!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat is Senna een schatje! En ze groeit inderdaad hard!

 2. Susanne says:

  Die blik van Senna steelt gewoon je hard, ahww! Fijn dat je weer zelf boodschappen kon doen, ben je er toch weer even uit!

 3. nicole says:

  Wat groeit Senna hard en wat en mooie bloeme heb je gekregen

 4. Elsbet | La Vie Pure says:

  MMm, dat eerste ontbijtje!

 5. Nathalie says:

  Ontbijtjes zien er erg goed uit! Leuke schaaltjes ook! :)

 6. Roxanne says:

  Wat groeit Senna hard! En wat is ze toch een beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close