Viv’s Eetoverzicht week 43/2017

Nu het alweer zondagmiddag is zou ik bijna vergeten dat ik aan het begin van de afgelopen week nog met mijn billen in Spanje zat. Gelukkig werd ik er weer even aan herinnerd door de fijne food foto’s die ik voor dit artikel moest uploaden. Man man man, wat is het toch lekker om op het moment dat het hier kouder wordt, even richting een heerlijk warm zonnetje te vliegen. Ik was dan wel voor werk in Malaga, maar het voelde stiekem een beetje als een mini vakantie. Donderdag was ik weer terug en flanste ik een snelle salade in elkaar omdat ik ‘s avonds wilde gaan trainen (lekker eten = de regelmaat met trainen erin houden) en vrijdag en zaterdag kookte ik lekker comfortfood.

Zondag

Een lekker rustig zondagje hadden we vorige week en ik had zoveel te doen, dat ik er een werkdag van besloot te maken. ‘s Avonds dook ik de keuken in om even wat lekkers te maken en dat werd een lasagne van courgette, paprika, tomaat en een tomatensaus die een tijdje op het vuur heeft staan pruttelen.

Maandag

Om half 5 vloog ik samen met Mark, Felice, Bluff en Joy naar Spanje. Rond een uur of 21 (denk ik?) waren we op onze plek van bestemming en reden we nog even het dorp in om wat te kunnen eten. Gelukkig houden we allemaal van lekker eten en kozen we wat lekkere dingen op de kaart uit, die we vervolgens met zijn allen opaten; een salade met tonijn, brood, romanasla met ansjovis en balsamico, gefrituurde witte vis en garnalen. Lekker!

Dinsdag

En dinsdag herhaalden we het feestje nog een keer in een ander restaurant, op een heuvel, met een prachtig uitzicht. We bestelden net als de avond ervoor weer een paar dingen die ons lekker leken, en dat deelden we. Biefstuk, salade en groene pepers. Vooraf trouwens goddelijke kaasballetjes (dit was portie 2) en na cheesecake en chocoladetaart. Heer-lijk.

Woensdag

Ik vloog woensdagavond weer naar huis en ik had op de heenweg de tip gekregen om bij een bepaald tentje een broodje te halen. Dus ik op zoek natuurlijk.. Kon ik dat hele tentje niet meer terugvinden :-( Het werd een bordje chili chicken noodles. Simpel, prima, vullend.

Donderdag

‘s Middags was ik eindelijk weer thuis (ik landde rond 00:00u op Eindhoven, sliep vervolgens bij mijn ouders in Lage Zwaluwe en ging donderdag met de trein naar Deventer) en na nog even gewerkt te hebben, besloot ik nog even te gaan trainen. Moest ik me wel even haasten met het eten en dat werd een salade met gerookte kip, komkommer, tomaatjes en een eitje. Was eigenlijk wel perfect vooraf aan een training.

Vrijdag

Ik had laat mijn lunch gegeten, ging die avond weer trainen en heb bij terugkomst pas gekookt voor mezelf. Tobias was niet thuis en ik merk dat ik dan soms makkelijk wil doen met het avondeten maar toen ik me realiseerde dat het echt niet zoveel tijd komst om Pad Thai te maken, besloot ik dat toch nog even in elkaar te draaien.

Zaterdag

Gisteren kookte ik voor vriendinnen en omdat ik vanwege mijn afgesloten keuken er ‘s avonds niet te lang mee bezig wilde zijn, bereidde ik ‘s middags al een hoop voor. Ik maakte zelf kruidenboter voor bij het brood. We aten een pasta met pesto, parmezaan en rucola, een salade met manchego en appel en voor erna maakte ik een simpele chocoladetaart met karamelsaus en mango sorbetijs.

En aangezien ik zóveel pasta maakte dat er met gemak nog een keer van gegeten kan worden, eten tobias en ik dat denk ik vanavond. Voor de rest van de week heb ik al behoorlijk wat in huis dus daar hoef ik niet al te veel meer over na te denken.

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close