Week van OMF #52 – 2017

Gelukkig nieuwjaaaaaaaaaaaar! He wat heerlijk om op de eerste dag van het nieuwe jaar een luchtig artikel online te kunnen zetten! Ik gok dat niemand al echt zit te wachten op een recept namelijk, toch? Voor als je het even hebt gemist: ik ben sinds vorige week aan het weekvloggen. Deze weekvlogs verschijnen alleen op mijn YouTube kanaal en niet op de blog. Hartstikke leuk vind ik het om te doen, maar ik moet er nog wel even bij na blijven denken dat ik voldoende foto’s blijf maken. Want tja, Week van OMF gaat hier natuurlijk ook nog gewoon door. Enfin, afgelopen week was het feestweek natuurlijk. Kerst, oudejaarsavond… die dagen ertussen zijn altijd een beetje maf. Tim heeft dan vakantie, ikzelf moet wel aan het werk maar het zijn ook weer geen normale werkdagen. Stiekem vind ik het daarom ook altijd wel weer lekker als alles achter de rug is. Ik ga het beste op regelmaat. Maar goed, leuk was de week wel!

foto1

We begonnen de week uiteraard met een lekker kerstontbijt. Met z’n drietjes, lekker relaxt.

foto2

Vic vond het verse sapje dat we hadden ook erg lekker.

foto3

foto4

De rest van de dag was ik bezig met de voorbereidingen voor ’s avonds. Zo dekte ik ook de tafel en daar was ik best een poosje mee bezig, maar ik was onwijs blij met het resultaat.

foto5

Zo vrolijk, deze regenboogwortels. Ze zijn ook super lekker als je ze grillt in de oven. 40 minuten op 180 graden is genoeg.

foto6

Zoals altijd vierden we kerst met cadeaus en zoals altijd was het weer schandalig veel. We doen niet aan lootjes trekken maar iedereen koopt voor iedereen. Onze hele tafel lag vol. In de vlog van afgelopen week (die komt woensdag op mijn kanaal) laat ik zien wat ik heb gekregen.

foto7

Vic was ook heel blij met z’n cadeautjes.

foto8

Tweede kerstdag: wederom kerstontbijt met z’n tweetjes. Vic verorberde een broodje…

foto9

… en kon zichzelf daarna prima vermaken met zijn nieuwe speelgoed.

foto10

Via Insta Stories zag ik dat er Zara sale was, daar heb ik even goed ingeslagen. Uiteraard niet voor mezelf!

foto11

Pas tegen 16.00u gingen we naar mijn ouders om kerst te vieren, daarvoor was ik nog even lekker aan het werk.

foto12

Nog meer cadeautjes uitpakken!

foto13

Van mijn ouders kreeg ik onder andere deze cadeauset van Lampe Berger. Ik kende het niet maar via Insta Stories kreeg ik ONWIJS veel positieve reacties. Inmiddels heb ik ‘m getest en ja, ook ik ben fan.

foto14

Woensdagochtend zaten we al redelijk vroeg in de auto: op naar IKEA! Via de website had ik een PAX kast samengesteld en we wilden in het echt even kijken of alle onderdelen mooi/goed waren voordat we hem zouden bestellen. Ook zochten we voor het nieuwe huis vast gangkastjes en badkamerkastjes uit.

foto16

’s Middags ging ik me te buiten aan bonbons van Leonidas. Die decemberchocolade moet maar gauw op gaan, haha.

foto15

Donderdagochtend was het weer tijd voor een darmonderzoek. Ben er nu zo langzamerhand wel klaar mee, al die onderzoeken… Aankomende donderdag volgt de uitslag.

foto17

HEERLIJK om weer even wat te mogen eten na de hele avond en ochtend zonder te moeten. Dan is zelfs een Sultana heerlijk.

foto18

In de middag ging ik naar de kapper, eindelijk. Daar was het al weken tijd voor maar aangezien een kapperssessie bij mij zo’n 4 uur duurt, kwam het er gewoon niet van. Nu was Tim thuis en kon ik dus even lekker gaan.

foto19

’s Avonds maakte ik bestellingen in orde voor de OMF Shop. Er is afgelopen week zoveel besteld, zo leuk! <3

foto20

Filters doen zoveel voor donkere kringen en een brak gezicht, haha.

foto21

Vrijdagochtend kwam er een timmerman langs om het kattenluik uit onze achterdeur te halen (en de deur te herstellen natuurlijk). Ondertussen gaf ik Vic een make-over. Hahahaha. Ik heb hier te lang te hard om gelachen.

foto22

Het jaarlijkse decembercadeautje van mijn zakenpartner, altijd heerlijk!

foto23

Zaterdagochtend was ik om 06.00u al klaar wakker. Een uur later ging ik er uiteindelijk uit en genoot ik in alle stilte van een kop koffie en maakte ik vast de eetplanning van aankomende week. Dat gaan we namelijk gewoon weer braaf doen!

foto24

Tosti voor de lunch, juummmeeeehh.

foto25

’s Middags waren we enorm productief bezig. We schilderden de zwarte muur boven wit (zo moeten we het opleveren) en verfden ook de achterdeur waar het kattenluik uit was gehaald.

foto26

Ook maakte ik een start met het opruimen en inpakken van de berging. Een helse klus die wel even wat tijd in beslag neemt.

foto27

Shit is getting real!

foto28

Zaterdagavond proefden we de chocoladepizza van Dr. Oetker die ik in de vriezer had liggen. Vonden we beide geen succes.

foto29

Ook gisteren was ENORM productief. Zo werd de muur boven van een tweede laagje latex voorzien…

foto31

Bracht ik veel shopbestellingen weg omdat ik zag dat het postkantoor open was (zo handig)…

foto30

En ruimde ik de kruidenkast in de keuken vast grondig op en gooide ik alle over de datum spullen weg. En dat was echt HEEL veel. Op deze foto zie je denk ik een derde van alles dat wegging/-moest.

foto32

Veel beter dit, ruimte! <3

De rest van de avond spendeerden Tim en ik op de bank en ’s avonds keken we uiteraard naar het vuurwerk. En wonnen we een miljoen. Grapje. Helaas.

Op een mooi (beter) 2018 <3

En nu is het dus 1 januari en vandaag doen we niet zoveel. Even hoi zeggen bij iedereen waarschijnlijk en de laatste oliebollen wegwerken. Omdat Vic vandaag en afgelopen week niet naar de gastouder is geweest gaat hij morgen een dagje, dan kan ik er weer even lekker tegenaan. Verder is het weer een volle week. Althans, voor nu laat mijn agenda dat zien – het kan natuurlijk altijd lastminute nog veranderen. Donderdag heb ik in ieder geval weer een productiedag voor Gelderse streken; deze keer ga ik de Veluwe op. Lekker vertrouwd, heel veel zin in!

Fijne week en chill ze vandaag!

Join the Conversation

 1. Marije says:

  Hahaha die foto van Vic. Hilarisch Gelukkig nieuwjaar, mevrouw! Bijna verhuizen, spannend! Wij moeten ook alles wit opleveren en daarom hebben we maar 2 muren een andere kleur gegeven haha.

 2. Marion says:

  Een heel gelukkig nieuwjaar!
  Wat had je de tafel mooi gedekt.
  Ik ben enorm benieuwd naar jullie nieuwe huis.
  Fijne dag!

 3. Britt says:

  Wij hebben thuis ook nog een heerlijke box met Leonidas chocolade staan, heerlijk, maar oh zo slecht samen met alle goede voornemens. Voelt altijd goed vind ik, kastjes en de keuken (of sowieso een ruimte in huis) grondig opruimen. Mooi ziet het er uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close