MEGA kantoortour | Zo is het geworden

YES, jongens! Ik zou willen zeggen dat na maanden mijn kantoorruimte eindelijk klaar is maar dat zou echt onzin zijn. Want wauw, wat is het allemaal snel gegaan! Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen heb ik op 1 februari van dit jaar de sleutels van mijn eigen kantoorruimte in ontvangst genomen. In de kantoortour die ik filmde liet ik je de ruimte zien zoals hij was en vertelde ik ook direct meer over de plannen die ik had. Ik liet moodboards zien van hoe het moest gaan worden en bestelde in de loop der weken vooral heel veel meubels die het kantoor moesten gaan opfleuren. Vlak na het filmen ging de schilder aan de slag, er is een elektricien langsgeweest, een internetmonteur en tientallen leveranciers hebben op de stoep gestaan en nu is het dan zover: de ruimte is af! Van een lege, sobere kantoorruimte ging ik naar een studio met volledig functionerende keuken en een werkplek die nog veel fijner is geworden dan ik had durven hopen. Het lijkt wel alsof de moodboards die ik met jullie deelde letterlijk zijn gekopieerd naar het kantoor want alles is precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had en zoals ik had gehoopt. In de video van vandaag neem ik jullie mee in een uitgebreide kantoortour en laat ik alles van begin tot eind zien. Op Instagram kreeg ik bij het delen van sneak peeks ontzettend vaak de vraag waar bepaalde meubels vandaan komen dus onder de video heb ik een hele lijst opgenomen van alle items die voorbij komen en waar mogelijk een link naar het product toegevoegd. Producten uit de lijst waar een * achter staat zijn onderdeel van een (niet betaalde maar wel barter-) samenwerking en heb ik gekregen.

Hoewel ik alle meubels zelf heb besteld en in elkaar heb gezet, heb ik veel van de klussen die gedaan moesten worden uitbesteed. Al het schilder- en behangwerk is gedaan door Patrick Hendriks Schilderwerken, het aanpassen en aanleggen van de elektra is verzorgd door ElektraDirect en de keuken is geplaatst door Glenn van Keukenloods.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Alle details in chronologische volgorde

 • Koffiezetapparaat: Dolce Gusto Oblo
 • Waterkoker: Variabele waterkoker van SMEG*
 • Zwarte stellingkasten: Kwantum
 • Servies: HouseDoctor, Bloomingville en HK Living via Wehkamp
 • Baksteen behang: Behangkoopjes.nl
 • Koelkast: FAB28RDBLV3, Black Velvet van SMEG*
 • Boekenkast keuken: Karwei, Boekenrek Rex
 • Keukenapparatuur: SMEG*
 • Planten: Plantsome.nl
 • Keukeneiland: Keukenloods.nl, composiet werkblad in de kleur paco grey* 
 • Messenblok + Messen: Eden Classic Damast via Knivesandtools.nl –
 • Ovens: twee keer SFP6104TVN van SMEG* 
 • Inductieplaat: SI2M7643D van SMEG*
 • Barkrukken: Barkruk ‘Texas’ in cognac via Bauhaus Chairs
 • Egg chair: Egg Chair Rotan Zwart via Gigameubel
 • Loveseat: whkmp’s own loveseat ‘Torino velours’ in donkergroen
 • Roze kleur op de muur: Flexa B2.20.50
 • Eettafel: overgenomen van schoonzusje, gekocht bij MikMak in Apeldoorn
 • Kleed: buitenkleed ‘Paramos beige’ via Karwei
 • Houten eetkamerstoelen: ‘Norraryd’ via IKEA
 • Groene velvet eetkamerstoel: stoel ‘Shannon’ in Velvet Green via Gigameubel
 • Kapstok: V-part Bistro Kapstok via Bol.com
 • Lockerkasten: kasten ‘Stijn’ van WOOOD via Karwei

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Join the Conversation

 1. Martine says:

  Wat is het mooi geworden zeg! Veel geluk met je kantoor.

 2. Marleen says:

  Wauw, heel erg gaaf geworden! Heel veel plezier in je nieuwe kantoor!

 3. Wat is een barter-samenwerking?

  1. Sabine Author says:

   Een barter is een samenwerking op basis van gelijkwaardig aanbod. Normaal gesproken betaalt een bedrijf/merk geld voor reclame, in het geval van een barter wordt er een dienst/product aangeboden van gelijke waarde als de tegenprestatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close