Viv’s Eetoverzicht week 14/2018

Op de een of andere manier is mijn eetweek erg rommelig geweest. Als in; van alles gepland hebben maar er telkens weer wat anders van maken. En ook regelmatig in mijn koelkast kijken met de gedachte: wat ging ik ook alweer maken? En wat kan ik allemaal maken met deze ingrediënten? Genoeg in huis, daar lag het niet aan. Een rommelige planning en maar de helft van de ingrediënten voor alle recepten in huis, dat was meer het probleem. Omdat er bepaalde producten niet waren bij de supermarkt. Zorgde er dus voor dat ik een beetje veel improviseerde de afgelopen week én dat ik nog steeds een volle koelkast heb. Want we bestelden ook 2 keer eten (en dat is veel voor ons doen!). Lees mee met mijn nieuwe eetweek! – of wat ik ervan gefabriceerd heb..

Foto 01 04 18 19 14 32

Zondag

Soms kun je in een flow zitten van een bepaald ingrediënt. Heb ik momenteel met aubergine. Ik gril vaak plakjes en gooi ze overal doorheen. Hierboven een pasta alla norma, met aubergine dus.

Foto 02 04 18 19 14 21

Maandag

Tweede paasdag, drukke dagen achter de rug, vooral even niets willen doen. Dat resulteerde in sushi bestellen. Heerlijk! Hadden we echt even zin in.

Foto 03 04 18 19 16 32

Dinsdag

Oké, hitje hier! Deze ga ik vaker maken, echt een favoriet. Een salade van spinazie met gebakken boerenkool. Bacon, avocado, bosui, pecorino en een dressing van mayo, citroensap en dille.

Foto 04 04 18 18 11 41

Woensdag

Ik at onverwachts alleen dus ik mikte voor mezelf een zoete aardappel in blokjes in de oven. Met wat spinazie, lente-ui, balsamico en sesamolie een prima makkelijke maaltijd.

Foto 05 04 18 19 52 50

Donderdag

Dit werd een verzameling van alles wat op moest in combinatie met stoofvlees. Groene aspergepunten met bacon en aardappeltjes uit de oven erbij.

Foto 06 04 18 20 33 06

Vrijdag

Ik maakte bloemkoolcouscous met rozemarijn, gehaktballetjes en aubergine in pittige tomatensaus.

Foto 07 04 18 17 29 05

Zaterdag

We hebben gisteren de hele dag geklust in de nieuwe sportclub van Tobias en ik had absoluut geen zin meer om nog iets te doen. Dus we haalden lekker patat. Doen we echt nooit en die ene keer dát we het doen is het meestal een kleine beloning voor wat we die dag gedaan hebben ;-)

Vandaag ga ik de organisatie wat betreft onze eetplanning maar even goed nakijken. Wat ik nog heb en wat ik daar van ga maken en wat ik voor de rest van de week graag wil gaan eten.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Rachel says:

    Het ziet er allemaal weer heerlijk uit zeg en die sushi.. zucht.. heb trek gekregen door dit artikel te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close