Week van OMF #14-2018

Ik liet op Instagram Stories afgelopen week al even vallen dat ik bezig ben met een nieuw project voor einde dit jaar wat gepaard gaat met héél veel cheesecakerecepten bedenken, schrijven en maken (guess what? cheesecakeboek) en dit zorgt ervoor dat mijn dagen momenteel van 08.00u ’s ochtends tot 22.00u ’s avonds helemaal volgepland zitten. Ik hou daarvan zoals jullie weten en doe mijn stinkende best om alle ballen hoog te houden, maar het zorgt er wel even voor dat ik niet zoveel foto’s heb gemaakt voor deze Week van OMF. Toen ik terug scrollde in mijn telefoon zag ik vooral veel eetfoto’s voorbij komen dus wellicht is dit artikel iets meer een eetoverzicht geworden, haha. Hopelijk vinden jullie dit niet erg! Ik probeer jullie tussen de foto’s door in ieder geval mee te nemen in mijn (werk)week.

foto1 1

Maandag

Vic slaapt helaas nog steeds niet voorbeeldig en op slechte nachten moeten we er maar zo 3 – 4 keer uit. Lang leve grote mokken om de dagen mee te beginnen. De Ierland mok die ik laatst kreeg is hier echt perfect voor, haha.

foto2 1

Aan het einde van de ochtend reden we naar mijn ouders voor het tweede paasontbijt. Ze hadden zich weer flink uitgesloofd!

foto3 1

’s Middags kwam mijn schoonzusje langs, zij pikte Vic op om naar de kinderboerderij te gaan. Ideaal, Tim kon lekker gamen en ik kon aan het werk.

foto4 1

Good hair days, mag ik die elke dag aub?

foto5 1

Dinsdag

Vic heeft zich bizar veel ontwikkeld afgelopen week (sprongetje) en staat ineens heel vaak los. Nu nog gaan lopen…

foto6 1

Healthy lunch na de snoeperige paasdagen, ik bakte ei met spinazie, zontomaatjes en nog wat groenten en at er een appeltje bij.

foto11 1

Terwijl Vic sliep was het voor mij werken, werken, werken.

foto7 1

Woensdag

Ontbijten met mijn favoriete ontbijtje: Alpro ‘yoghurt’, vers fruit en een schepje muesli van Zonnatura. Oja, en mijn supplementen natuurlijk.

foto8 1

Kijk, kijk!

foto9 1

Ik bestelde bij Fabienne Chapot deze blouse die ik al weken op het oog had. In een maat kleiner! Moet even wennen, ik ben normaal wel van de wat los zittende kleding namelijk, maar vind hem wel echt heel leuk! Plus, ik moet er nog in krimpen natuurlijk.

foto10 1

Luuuunch. Ik heb de salades weer helemaal ontdekt afgelopen week. Lekker WW-proof.

foto12 1

Nieuwe vintage bakplaten voor foodfotografie <3 Hou d’rvan.

foto13 1

Mijn favoriete gezonde snack voor als ik zin heb in iets: augurkjes gerold in gerookte kipfilet met bovenop een zilveruitje. Het stilt echt de lekkere trek.

foto15 1

Donderdag

Ik bestierf het zo’n beetje van de kou donderdag, weet ook niet waarom – lag aan mij, en dus pakte ik dit verpakket uit de koelkast en maakte ik soep voor lunch.

foto21 1

Toen de soep bijna klaar was werd er soep als foodpost bezorgd, zul je altijd zien – haha. Verse bouillons van de Bouillon Brothers.

foto14 1

Toch at ik de pompoensoep, samen met een meergranenbeschuitje met groentespread van Mr. Kitchens, kipfilet en wat groenten.

De rest van de middag bedolf ik mezelf onder cheesecakerecepten.

foto16 1

Vrijdag

Donderdagavond in bed bedacht ik ineens een WW-proof recept voor een heel lekker taartje, dus die zette ik vrijdagochtend nog even gauw in elkaar voordat ik weg moest.

foto17 1

Bij Coop haalde ik hun lente-magazine want daar staat yourstruly in. Blijft altijd leuk om te zien, je hoofd in print.

foto18 1

Daarna ging ik met de trein richting Amsterdam. Ik had een eerste klas treinticket gekocht want ik moest echt werken, dat was ook direct de reden dat ik niet met de auto ging, maar het was zó druk dat ik gewoon heb moeten staan. Ik haat dat en vind het ook echt ronduit belachelijk.

foto19 1

Ik had een lunchafspraak met mijn agency bij Dignita en dat is altijd een goed idee. Ik koos deze keer voor de Eggs benedict met zalm. Deze worden geserveerd op rösti-rondjes, zo lekker.

foto20 1

Op de weg naar huis was het gelukkig een stuk rustiger in de trein en kon ik wel aan het werk, hallelujah.

foto22 1

Weekend

We luidden het weekend goed in met verse wafels voor het ontbijt zaterdag. Ik maakte banaan-pindakaaswafels die erg goed lukten. Ik zal ze binnenkort nog eens maken zodat ik ze op de foto kan zetten voor OMF.

foto23 1

Terwijl Tim aan het helpen was bij de nieuwe box van Tobias… Wacht even, ik realiseer me dat ik hier nog niets over heb verteld. Tobias, vriend van Viv en degene die mij fit de zwangerschap door heeft geholpen opent per mei samen met maat Rody de Barbell Club 055 hier in Apeldoorn. Tobi en Rody, bekt alleen al lekker hè?, gaan hier met ingang van 1 mei fullbody-workouts geven. Al kunnen ze beter zelf vertellen wat het idee is:

Ons hoofddoel en onze passie is, om jou als atleet, de beste versie van jezelf te laten worden. Welke doelen jij ook op sportief gebied ambieert  – of je nu recreant of wedstrijdatleet bent – wij van The Barbell Club helpen jou om deze te realiseren!
Jouw doelen behalen wij door verantwoorde, gevarieerde, meetbare en functionele kracht- en conditietrainingen aan te bieden. Geschikt voor elk individu en in groepen van maximaal 12 personen. Dus ongeacht je niveau of achtergrond, wij zullen elke training maatwerk leveren om jou de nodige fysiek uitdagende prikkel te geven die voor jou op dat moment haalbaar is.
Naast sportieve prestaties willen wij als coaches een plek creëren waar elke atleet zich welkom voelt, waar plezier en geborgenheid heerst, waar de mensen elkaar kennen en elkaar respecteren.

Maar bovenal waar een sfeer heerst van verbondenheid gedeeld door middel van een passie… ontspanning door inspanning!

Welkom bij The Barbell Club.

Mocht je nog een sportieve uitdaging zoeken, in groepsverband willen trainen en de beste versie van jezelf willen worden: je kunt je al inschrijven via hun website. Echt even doen! Tim en ik staan al op de lijst in ieder geval en zijn de dagen aan het aftellen.

Enfin, terwijl Tim dus daar aan het helpen was ging ik met Vic naar Intratuin om wat dingetjes te kopen voor onze tuin. Het mooie lenteweer konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan natuurlijk!

foto28 1

Ik kocht een fijne loungebank, die me echt véél te veel tijd heeft gekost om in elkaar te zetten, wat plantjes, het leuke tuinkleed en een bijzettafeltje. Gezellig hoekje zo toch? Het begint ergens op te lijken met onze tuin.

foto29 1

Er kwam foodpost binnen van Frutesse met fijne fruitstropen. Daar is vooral Vic heel blij mee denk ik! Er zat ook nog stevig haverbrood bij maar dat was op voordat ik een foto kon maken, oeps.

foto27 1

Aan het eind van de middag stapten we op de fiets om een ijsje te gaan halen. Want dat mag op zulke mooie dagen.

foto24 1

De zondag begon ik met aardbeien op brood. Hmmm, dat heb ik lang niet meer gehad!

foto25 1

Samen met Tim en Vic zou ik naar Delft gaan naar het launch event van het nieuwste Smokey Goodness boek. Hier werd een heel BBQ-festival omheen georganiseerd. Helaas hadden zowel Tim als Vic last van een buikgriepje en was geen van beide in staat het huis te verlaten. Dan maar genieten van het mooie weer in de achtertuin. Vic vermaakte zich echt wel.

foto26 1

Knapste <3

Eh ja, eten dus. Daar draaide mijn week wel om afgelopen week haha! Deze week wordt heel leuk en ook knettertje vol. Vandaag is de CuliPerslunch, hét jaarlijkse event waar de voltallige Nederlandse foodpers op afkomt en waar heel veel leuke nieuwe merken worden geïntroduceerd en gelanceerd. Heel veel zin in, het is namelijk ook het moment om weer veel collega’s te zien en da’s natuurlijk altijd gezellig. Morgen ben ik voor een YT ‘workshop’ bij RTL in Hilversum, ook daar heb ik super veel zin in. Woensdag ga ik met vriendinnetje Annemie eten op de Euromast, donderdag heb ik een afspraak in Amsterdam, vrijdag film ik kookvideo’s en zaterdag gaan we eten bij Jamie’s Pizzeria in Arnhem. En dan is de week toch echt alweer voorbij. Ik doe mijn best om de volgende Week van OMF iets beter te voorzien van foto’s.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Sophie says:

  Hoi Sabine,

  Mijn motivatie voor afvallen is helaas ver. Ik vind het bedenken van salades erg lastig en zie bij jou lekkere voorbij komen. Het zo namaken lukt mij helaas niet. Zou jij er eens een artikel over willen maken? Alvast bedankt!

  1. Sabine Author says:

   Er staan op OMF al heel veel lekkere saladerecepten, je vindt ze allemaal hier: https://www.ohmyfoodness.nl/receptenindex/receptenindex/salade

 2. Rachel says:

  Wat een knapperd zeg! en wat een leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close