Viv’s Eetoverzicht week 40/2019

Het is nu wel echt eerder donker aan het worden hè? Ik merk het aan de foto’s van mijn eten die ik steeds vaker in het donker of met schemerlicht moet maken. Het is daarom weer even zoeken naar een plekje met goed licht in huis. Jammer vind ik altijd want soms is het eten zo lekker en ziet het er zoveel minder lekker uit op de foto… Nou ja, jullie kunnen er vast wel doorheen kijken want het was een best wel lekker weekje de afgelopen week. En een stuk gezonder dan de weken ervoor ook wel. Al begon het totaal niet gezond. Er stond vorig weekend namelijk een hele nacht een pan pulled pork te pruttelen (voor OMF) en tja, dat moet dan natuurlijk gewoon op hè? Vonden we helemaal niet erg. Lekker makkelijk ook wel ;-)

EetoverzichtVivianWeek40

Zondag

Pulled pork dus! Ik maakte een variant voor de kerst en een pan pulled pork zet je niet aan voor maar een klein beetje. Het recept is dan ook voor een volle pan en zodoende konden wij hier met gemak nog een paar broodjes mee eten. Met bbq saus en wat plakjes komkommer. Heel fijn voor de zondagavond.

EetoverzichtVivianWeek40 2

Maandag

Mooi voorbeeld: heel lekker, ziet er niet lekker uit op de foto. Het is bloemkoolcouscous met tijm, feta en gebakken aubergine.

EetoverzichtVivianWeek40 3

Dinsdag

Gelukkig, nog een beetje licht. Ook dit was heel erg lekker; rauwe courgette die ik heel even opbakte met daar doorheen zelfgemaakte rode pesto. Met opgebakken bimi en nog een beetje extra parmezaan.

EetoverzichtVivianWeek40 4

Woensdag

Ik had woensdag niet veel tijd om te koken maar het lukte nog net om dit in de oven te schuiven. Het zijn kippendijen in spek met knoflook, citroen en daarbij broccoli. Was precies klaar toen ik weg moest, superhandig ;-) We aten dus vrij laat nog.

EetoverzichtVivianWeek40 5

Donderdag

Ik maakte donderdag een hartige taart en at er maar een 1 punt van. Had niet zoveel honger.

EetoverzichtVivianWeek40 6

Vrijdag

We moesten even haasten vrijdag want na een rommelige dag hadden we ’s avonds nog een bruiloft. Eten vergat ik bijna maar Tobias warmde dit nog even voor me op. Restjes aangevuld met restjes.

EetoverzichtVivianWeek40 7

Zaterdag

Gisteren hadden we een gezellige middag met vrienden en dat sloten we af met een hele lekkere pizza. Hier zat ham op en ik vroeg om extra parmezaan.

Voor vandaag heb ik nog geen plannen gemaakt, voor de hele week eigenlijk nog niet. Maar zoiets als de afgelopen week gaat het worden denk ik omdat die lichte maaltijden wel even lekker waren. Al gaat een stampot er deze week ook wel een keer in denk ik.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close