Sab’s Eetoverzicht week 39-2023

Alleen maar zeggen dat mijn week niet helemaal verliep zoals gepland is een understatement te noemen.

Gelukkig plande ik vorig weekend en afgelopen maandag een kookdag in, waardoor nieuwe recepten voor de komende tijd allemaal verzekerd waren.

Voor de eerste dagen van de week kon ik terugvallen op voorraad in de koelkast en vriezer; later in de week werd het improviseren. Vaak heel lastminute, dus je zult ook zien dat met name donderdag en vrijdag er heel snel gekookt en gegeten moest worden. Geen culinaire hoogtepuntjes, maar such is life.

Zoals ik vorige week al aangaf, gaan eetoverzichten vanaf nu duren van zaterdag t/m zondag. Omdat ik vorige week de zaterdag er nog bij had zitten, is het eetoverzicht van deze week één dagje korter. Volgende week gaan we over op de nieuwe routine!

IMG 0106

Zondag & Maandag

Het avondeten van zondag en maandag was hetzelfde! Zondag at ik nog alleen en deed ik mijn beroep op een restje Kip Parmezaan Lasagne uit de koelkast. Dit besloot ik maandag met de jongens erbij nog een keer te eten. Viel goed in de smaak bij ons allemaal!

IMG 0158

Dinsdag

Tijdens mijn kookdagen kookte ik het een en ander dat we ook konden gebruiken voor het avondeten. Dinsdag was dat chili con carne. Ik maakte het gerecht niet te pittig, waardoor de jongens het ook gewoon konden eten zonder in de hens te staan.

Het recept hiervan komt binnenkort nog online.

IMG 0180

Woensdag

Voor woensdag trok ik een zak Jambalaya uit de vriezer. Dat restje was ik allang vergeten, maar tijdens een inspectie van de tweede vriezer zag ik het ineens liggen. Opmaken dus, anders moesten we het weg gaan gooien en dat is natuurlijk zonde.

IMG 0237

Donderdag

Ik had een bomvolle werkdag donderdag, een training aan het einde van de middag en moest toen haasten om beide jongens op te halen. In de auto kreeg ik een appje van een vriendin met de vraag of zij en haar vriend last minute konden mee eten en aangezien ik nul eetplannen had en vooral ook niets in huis had, besloot ik friet te halen voor iedereen.

IMG 0250

Vrijdag

Vlak voordat ik de jongens wegbracht liepen we nog even de supermarkt in voor het avondeten. Mijn koelkast was helemaal leeg en ik had bedacht dat we dan maar macaroni moesten eten. Mazzel dat ik dit had gehaald want uiteindelijk aten we wederom niet met z’n drieën maar met z’n vijven. Macaroni is dan wel zo’n ideaal recept om heel snel te vermenigvuldigen.

Door gebeurtenissen van afgelopen week is mijn aankomende week ook nog niet helemaal normaal. Ik heb maandag in ieder geval een shoot gepland staan en daarvoor kan ik het eten gebruiken als avondeten. Hoe de rest van de week eruit gaat zien: ik heb nog geen flauw idee.

Jullie weten op dit moment net zoveel als ik wat betreft mijn eetplanning voor aankomende week. Dat wordt een verrassing dus!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close