Viv’s Eetoverzicht #26-2021

Zo jongens, ik heb een hele andere eetweek dan normaal gesproken achter de rug. We zitten in week drie met een klein babytje in ons midden en doordat we een geheel nieuw ritme aan het ‘ontwikkelen’ zijn, schiet het avondeten er wel eens bij in. Onhandig, want dat is wel heel belangrijk natuurlijk. Tobias ging de afgelopen week ook weer aan het werk dus wat koken betreft kwam het dus wat meer op mij aan. En wat boffen we dan als er meerdere mensen aanbieden om te koken… Kwam dat even fantastisch uit. En zoals jullie misschien wel hebben gezien op Instagram, hebben Sabine en Tim behoorlijk wat lekkere dingen voor ons gemaakt, zó fijn! Kwamen ze zondag niet alleen met een cadeautje voor Louie aanzetten, maar ook met een mega krat aan lekker eten. We hebben zelfs wat in de vriezer moeten stoppen, zo veel was het. En we hebben er van genoten hoor, heerlijk relaxed was het zo. Voor de rest van de week heb ik dus maar een enkele keer hoeven koken, en dan hadden we ook nog dagen dat we twee keer hetzelfde aten. Niet een mega uitgebreid eetoverzicht deze keer dus, en ook weinig door mezelf gemaakt. Maar wel lekker gegeten :-)

Eetoverzicht wk 26 1

Zondag

Yes! M’n favoriet. Een pokébowl. Door Sabine gemaakt en het lekkere aan haar variant is dat het echt sushi in een bowl was. Heerlijk met sushirijst, en vooral die krokantjes erbij. Daar kan ik wel een hele zak van op, heel lekker erbij.

Eetoverzicht wk 26 2

Maandag

Mijn moeder kwam maandag een dagje langs. Ze hielp me met het e.e.a. aangezien ik nog niet alles kan én omdat de vermoeidheid soms even goed en vooral snel toeslaat. Ze zorgde ook voor een maaltijd op tafel en op mijn verzoek was dat haar bloemkool prakkie met kip en kerriesaus.

Eetoverzicht wk 26 3

Dinsdag & Woensdag

Weer een maaltijd van Sab! Dit is zoete aardappelcurry en daar kregen we zoveel van, dat we er wel twee dagen van konden eten. En dan hadden we nog een bak met curry, maar die stopten we in de vriezer. Anyhow, heel lekker met koriander (ja, I love it, Sab wat minder haha) en pinda’s en kokos.

Eetoverzicht wk 26 4

Donderdag & Vrijdag

Ik maakte donderdagavond een stamppot van zoete aardappel, broccoli, zongedroogde tomaat en geitenkaas. Een heel lekker zomers stamppotje en genoeg voor twee dagen aangezien Tobias er donderdag niet van at. Genoeg dus om vrijdag allebei nog een keer van te eten.

Eetoverzicht wk 26 5

Zaterdag

Gebakken gnocchi vinden we allebei heel lekker en je kan er alle kanten mee op. Ik maakte gisteravond deze caprese versie met mozzarella, tomaten en pesto. Zo klaar, lekker en lekker fris.

Voor vandaag heb ik een heel lekker gerecht op de planning staan maar ik weet niet of we dat ook daadwerkelijk gaan maken en eten. We zijn momenteel namelijk in Brabant dus mogelijk zijn we bij terugkomst vanavond toe aan iets makkelijks en duiken we de keuken niet meer in. Het leven tegenwoordig ;-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close