Sab’s Eetoverzicht #26-2021

Zoals beloofd is het eetoverzicht deze week één dagje langer. Vorige week sloeg ik onze datenight even over aangezien we pas tegen 00.30u thuis waren en ik toen écht geen zin meer had om nog eens achter de laptop te kruipen. Maar goed, daar krijgen jullie deze week dan wel 8 eetdagen voor terug! En het was een lekkere week! Er werd flink wat gefreestyled maar we aten iedere dag wel lekker. We sloten de eetweek af op een wel heel makkelijke manier: vrijdag op een vakantiepark en zaterdag bij De Beren. Wat een luxe!

zaterdag 1

zaterdag 2

zaterdag 3

zaterdag 5

Zaterdag

Vorige week zaterdag hadden Tim en ik datenight, we waren namelijk 15 jaar samen en besloten uitgebreid uit eten te gaan. Dit deden we bij het nieuwe Sizzles at the Park in Apeldoorn en waaauuuuuw, het was zo ongelofelijk waanzinnig. Bij Sizzles kies je een drie-, vier- of vijfgangen verrassingsmenu en verrast werden we zeker.

  • Voorgerecht: kalfsrollade met diverse bereidingen van biet
  • Tussengerecht: kabeljauw (weet ik niet zeker meer eigenlijk) Tandoori
  • Hoofdgerecht Runderlende met misosaus en pandanpuree
  • Dessert: sorbet van wilde perzik met steranijs mousse en meringue

Van het dessert vergat ik een foto te maken, maar wel een leuke foto van het bordje dat erbij werd geserveerd. Zo attent!

zondag

Zondag

Zondag slingerden we de barbecue aan om er pizza’s op te bakken. Ging totáál niet volgens plan helaas. Ik weet niet precies waar het aan lag maar ik moest sowieso het deeg maken zonder keukenmachine en ik kreeg het deeg maar niet ‘droog’ genoeg om fatsoenlijk te vormen. Daarnaast was de barbecue niet heet genoeg en bleh. Stront chagrijnig werd ik ervan, zo jammer!

maandag

Maandag

Zoals iedere maandag was het ook afgelopen week weer een kwestie van kijken wat er in huis is. Ik nam eigenlijk alles mee van kantoor: zalm, doperwtjes, kokosmelk en Javaans-Surinaamse kruidenpasta. Thuis deed ik er nog wat wortel julienne bij die we nog hadden liggen en rijst uiteraard. Super lekker!

dinsdag

Dinsdag

Voor de eetplanning van afgelopen week spitte ik Ohmyfoodness door en ik stuitte op mijn Zonder Pakje-recept voor Beef Shanghai. Aangezien dit echt een perfect kidsproof recept is en niet al teveel tijd kost om te maken, ging ‘ie op de eetplanning!

woensdag

Woensdag

Tijdens mijn zoektocht naar recepten kwam ik ook deze kip tartelettes tegen en ik besloot die woensdag in het groot te maken. Met bladerdeeg in plaats van croissantdeeg overigens. Viel erg in de smaak bij alle eters aan tafel! We aten er een salade bij trouwens.

donderdag

Donderdag

Ik maakte Huevos Rancheros donderdag maar dan iets meer geschikt voor het avondeten. Aan de tomatensaus met zwarte bonen voegde ik de nieuwe chipolataworstjes van Unox toe die voor een deel uit groenten bestaan en daarnaast maakte ik nog wat dingen uit de koelkast op zoals avocado (ik kreeg Tims helft er ook nog bij – lol) en ijsbergsla.

vrijdag

Vrijdag

Door het nieuwe Tiny Parks nabij camping de Reeënwissel in Drenthe waren we uitgenodigd om een nachtje te komen slapen. De kindjes gingen mee en dat was erg gezellig. Vrijdagavond was pizzanight, er worden dan verse pizza’s gebakken – zo lekker. Deze met serranoham, rucola en truffel was mijn favoriet.

zaterdag 7

Zaterdag

Gisteren besloten we ons mini weekendje weg af te sluiten met een hapje bij restaurant De Beren. Vind dat altijd perfect met kinderen, lekker no nonsense. Ik at de vega burger en die smaakte prima.

Aankomende week wordt het voor mij helemaal een makkie, ik eet namelijk drie dagen niet thuis haha! Vanavond, als de kindjes in bed liggen, ga ik naar Schiphol 0mdat ik morgenochtend naar Portugal vlieg voor een persreis – woooohooo! Morgen en dinsdag eet ik dus sowieso daar; woensdag landt mijn vliegtuig om half 8 ’s avonds dus dan haal ik ongetwijfeld wat te eten op het vliegveld voor de weg naar huis. Zoveel zin in!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close