Week van OMF #32

Kan iemand mij vertellen wat er in vredesnaam met de afgelopen week is geprobeerd? Serieus, op donderdag dacht ik nog dat het maandag was en vrijdagavond had ik het idee dat de week pas net begonnen was. Een goed teken wellicht maar het zorgde ook voor een vreemd gevoel. Hoe kunnen die weken nou zó snel gaan? Vaak heb je dat alleen tijdens vakanties en ik hoop toch echt dat mijn échte vakantieweken wat langer duren straks. Ondanks het mooie weer van afgelopen week was ik echter wel lekker productief al heb ik hier en daar ook wat momentjes voor mezelf ingelast om te genieten van de zon. Ik heb in ieder geval genoeg foto’s gemaakt voor deze Week van OMF!

Maandag

foto1

De week begon zoals bijna altijd met het doen van de boodschappen. Ook schreef ik een paar artikelen.

foto2

Omdat het zulk mooi weer was besloot ik ’s middags nog een half dagje aan mijn weekend vast te plakken. Voordelen van het ZZP’er zijn! Lekker met een boek van de zon genieten.

foto3

Maar ik werkte ook echt nog wel een beetje hoor. Het voelt toch raar om niets te doen op een doordeweekse dag!

foto41

’s Avonds stond er weer een CrossFit WOD op de planning. Een flinke voor zo’n warme dag!

Dinsdag

foto4

De dinsdag stond in het teken van héél veel schrijven. Ik had nog zoveel artikelen en recepten liggen die uitgewerkt moesten worden, dat ik echt een schrijfdag inlaste op dinsdag.

foto5

Ook boekten we een mini vakantie in onze Bali vakantie. Van 9 – 11 september vertoeven Tim en ik op Gili Meno. Oh, ik kijk er zo naar uit!

foto6

Mijn Superdry (gescoord in een mega sale!) bestelling kwam ook binnen. Veel te winters voor deze tijd van het jaar, maar deze trui zit zo lekker!

foto42

Ook dinsdagavond weer naar CrossFit!

Woensdag

foto7

Waar dinsdag een echte schrijfdag was, was woensdag weer een videodag. Ik nam er vier op en had voor de eerste een beetje roomkaas nodig.

foto8

Even naar de HANOS voor wat ingrediënten…

foto9

Ik bestelde twee bikini’s van Seafolly voor de vakantie. Ik vind bikini’s kopen net zo erg als bh’s kopen..

foto10

Wat je maakt moet je natuurlijk wel even proeven… Ook geen straf!

foto11

’s Middags kocht ik bij de Mediamarkt een GoPro Hero4 Silver. Op Bali (en zeker op Gili Meno) schijn je fantastisch te kunnen snorkelen en het lijkt ons sowieso tof om een reisfilm te maken van onze vakantie. Zo’n GoPro biedt dan wel echt uitkomst. Hopelijk kunnen we toffe onderwaterbeelden maken!

foto12

Vlak voor de WOD nog even wat bladzijdes uit mijn boek lezen. Ik lees de boeken van Karin Slaugther en kan ze maar moeilijk wegleggen merk ik. Ik las er de afgelopen twee uit!

foto13

Voor de laatste keer CrossFitten deze week. Ik deed het een weekje iets rustiger aan. Moet ook kunnen! Fran stond op de planning, de meest bekende CrossFit WOD ter wereld.

Donderdag

foto14

Donderdagochtend nam ik weer een video op. Zo vervelend dat je in de supermarkt niet gewoon een zakje pretzels kunt kopen. Dan maar uitzoeken..

foto15

Vervolgens met Senna naar de dierenarts. Het was tijd voor haar om gesteriliseerd te worden! Een routineklusje voor de DA natuurlijk, maar zelf vond ik het niet zo leuk om haar achter te laten. Bah.

foto16

KAAS Magazine belandde op de deurmat en daar staat een recept van mij in. Tof!

foto17

Om 14.00 uur mocht ik Senna weer ophalen van de dierenarts. Arm hondje, helemaal van de leg door de narcose. En ze draagt een rompertje zodat ze niet aan de wond kan likken. Ze is nog steeds een beetje uit haar hum. Hopelijk is het snel over!

foto18

Juummmm Kiwi Gold! Mijn favoriete kiwi’s. Zo lekker.

foto19

Aan het eind van de middag uploadde ik nog even een video die ik vervolgens inplande. Daarna gingen we uit eten met de oma van Tim ter ere van haar verjaardag.

Vrijdag

foto20

Video’s opnemen zorgt ook voor video’s editen. Dit deed ik vrijdagochtend. Ook schreef ik véél artikelen.

foto21

Halverwege de middag was het tijd om naar Amsterdam te gaan. Ik ging weer eens met de trein!

foto22

Samen met mijn foodievriendinnetjes Brenda, Pauline en Monique had ik een date bij/met Vinnies Deli. We werden verwelkomd met een heerlijke beker verse ijsthee voordat we naar de ‘geheime locatie’ werden gereden.

foto23

Eindpunt: MAMA bakery, de leverancier van het heerlijke brood dat ze hebben bij Vinnies Deli. We kregen een rondleiding door de bakkerij. Waanzinnig al dat verse brood <3

foto24

Ze maken bij MAMA alles met de hand, iedere dag weer opnieuw.

foto25

Uiteraard kregen we een aantal toppers van Vinnies Deli te proeven. Deze toast met bloemkoolcreme, ham en koffievinaigrette was waanzinnig.

foto26

Net als deze toastjes met kaas en groene tomatenchutney. Nommm!

foto28

Oooh Vinnies wat heb je ons verwend. Gerookte maissoep met preibrood van de barbecue.

foto27

En een super geheime (nu niet meer natuurlijk) taartjes tasting waar ik nog niet zoveel over kan zeggen.

foto29

Eenmaal thuis ’s avonds kwam ik erachter dat mijn boek te pre-orderen is via Bol.com. AAAAAH zo speciaal. Ik was de hele avond door het dolle.

Zaterdag

foto30

Normaal gaan we op zaterdagochtend altijd naar CrossFit maar dit weekend besloten we een keer echt rustig aan te doen en geen verplichtingen te willen. Na de markt lunchten we met een kroketbroodje en een kaasbroodje. Dat had ik lang niet meer gehad!

foto31

Perfecte combi voor in de middag: boek, groene ijsthee en een homemade chocoladereep.

foto32

Aaaah, genieten! Die rode vlek op mijn been is trouwens een muggenbult. Als ik door een mug geprikt word op mijn been ontstaat er altijd een grote donkerrode en keiharde plek. Lijkt bijna een allergische reactie maar ik heb het alleen op mijn benen. Hier is ‘ie alweer wat minder trouwens.

foto33

Wie zegt dat je op vakantie moet om een gezond kleurtje te krijgen? De Nederlandse zon doet het hartstikke goed!

foto34

We gingen uit eten bij Mangú zaterdag (hoe dat afliep heb je hier kunnen lezen) en daarna haalden we nog een ijsje. Drie smaken, wooohoo! Citroencake, Monchoutaart en Cookies. Lekker!

foto35

Thuis nog even genieten met een Liefmans. Heerlijk biertje.

foto36

’s Avonds op de bank met Tim, een film en een aandachttrekkende Senna. Haha!

Zondag

foto37

Het was gisteren zo lekker zomers! Nadat we hadden uitgeslapen en het huishouden hadden gedaan installeerde ik mezelf in de tuin. Perfect plekje toch?

foto38

NOOOO!

foto39

’s Avonds lekker barbecuen bij mijn ouders. Ze hadden vlees over en hulp nodig met het opmaken. GEEN PROBLEEM!

foto40

Oude kleine Milo mocht mijn bakje ijs uitlikken. De kleine reus is al 14.

Eenmaal thuis schreef ik dit artikel en dook ik nog even de bank op met een boek. Wat een fijn weekend was het!

Vandaag heb ik drie afspraken bij de uitgeverij, uiteraard allemaal omtrent mijn boek. Voor de rest van de week is het vrij rustig! Er staan wat kleine afspraken maar verder wil ik vooral weer lekker vooruitwerken voor de vakantie. Nog maar drie weken en dan zit ik met mijn gat op Bali. Can’t wait!

Fijne week allemaal! x

Join the Conversation

 1. Tamara says:

  Leuke week en inderdaad in Nederland kan je zelfs al een lekker kleurtje krijgen!

 2. Margot says:

  Wat een perfecte smaken heb je uitgekozen voor dat ijsje!

 3. nienke says:

  leuk artikel! waar heb je die trui gekocht?? ik vind hem ook zo waanzinnig leuk!!

  1. Sabine Author says:

   In de sale bij Vente-Exclusive.com :D

 4. Miranda says:

  Wat betreft die pretzels, mocht je een Flying Tiger in de buurt hebben, die hebben zakken pretzels voor maar 1 euro. Zijn erg lekker.

  1. Sabine Author says:

   Goede tip! Als ik een keertje bij een Flying Tiger kom (hier niet in de buurt dus) dan ga ik het onthouden.

 5. Nadia says:

  Veel foto’s! Wat een mooie bikini’s heb je gekocht, wauw! Supermooie modelletjes en kleurtjes.

 6. Catho says:

  Oooeh die ijssmaken klinken heerlijk!
  In de AH hebben ze bij ons (in België) trouwens wel kleine zakjes pretzels van het merk Schär in het schap van de glutenvrije producten.. Misschien wel iets duurder, maar het scheelt je toch een hoop werk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close