Video: Aardbeien Frozen Yogurt in 5 minuten

Oh yes, yes yes! Eindelijk zijn de weersvoorspellingen voor deze week (ok, vanaf donderdag – maar dat is ook deze week!) weer goed. Ik ben echt een goed weer genieter. Met mij nog veel meer mensen denk ik, maar ik kan écht gelukkig worden van de zomer. Het kan me niet warm genoeg zijn. Maxidress aan, slippertjes, zonnebril en hoedje op.. Heerlijk vind ik het. Ik vond het dan ook de hoogste tijd voor zomerse recepten dus die ga je voornamelijk voorbij zien komen deze week. Ik trap af met homemade frozen yoghurt! Aardbeien frozen yogurt wel te verstaan en het fijne is dat je er maar drie ingrediënten voor nodig hebt én het in een handomdraai te maken is. Daar word ik nou gelukkig van. Instant goodness met hoge temperaturen. Lekker als dessert maar ook als (healthy!) snack als je even moet bijkomen van het zonnebaden.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (2 – 4 personen)

 • 500 gram bevroren aardbeien
 • 125 milliliter volle yoghurt
 • 1 theelepel honing

Bereidingswijze? Alles in een sterke foodprocessor of blender, vijf minuten laten draaien tot een romig mengsel en vervolgens aftoppen met jouw favoriete ingrediënten. Enjoy!

Aardbeien Frozen Yogurt

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Yumm! Kom maar op met het mooie weer!

 2. Tamara says:

  Hmm ziet er heel lekker uit! Dat ga ik zeker eens uitproberen als het mooi weer word!

 3. Laura - Dagelijkse hap says:

  Kom maar op met die zon! Lijkt me heerlijk om op het terras te eten, lekker van de warmte aan het genieten :D

 4. Nuria says:

  Wauw, dit ziet er echt onwijs lekker uit!!

 5. Daniëlle says:

  Oh heerlijk! Past helemaal bij dit weer van de komende dagen, haha ;-)

 6. Dit ziet er prachtig en heerlijk uit!

 7. Joyce says:

  Leuke video! Het ziet er heerlijk uit :-)

 8. Lotte says:

  Mehhh ik wil zo graag een fijne foodprocessor! Al die heerlijke dingen die ik voorbij zie komen kan ik gewoon niet maken. Dit superlekkere gerecht, banana soft serve, mango soft serve:(
  Ik ben echt verzot op aardbeien in mijn yoghurt. Dit lijkt me dan ook echt heaven! Die textuur ziet er zo lekker romig uit. En echt super dat dit met allerlei soorten fruit kan. Ik denk dat ik de hele zomer alleen maar hierop zou leven…Heb je niet toevallig wat over Sabine? Stuur maar deze kant op haha.
  Echt een lekker receptje en zo snel ook. (Spaart door voor food processor)

 9. Wauw! Wat een super recept voor vandaag met dit warme weer!
  Toevallig heb ik alle ingrediënten in huis. Jippie!! Ik ga gelijk aan de slag:)
  Over 5 minuten genieten!:)

 10. Arjanne says:

  Ik heb een aardig sterke blender (onderdeel van de foodproccessor van Philips) met veel watt en een ijsblokjes functie. Maar aardbeien in de blender vindt ie echt niet leuk! Ik denk dat het komt door de structuur van bevroren aardbeien, die veel vaster/dichter is dan die ijsklontjes denk ik. Ijsklontjes breken veel makkelijker dan bevroren aardbeien. Voor een smoothie doet ie het wel, dan zit er natuurlijk nog veel sap bij.. Maar ik ga m dan toch naar in de foodproccessor proberen! Hopelijk lukt t! T ziet er zo lekker uit!

  1. Arjanne says:

   Lukt T bij jou trouwens ook met een kleinere hoeveelheid? Of pakt ie het dan niet?

   1. Sabine Author says:

    Heb ik eigenlijk niet geprobeerd, maar dit is ook afhankelijk van de foodprocessor die je hebt. Die van mij heeft ook nog een kleine mengkom dus dan lukt het zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close