Week van OMF #24-2023

Ik durf bijna niets over het aanhoudende mooie weer te zeggen uit angst dat het volgende week allemaal ineens voorbij is. Maar: het is zomer. En dat is te merken aan mijn weekplanning en mijn weekoverzicht. Ik zat vooral in heel veel afspraken afgelopen week en dat zorgde ervoor dat de rest van mijn werk daaromheen werd gepland.

Ik had dus iets meer vrije tijd, iets meer ademruimte en rust dan normaal en dat beviel me eigenlijk ontzettend goed. Tijd voor een kookdag was er niet, dus ik heb niet hoeven staan zweten in mijn keuken en, vooral, in mijn fotostudio. Wat een mazzel.

IMG 7870

Maandag

Het was de ochtenden nog heerlijk koel en wat is het dan fijn om met m’n eerste koffietje in de tuin te gaan zitten.

IMG 7875

Zo blij met de tuin en überhaupt met het feit dat we een tuin hebben!

IMG 7877

De lelies in de vijver staan ook weer mooi in bloei.

Ik moest maandag voor een afspraak naar Amstelveen, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Buiten werk om was het vooral weer mama-taxi spelen.

IMG 7880

Dinsdag

Na het wegbrengen van de jongens fietste ik door naar kantoor voor de eerste afspraak van de dinsdag.

IMG 7885

Toen die erop zat fietste ik naar huis om Cass uit te laten en de eerste opgemaakte versie van het Slowcookerboek na te kijken. Woohoo! Ik was er precies op tijd mee klaar om mijn volgende meeting in te gaan.

IMG 7889

Woensdag

We hadden afgesproken om te gaan varen woensdagmiddag, dus ik toverde de snackboxen weer uit de kast en vulde die met lekkers voor de picknick die middag.

IMG 7890

Lekker tegen mama aan plakken, het was immers nog niet warm genoeg. Pfffrt.

IMG 7892

Nadat we Vic uit school hadden gehaald reden we door naar de boot. We zijn de hele middag op het water geweest, zó lekker was het. Om 18.00u waren we uiteindelijk thuis, gingen we eten en daarna gingen de jongens mee met hun papa.

IMG 7906

Donderdag

Ik zet op donderdag nooit een wekker maar word steevast om 07.00u wakker. Ah well, dan heb je wat aan je dag. Mijn wenkbrauwgel ziet er overigens al weken zo uit, er lijkt geen eind aan te komen – haha. Waar voor je geld.

IMG 7921

Ik had een computerdag donderdag, dus ik heb overdag weinig anders gezien dan mijn beeldscherm. Wel lekker productief.

IMG 7924

Afgelopen week zette ik al mijn kookboeken tegen een sterk gereduceerde prijs in de webshop; en jullie hebben massaal besteld. Zo fijn! De shop is inmiddels definitief gesloten en alle pakketten zijn verstuurd. Een flinke klus wel in die warmte, maar het ruimde heerlijk op.

IMG 7926

Donderdagavond lekker boksen!

IMG 7931

Vrijdag

En ook vrijdag begon weer met sporten. Ik ging naar yoga, heerlijk.

IMG 7932

Ik kwam erachter dat ik al bijna 500km op mijn elektrische Cortina heb gefietst. Woooow. Ik gebruik ‘m ook echt zó ongelofelijk veel. De auto staat veel vaker stil nu.

IMG 7934

Dit pak (short + blouse) scoorde ik op de terugweg van yoga bij Wibra. Zo lekker zomers en luchtig.

IMG 7939

Na het douchen stapte ik in de auto, op naar Meppel voor een lunch met mijn partner in crime Wies bij Villa Kalkoven. Hele idyllische plek die ik per ongeluk via Google Maps had gevonden.

En erg lekker eten. We hadden allebei de bun met peking eend en ik had ‘kokos + kiwi’ als dessert.

IMG 7946

Wies nam een bak aardbeien uit haar eigen moestuin voor me mee. Heerlijk en zó zoet. Zou er bijna jaloers van worden.

IMG 7949

Mijn mini aardbeitjes komen niet eens in de buurt, haha.

IMG 7950

’s Avonds pakte ik weer even wat bestellingen in.

IMG 7951

En daarna zat ik lekker buiten met boek.

IMG 7953

Weekend

Mijn weekend was relaxt. Zaterdagochtend deed ik boodschappen, onder andere op de markt, en daarna pakte ik de laatste bestelde boeken in die ik ook direct weg bracht.

IMG 7955

De rest van de tijd genoot ik met boek van het mooie weer. En van hele zoete kersen van de markt!

IMG 7967

Ik deed het huishouden, keek F1, ging langs mijn ouders voor Vaderdag en ruimde het speelgoed van deze boef achter z’n billen aan op.

Aankomende week wordt een heel ander verhaal. Ook dan staan er veel afspraken in mijn agenda en moet dat gecombineerd worden met de Avondvierdaagse. Daarbij heeft Vic twee kinderfeestjes en wil ik toch echt weer de keuken in voor een kookdag dus ja… plannen wordt weer een moetje deze week.

Komt ongetwijfeld goed.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close